• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende bgn kızımlayım uyumuyor oynatıyorum bende onu akşama grş artık kızlar.

enkidu şekerm müjdeli haberini bekliorum test sonrası

çok uykum vaaaar :14:
Fundam gitme gel :48: bi ara plan yaparız seninle bebişim, ben sana fikir üretirim :9:

şimdi biz tatilden yeni döndük masraflı bi ay oldu bizim için öncelikle onu söyleyim kardeşimin düğünü olmasaydı eğer evlilik yıl dönümünü tatile denk getirecektik :34:benim taşlı bilekliğim vardı ya o düğünde koptu kayseride sarafa verdik eşim üzerine 250 daha koydu zarif bi kolye aldı:69:şimdi evlilik yıldönümünde ne yapsak çok masrafa girmek istemiyorum fikirlrinizi bekliyorum:31:

şimdi biz tatilden yeni döndük masraflı bi ay oldu bizim için öncelikle onu söyleyim kardeşimin düğünü olmasaydı eğer evlilik yıl dönümünü tatile denk getirecektik :34:benim taşlı bilekliğim vardı ya o düğünde koptu kayseride sarafa verdik eşim üzerine 250 daha koydu zarif bi kolye aldı:69:şimdi evlilik yıldönümünde ne yapsak çok masrafa girmek istemiyorum fikirlrinizi bekliyorum:31:
bence sen akşam yemeği için bi yerde yer ayırt, eşin de hesabı ödesin :1:
ikiniz de bişi yapmış olursunuz.. başka bişeye gerek yok
hem tatil yaptınız daha ne istiyosunuz acaba :19:

bence sen akşam yemeği için bi yerde yer ayırt, eşin de hesabı ödesin :1:
Ikiniz de bişi yapmış olursunuz.. Başka bişeye gerek yok
hem tatil yaptınız daha ne istiyosunuz acaba :19:
evet bende öyle düşünüyorum bakalım belki minik bi hediyede alabilirim:34:
ışten mi arıyo kız seniii
evet yavrum istiyosan senide ararım kıskanma:9:
:)))))
santral hanım :d

başka fikri olan yokmu fikirsizler sizi:33:

Funda sen hediyeni almışsın zaten :) 250 fark verip kolye almış daha nossun :1:

Sende eşine çam sakızı çoban armağını bişeyler alırsın, ne bilim şort falan misal...

Yemeği heralde dışarda yiceksiniz..ne güne denk geliyor

Back
X