• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar bişi sorucam,
bahsetmiştim ya size bir-kaç ay önce eşimin babannesi kalçasını kırdı diye,
kadıncağız hala toparlanamadı, hatta durumu gittikçe kötüleşiyor
yaşı 80 küsür tabi, kolay değil.. kalkamıyo da artık.. :/
hafta sonu 1-2 saatliğine kayınvalideme gitcem (babannesi de ordaymış 1 ay o bakıcakmış)
ne götürmeliyim sizce giderken? tatlı felan alınmaz gibi geliyo bana, tatlı yiyip kutlanacak bi durum değil..ama geçmiş olsuna tatlı götürür insanlar..ay bilemedim yaa :26:

canım sirkenin dediği gibi meyve falan uygun olur bence. ya da kendin kurabiye falan yapabilirsin, sonuçta kendi ellerinle birşey yapıp götürürsen ona değer verdiğini anlar.

off ya şu şehit haberleri yüreğimi acıtıyor ciğeri yanan anneleri babaları eşleri düşünüyorum çok zorrr:43:eşim daha askere gitmedi aklıma kötü kötü şeyler geliyor

adanalılar hayatım ablası hatay gelini onlar yaparlarmış ablasından öğrenmiş:1:
ayy küssemde laf söz dinlemiyo malesef çok dertliyim çok:50:
babamı çok seviyorumm:29:

hatay doğrudur canım antakya yöresindede çok yapılır:34:ayy bi çözüm bulmalısın dikkatini başka yönlere kaydır..ben kızarım tepkimi koyarım hemen kalkar başından:1:

ohh mis gibi çok severim yazın yoğurtlu makarna sarımsakta rendelim ben:56:

ayy sorma canım ya sıcaklardan öyle ben sabah 1 tane muz yedim ve meyve suyu içtim onunla duruyorum hiç yemek yiyesim yok

ohh sende benim gibisin annemlerde burda olsa bende heralde bi annemlerde bi kayınvaldemlerde haftanın yarısını kurtarırdım:9:dün kayınvaldem tepsi kebabı yapmış ordaydık:8:

kız sabah sabah nasıl meyve yiyosun :)) karnım ağrır benim..en fazla kahvaltılık ve çay içebiliyorum..

bizde genelde kayınvaldemlere gideriz annem burda olsa oraya giderdik:5:dün kayınvaldemdeydik bugün gitmeyiz sanırım:31:

kızlar bişi sorucam,
hafta sonu 1-2 saatliğine kayınvalideme gitcem (babannesi de ordaymış 1 ay o bakıcakmış)
ne götürmeliyim sizce giderken? tatlı felan alınmaz gibi geliyo bana, tatlı yiyip kutlanacak bi durum değil..ama geçmiş olsuna tatlı götürür insanlar..ay bilemedim yaa :26:

ay kıyamam yazık....kızların dediği gibi sevdiği meyvelerden alabilirsin...
yumuşak al, yaşlı ya sert meyvelerden yiyemez...şöle yumuşak şeftelilerden falan olabilir...

hatay doğrudur canım antakya yöresindede çok yapılır:34:ayy bi çözüm bulmalısın dikkatini başka yönlere kaydır..ben kızarım tepkimi koyarım hemen kalkar başından:1:

ay neler yapıyorum ne maymunluklar ne işveler ne cilveler 10 dakika yanıma geliyo sınra hop yine bilgisayarım başında dün gece baya bi tartıştık ağlattı beni sonrada yanıma geldi sarıldı ağlama dedi git dedim mutsuzum ben mutlu etmiyosun böyle yaparak 10 dakika gönlümü almaya çalıştı ağlamam geçince yine bilgisayarın başına geçti dövesin geliyo resmenn:22:

kızlar bişi sorucam,

yaz maeyvelerinden alabilirsin ,meyve suyu alabilirsin ,kek alabilrsin veye kendin kek poğaça tarzı şeyler yapabilirsin

kız sabah sabah nasıl meyve yiyosun :)) karnım ağrır benim..en fazla kahvaltılık ve çay içebiliyorum..

ay kıyamam yazık....kızların dediği gibi sevdiği meyvelerden alabilirsin...
yumuşak al, yaşlı ya sert meyvelerden yiyemez...şöle yumuşak şeftelilerden falan olabilir...

muz tok tutar zuzum:70:diğer meyvelerden yiyememde benimde karnım ağrır:1:ruslar sabahları deli gibi karpuz yiyolar:53:onlar yedikçe benimde canım çekti:60:

ay neler yapıyorum ne maymunluklar ne işveler ne cilveler 10 dakika yanıma geliyo sınra hop yine bilgisayarım başında dün gece baya bi tartıştık ağlattı beni sonrada yanıma geldi sarıldı ağlama dedi git dedim mutsuzum ben mutlu etmiyosun böyle yaparak 10 dakika gönlümü almaya çalıştı ağlamam geçince yine bilgisayarın başına geçti dövesin geliyo resmenn:22:

çok vahim bi durum valla benim kardeşim gibi olmuş :31:oda bi oyun oynuyodu silkroatmıydı ne adı başından kaldıramıyoduk derslerinden falan oldu başedemiyoduk inan gece bile bizi uyutup o oyunu oynuyodu babam annem deli olmuşlardı artık..şimdi bıraktı çok şükür ama 2 yıl mı ne oynadı:25:senin eşinin oynadığı oyun hangisi??bazı oyunlr bağımlılık yapıyo:18:

çok vahim bi durum valla benim kardeşim gibi olmuş :31:oda bi oyun oynuyodu silkroatmıydı ne adı başından kaldıramıyoduk derslerinden falan oldu başedemiyoduk inan gece bile bizi uyutup o oyunu oynuyodu babam annem deli olmuşlardı artık..şimdi bıraktı çok şükür ama 2 yıl mı ne oynadı:25:senin eşinin oynadığı oyun hangisi??bazı oyunlr bağımlılık yapıyo:18:

ay metin 2 oynuyo dün akşamda silkroad yüklicekti bilgisayara bayılıcam artık fenalık geldiii:22::52::27:

ay metin 2 oynuyo dün akşamda silkroad yüklicekti bilgisayara bayılıcam artık fenalık geldiii:22::52::27:

acomert ben bir ara tv de görmüştüm oyoun bağımlılık yapıyor hatta çocukların şiddete meyilli olmasına sebep oluyormuş. Eşini bir psikologa götürsen ??? çünkü bu böyle devam ettikçe siz çok yıpranacaksınız.

ayy yandın sen o oyun bağımlılık yapıyo hatta bi genç askerden kaçmış o oyun yüzünden oynamadan durammaış düşünebiliyomusun:53:bilşeyler yapmalısın acilen :18:

acomert ben bir ara tv de görmüştüm oyoun bağımlılık yapıyor hatta çocukların şiddete meyilli olmasına sebep oluyormuş. Eşini bir psikologa götürsen ??? çünkü bu böyle devam ettikçe siz çok yıpranacaksınız.

ay oyun için gitmez psikolaga ama geçen sene antidepresan kullanıyodu başlasam mı ki yine ben o ilaca artık ben başlıcam ilaca nerdeyse sinir hastası oldum koca koca adamlar oynuyo ya bütün arkadaşları oyundan 30 35 yaşında resmen

Back
X