iyi bari bende yalnız gidecen sandım :hulya:Yok cnm yanlız gıtmem kendı annem calısıyo... ya kaynanamla gidicem yada eşimle yanlız bırakmazlar beni kaydirigubbakcemile inş. cnm benım güzel dileklerin için saol sanada nasip etsın allahım hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsın :Saruboceq:
hoşgeldin semsa geçmiş olsun eşine kansermi oldu çok üzüldümbilmiyorumkismileMerhaba ben yeni üye oldum. 3 yıldır evliyim ve çocuğum yaklaşık 2-2,5 yıldır deememize rağmen olmuyor. eşimin sperm sayısı az 5milyon.Şimdi bi kanser ilacı kullanıyor 3 aydır. Heralde normal yollarla kalamıycağız. Aranızda bu şartlarda aşılama deneyen oldumu
Merhaba ben yeni üye oldum. 3 yıldır evliyim ve çocuğum yaklaşık 2-2,5 yıldır deememize rağmen olmuyor. eşimin sperm sayısı az 5milyon.Şimdi bi kanser ilacı kullanıyor 3 aydır. Heralde normal yollarla kalamıycağız. Aranızda bu şartlarda aşılama deneyen oldumu
Bu arada merhaba. Kusura bakmayın direk konuya girdim. Biraz canım sıkıldı bu konuylada..
Ve tüm çocukları doğupta ölenler ve karnında kaybedenlere çok geçmiş olsun.
hımmm anladım fisfisfissende bir sorun yok dimi bilmiyorumkismileYok kanser değil çok şükür. Sperm sayısını artırmak için bir ürolog verdi
Bu arada bir şey daha sormak istiyorum hamileliğin ilk başlarında akıntınızda kesilme olmuşmuydu?
nasıl bir akıntı cnm ?benim aksine ilk aylarda çok yoğun bir akıntım olmuştu kokusuzdu ama benneyaptımkiBu arada bir şey daha sormak istiyorum hamileliğin ilk başlarında akıntınızda kesilme olmuşmuydu?
nasıl bir akıntı cnm ?benim aksine ilk aylarda çok yoğun bir akıntım olmuştu kokusuzdu ama benneyaptımki
micro enjeksiyonmu deryaberilede öyle demişler inşallah gerek kalmadan gelir bebişleriniz cnmbilmiyorumkismileHayır ben hsg filminide çektirdim hiç problem yok. Drum zaten bu çok iyi dedi ve aşılama deneyelim dedi. Ama ürolog kesinlikle enjeksiyon dedi.Moralim bozuldu kararsız kaldım
micro enjeksiyonmu deryaberilede öyle demişler inşallah gerek kalmadan gelir bebişleriniz cnmbilmiyorumkismile
olabilir insan çok kafaya takıncada herşeyden anlam çıkarmaya başlıyorHenüz adet günüme 6 gün var. Belkide her ay farklı bir gelişme aramamdan kaynaklanıyordur. Belkide heray adete yakın adetim öyle azalıyorduda fark etmemiştim.
eşine keçi boynuzu kürü falan uygula cnm burda çok arkadaş faydasını gördü birde bal+polen+çörek otu karışımı var oda spermleri arttıyormuşguclubacismilebelki enjeksiyona gerek kalmadan hamile kalırsınohaoldumsmileEvet micro enjeksiyon dediler. Hayırlısı bakalım .Bu durumda aşılama olan varmı o yüzden merak ettim. Bazılarıda bekleyin diyor. Bilemiyorum....
güle güle cnm :a015:bende yemeğe çıkıyom zati görüşürüzKızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın gönlünüzü ferah tutun elbet bebişleri hepimiz alıcaz kucaklarımıza yerimseniben
SAOL CANIM BENİM.AMİN İNŞALLAH YA ALLAHIM BİR BEBEKLE SEVİNDİRİR.AMA KORKUYORUM AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAKTAN BEN TA 5 .AYDAN BERİ UĞRAŞIYORUM ÖYLE ÇOK EMEK ETMİŞTİMKİ.BEBEĞİMDE SU TOPLANMASI BAŞLAMIŞTI VE O DAHA SONRA DANDY WOLKER DİYE BİR BEYİN HASTALIĞINA ÇEVİRMİŞ DEDİ DOKTOR.DOKTOR %15 ŞANS BEBEĞİN SAĞLIKLI OLABİLİR DEDİ İSTERSENDE SONLANDIRABİLİRİZ DEDİ.BİZ ASLA DEDİK YAVRUM KIPIR KIPIRKEN NASIL KIYARDIM ONA NASIL.VE BEBEĞİM HER GEÇEN GÜN KAN AKIMI YAVAŞLIYORDU.TABİ HER HAFTA KONTROLDÜ ARTIK YORULMUŞTUM O SEDYEYE YATMAKTAN VEDE KÖTÜ HABER ALMAKTAN.VE BİRGÜN KONTROLE GİTTİM 32 HAFTALIKTIM DOKTOR BEBEĞİ KAYBEDİYORUZ DEDİ ACİL SEZERYANA ALALIM DEDİ VE BENİM YAVRUM DOĞDU İNATLA OKADAR AKSİLİĞE RAĞMEN.YAVRUM 10 GÜN YAŞADI YOĞUM BAKIMDA VE HERGÜN ONU GÖRMEYE GİDİP SÜTÜMÜ GÖTÜRDÜ.RABBİM DEMEKKİ SÜTÜMÜ NASİP EDECEKMİŞ.YAVRUM ADAKLARINI BİLE ALDI GİİTTİ.ÇOK ZORDU BU SÜREÇLER VE BEN ŞİMDİ HEM BİRANN ÖNCE TEKRAR DENEMK İSTİYORUM HEMDE ÇOK AMA ÇOK KORKUYORUMM.senağlama
BİR COGUMUZ ZORLU SURECTEN GECIP ELI BOS KALMISTIR BUNU BILIYORUM SADECE BIZ YASAMADIK OYUZDEN DAYANIKLI OLMALIYIZ RABBIM KALDIRAMAYACAGI YUK VERMEZ KULLARINA O OKADAR MERHAMETLIDIRKI ISTEYEN HERKESE BIRAN ONCE VERIR INSALLAH..BENDE 6 AY BOYUNCA SIRT USTU YATTIM 1.5 AY HASTANEDE KALDIMYETERKI MELEGIMI KUCAGIMA ALIYIM DIYE OKADAR ZORLUKLARA GOGUS GERDIMKI AMA OOLMADI NASIPTE NE VARSA INSAN ONA KATLANIYOR ELIMIZDE DEGIL HICBIRSEY ELIMIZDE OLSAYDI HERSEY BIZIM ISTEDIGIMIZ GIBI OLCAK VE HERSEY BASITLESECEKTI BELKIDE HAYATIMIZIN TUZU BIBERI BU YASADIKLARIMIZ.......ayyyy cok konustum galıba bıraz olsun ıcımı doktum bole ıyı oluyor bızı ancak bızım gıbı acıları yasayanlar anlar tekrar bebek sahıbı olabılmek ıcın okadar ugras verıyoruzkı rabbım elımızı bos cıkarmasınolumunekankayizsmile
arkadaşlar inşallah hepimiz dileğimize bebelerimize kavuşuruz.benim eşimde değer ve sayı düşüklüğü var aranızda tedavi olan varsa önerilerine çok ihtiyacım var banada dua banada yardım...dualarımdasınız hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?