2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

Merhaba ben yeni üye oldum. 3 yıldır evliyim ve çocuğum yaklaşık 2-2,5 yıldır deememize rağmen olmuyor. eşimin sperm sayısı az 5milyon.Şimdi bi kanser ilacı kullanıyor 3 aydır. Heralde normal yollarla kalamıycağız. Aranızda bu şartlarda aşılama deneyen oldumu

Bu arada merhaba. Kusura bakmayın direk konuya girdim. Biraz canım sıkıldı bu konuylada..
Ve tüm çocukları doğupta ölenler ve karnında kaybedenlere çok geçmiş olsun.

iyi bari bende yalnız gidecen sandım :hulya:

hoşgeldin semsa geçmiş olsun eşine kansermi oldu çok üzüldümbilmiyorumkismile

Son düzenleme:

Bu arada merhaba. Kusura bakmayın direk konuya girdim. Biraz canım sıkıldı bu konuylada..
Ve tüm çocukları doğupta ölenler ve karnında kaybedenlere çok geçmiş olsun.

Mrb cnm hoşgeldin aramıza bende citos gibi düşündüm ilk kanser mi diycektim peki kullandıgı ilaç etkisini göstermedimi?

Hayır ben hsg filminide çektirdim hiç problem yok. Drum zaten bu çok iyi dedi ve aşılama deneyelim dedi. Ama ürolog kesinlikle enjeksiyon dedi.Moralim bozuldu kararsız kaldım

nasıl bir akıntı cnm ?benim aksine ilk aylarda çok yoğun bir akıntım olmuştu kokusuzdu ama benneyaptımki

Henüz adet günüme 6 gün var. Belkide her ay farklı bir gelişme aramamdan kaynaklanıyordur. Belkide heray adete yakın adetim öyle azalıyorduda fark etmemiştim.

Hayır ben hsg filminide çektirdim hiç problem yok. Drum zaten bu çok iyi dedi ve aşılama deneyelim dedi. Ama ürolog kesinlikle enjeksiyon dedi.Moralim bozuldu kararsız kaldım
micro enjeksiyonmu deryaberilede öyle demişler inşallah gerek kalmadan gelir bebişleriniz cnmbilmiyorumkismile

Henüz adet günüme 6 gün var. Belkide her ay farklı bir gelişme aramamdan kaynaklanıyordur. Belkide heray adete yakın adetim öyle azalıyorduda fark etmemiştim.
olabilir insan çok kafaya takıncada herşeyden anlam çıkarmaya başlıyor bence gününü bekle cnm sonra hayal kırıklığına uğramaboshayallersmile

Evet micro enjeksiyon dediler. Hayırlısı bakalım .Bu durumda aşılama olan varmı o yüzden merak ettim. Bazılarıda bekleyin diyor. Bilemiyorum....
eşine keçi boynuzu kürü falan uygula cnm burda çok arkadaş faydasını gördü birde bal+polen+çörek otu karışımı var oda spermleri arttıyormuşguclubacismilebelki enjeksiyona gerek kalmadan hamile kalırsınohaoldumsmile

Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın gönlünüzü ferah tutun elbet bebişleri hepimiz alıcaz kucaklarımıza yerimseniben

BİR COGUMUZ ZORLU SURECTEN GECIP ELI BOS KALMISTIR BUNU BILIYORUM SADECE BIZ YASAMADIK OYUZDEN DAYANIKLI OLMALIYIZ RABBIM KALDIRAMAYACAGI YUK VERMEZ KULLARINA O OKADAR MERHAMETLIDIRKI ISTEYEN HERKESE BIRAN ONCE VERIR INSALLAH..BENDE 6 AY BOYUNCA SIRT USTU YATTIM 1.5 AY HASTANEDE KALDIMYETERKI MELEGIMI KUCAGIMA ALIYIM DIYE OKADAR ZORLUKLARA GOGUS GERDIMKI AMA OOLMADI NASIPTE NE VARSA INSAN ONA KATLANIYOR ELIMIZDE DEGIL HICBIRSEY ELIMIZDE OLSAYDI HERSEY BIZIM ISTEDIGIMIZ GIBI OLCAK VE HERSEY BASITLESECEKTI BELKIDE HAYATIMIZIN TUZU BIBERI BU YASADIKLARIMIZ.......ayyyy cok konustum galıba bıraz olsun ıcımı doktum bole ıyı oluyor bızı ancak bızım gıbı acıları yasayanlar anlar tekrar bebek sahıbı olabılmek ıcın okadar ugras verıyoruzkı rabbım elımızı bos cıkarmasınolumunekankayizsmile

amin canım inşallahh eli ayağı düzgün sağlıklı bebişler versin hepimize:Saruboceq:

sabirli ve guclu olmaya bak bitanem. ben eminimki bir gun allah hepimize istedigimiz bebegi vericek er yada gec hem ne demisler gec olsunda guc olmasin demiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…