2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

ooohhhhhh calkala calkalaaaaaaaaaaaaaaaaaa dokturrrrrrr kizzzzz dokturrrrrrr
senden moralinin yuksek oldugunu duymak cok guzel gercekten cok sevindim senin

haklisin ama daha oncede soylemistim keske zamanim olsada burda daha cok olabilsem ama malesef olmuyor sabah kalkinca kizim oglenci olunca ona kahvalti yazirliyorum sonra ortaligi topla derken oglen oluyor okula gotur getir derken aksam yemek esim geliyor falan derken zamanim oldukca giriyorum ama bende isterdim gunumun yarisini burda gecirmeyi ama olmuyor yani ev hanimlarinda zamani olmaya biliyor be gulum

bu arada ben bugun doktora gittim muayne etti yumurta goruyorum ama kucuk kucuk dedi,
kan aldirdim ve subatin ilk haftasinda tekrar aldiricam ve martin 5inde randevu verdi tekrar ben nasil bekliycem o zamana kadar yaaaaaaaa.

kizlar yaaa ben bugun ehliyet icin sinava girdim 2inci kez olmadi alamadim ehliyetimi neymis efendim yayaya yol vermemisim ne var yaaaaa sanki herkez herzaman yol veriyor. :jeyyar:

herkese slm opuyorumnanaktan
deryacım ben hep burdayımda sizler olmuyorsunuz canım benim ben nerdeyse 18 saat kkdayımkaydirigubbakcemile3
dilaracım ben diyet ve sporla verdim bu kilolarımı cnm halada devam ediyorum evde koşu bandım var 1 saat onda yürüyüş+koşuyorum haftada 3 gün spor salonunda pilates yapıyorum cnm sende yapabilirsin aklinialirimsmile

isoldecim duam seninle olucak cnm rabbim yardımcın olsun hayırlı haberlerle dönersin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

kizlar yaaa ben bugun ehliyet icin sinava girdim 2inci kez olmadi alamadim ehliyetimi neymis efendim yayaya yol vermemisim ne var yaaaaa sanki herkez herzaman yol veriyor. :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3sen yinede vermeye çalış prenses kibarlık sende kalsın demiaklinialirimsmile

sermestcim nihayet evine yerleşebildinmi cnm çok sevindim opuyorumnanaktan
inşallah reglin bebik vardırda o yüzden gecikme olmuştur cnmbilmiyorumkismile
birde strestende olabilir taşınma telaşı işe girme heycanı derken oda etkilemiş olabilir biz yinede inşallah bebik vardır diye ümit edelim:1hug:

seninde yüzün gülsün cnm inşallaholumunekankayizsmile

inşallahh hazır olan herkes hamile kalırrr

ooohhhhhh calkala calkalaaaaaaaaaaaaaaaaaa dokturrrrrrr kizzzzz dokturrrrrrr
senden moralinin yuksek oldugunu duymak cok guzel gercekten cok sevindim senin
tahmin ettiğimiz gibi olmadı eğlenemedik

yaaa se spordayken biz burda oluyoruzz hatunnnn bakıyorum altta kimler gelmiş diye kimse olmuyorrrr

18 saat burdaymışşş tabiii tabiiiiiiii saaatt 19.15 te yazmışım ben en sonnn o saatte beri kimse yok topicte..saaat 23:29
aberrrrrrr topic sahibiiiiiiiiiiiiiiii

18 saat burdaymışşş tabiii tabiiiiiiii saaatt 19.15 te yazmışım ben en sonnn o saatte beri kimse yok topicte..saaat 23:29
aberrrrrrr topic sahibiiiiiiiiiiiiiiii
:roflol::roflol:saat 21,30 dan beri buralardayım topic topic sürtüyom:icecream:

selam kızlar cok yogun ve yorucu bır hafta sonunda nıhayet net alemıne dönüş yapabildim
artık yeni evimde yeni düzenimdeyim yarın da işbaşı yapacagım nasipse
görüşmeyeli pek de değişen bişey olmamış topikte
sanırım yeni bebiş haberi de yok henüz
isolde naptın sonuc ne canım merak ettim dogrusu?

çitosum yok ya nerde ahh keşke olsa herkes umutlandı ben hariç
ama benim içimde hiç o his olmadı ne yalan söyleyim olmadgından emindim
keşke hayatımdaki ilk ve tek regl gecikmemin nedeni bebiş müjdesi olsaydı
bu sabah tekrar idrar testi yaptım netice on iki günlük bir gecikme var
bebiş olsa kesin çıkması lazım idrarda diye ama malesef kocaman gayet açık ve tek çizgi
gene negatif gene negatif kör olası çift çizgi bize göz kırpmadı bir
işin gıcıgı hala tık yok stres desen ben ezelden stresli bir insanım anlamadım gitti neden
tez vakitte doktor bulmam lazım

anadolu yakasında bayan doktor var mı tavsiye edebileceğiniz
iyi bir hastanede olması tercihim ama bakalım içime yatcak biri bulmam şart
doktor işini geciktirmemem lazım

hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar opuyorumnanaktan

kızlar günaydın..
cumartesi günü yumoşlar büyümüşmü die doktora gittim..
ama doktor döllenme için yeterli büyüklüğe sahip olmadıklarını söledi..
serophoneye ragmen büyümediler yani..
ilk defa bu ilacı kullandım ondada bi işe yaramadı..
ama doktor bunlar an işidir bgn olmaz 2 gün sonra olur dedi..
bu sebeble yarın öğleden sonra bida gelmemi istedi..
şimdi yarını bekliorum...
bida gdicem..
ama çok üzüldüm duyduklarıma hatta doktorun karşında bi an ağladıgımı bile farkettim..
bunların nedemek oldugunu bile bilmezken hüngür hüngür ağlarken buldum kendimi...

doktor bunların olabiliceğini söledi..
tabi işin en zor kısmı bunu senden güzel haberler bekleyen kocaya anlatmak oldu..
anlatıorum anltıorum oda anlamıo tabi..
benim ilk defa duydugum şeyler oda benden duyuyor...
şu an napmam gerektiğini inanın bilmiorum..
doktor iğne falan dedi..
400-500 milyon dedi...
üfffff napıcam gerçekten bilmiorum...
sdc hala o gerginliği üzerimden atamadım..
ve şu an sdc yarın için güzel şeyler duymayı planlıorum..
yoksa gerçekten manevi anlamda çöküntüye uğruorum...

slm kızlarrrbayanssulusmile
nasılsınız bakalım gerçi kimsecikler yok ama gelince okursunuz eminimaklinialirimsmile
sabah sporumu yaptım geldim bugün bayağı yoruldum birde hafta başı işlerde yoğun oluyor boshayallersmile
isoldecim hayırlısı olsun be gülüm inşallah yumoşların büyürde çabucak çatlar hamile kalırsın cnmolumunekankayizsmile
sermestcim zaten dedim gibi stresten geçikme olmuş olabilir inşallah bidahaki ay olur bebişin hergün dua ediyom hepimiz için rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah:Saruboceq:
kızlar dün yumoşlarım çatladı sanırım tuvalete girdiğimde elime o uzayan akıntım geldi çalışma yaptık inşallah tutar :jeyyar:

kızım azmine hayranımmmmmmmmmmmmmm bu sabah kocişim akşama koşacaz demi dedi sen koş benim canım istemiyor deim ... hiç canım almıyor neden bilmiyorummmm .. künyemi sattım koşu bandını almak için onca heveslendim içim almıyor şimdi halim yokkkkkk hele şu 2-3 gündür sürekli uykum var miskinliğim geliyorrrr ağrım var..napsam bilmiyorummmmmmmmm ya hamileysem kpoşup düşürmek istemiyorummmmmmmm bu kış koşmasam ben olmaz mı yaaaa ya bi hap yokmu içsem zayıflasam

canim benim banada doktor yumurta goruyorum ama kucuk kucuk dedi ve kan aldirmam gerektigini soyledi ve yaklasik bir bucuk ay sonra tekrar gidcem. uzulme be bitanem esime bende anlatamadim oda anlamadi nasil yumurta nasil oluyor neden kucukmus deyip durdu. ama duyduguma gore yumurtayi buyutmek ve catlamasi gerekiyorsa bu zor bir tedavi deyilmis cok uzunda surmuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…