2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

kaydirigubbakcemile3desene sizin evdede faliyet vardı akşamaklinialirimsmilevatana millete hayırlı olsun keşke ikimizde aynı anda hamile kalsak ne güzel olurdu olumunekankayizsmile
keşkee keşkeeee aman hamile kalalım da aramızda gü hafta oluversinnn :)))

arkadaşım bu gibi durumda erkekten kayaklandığı içi mikroenjeksiyo öneriyorlar ... o edele sen ola ilgili araştırma yap .
bak buraya gir...
http://http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-faktoru-erkek-infertilitesi/230381-spermiogram-yaptiranlar-yaptiracaklar-buraya-162.html

Hayır ben hsg filminide çektirdim hiç problem yok. Drum zaten bu çok iyi dedi ve aşılama deneyelim dedi. Ama ürolog kesinlikle enjeksiyon dedi.Moralim bozuldu kararsız kaldım
benim eşime de 2 tane ilaç vermiş doktor size verilen ilacı adı neydi???? eşim almadı ilaçları başka bir doktora görünecek perşembeye gün verdiler. onun kararıa göre hareket edeceğiz... şimdi bizim bebek olursaaaa sonrasında yapmamız gerekenleri standarta sokmamız gerekiyor. sonrada heme mikroenjeksiyonu denicez...şimdi biraz para ayırıcaz ve bebek olursa kim bakıcak meselelerini çözmemiz gerekiyor. ev değiştirmemiz gerek bu evi ısıtamıyoruz ve 800 tl kiram bu ay sözleşme bitiyor kesin arttırır... daha uygun ev bakıyoruz...bugü hep ev aradım istanbuldakilerrrrr yardımcı olunnnnnn

micro enjeksiyonmu deryaberilede öyle demişler inşallah gerek kalmadan gelir bebişleriniz cnmbilmiyorumkismile
evet canımmmmmmmm inşallahhhhh gerek kalmazzzz bana gerek kalmayacak gibi geliyorrrrrrr

sabirli ve guclu olmaya bak bitanem. ben eminimki bir gun allah hepimize istedigimiz bebegi vericek er yada gec hem ne demisler gec olsunda guc olmasin demiiiiiiii

aminnnnn:ecrin_bebek: :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

saol tatlım ya.allahım 2010 da sağlıklı bebeklerle hepimizi sevindirsin inşşş .sendemi melek annesisin nasıl oldu seninki.kaç aydır kalamıyosun

insallah canim ,Amiiin!
benimki biraz farkli cnm..esimle yaklasik 1 bucuk yil hic korunmamamiza ragmen hamile kalmamistim..sonrada esim cocuk icin erken oldugunu düsündügü icin ne olur ne olmaz belki kalirsin isimizi garantiye alalim diye bana dkh ina baslatti..ama ben istiyordum cünkü yasim 29..bu aydan itibaren hapa devam etmiycem..bugün tahlil sonuclarimda TSH degerim 4.87 cikti..önce bununla ilgili arastirma ve tedavi yapilacak hayirlisiyla..Hepinizin gönlündekini tez zamanda versin Rabbim..:Saruboceq:

sağol cnm inşallah hepimizin yüzü güler:Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq:insallah canim,tesekkür ederim..

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

bugüün 2 önce radyodan bir partiye davetiye kazandım...Taksimde 90 lar Türkçe Pop Partisine 2 kişilik davetiye kazandım..... Bu akşam kocişimle oraya gidicezzzz çok güzel olcak :)
şu 2 haftadır yaşadığımız stres bu akşam eğlenerek gidicek inşallahhhhhh :)

cicilerimi giydimmm ojelerimi sürdüm makyajımı da yaptım akşam da bir tazelerim :) ohhh misssss

üçyüz beşyüz üçyüz beşyüzzzz kopcammm bu geceeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:dance: :dance: :içelim: :içelim: :içelim: delikafadulden

Son düzenleme:
günaydın deryacımŞeniz
kız bu ne güzel enerjiii böylee sabah sabah benimde oynayasım geldi seni görünce:dance::dance::dance::dancehhh eğlen anacım şöyle yandan yandan:dance::içelim:bizim yerimizide oyna bakemnaniknanikzemuszemus

ayy eğlenelim vallaa beeeeee... kopalım az...hep dert hep üzüntü hep keder olmazzz ki canuuummmmmmmmmm

gidelimmmm

bugün öğlen ev bakmaya gidicem

dğn akşam izmirle ilgili bir klip izledim.... izmiri ailemi arkadaşlarımı özledim...ağladım gece çok fena oldumm... ağlarken uyumuş kalmışımmmmmmmmmmmm

dünü boşa geçirdim (((

Son düzenleme:

hadi yaa buldunmu ev aklinialirimsmilekaç lira kirası

walla ev bakıyorum yawrumm yaaa.... iş yerimin arka tarafında yürüme mesafesinde bir wev var. 650 tl dedi kirasına ...bugün öğlen bi kaçıp oraya bakmaya gidicem de bakalım... eğer güzelse ev 600 falan deyip tutayım diyorum. şimdi 800 e oturuyorum... 200 kar ordan 100 de yol parasından.. bu ekstra masrafları da mikroenjeksiyon kesemize atmayı planlıyorum... 2500 usd sadece tedai ücretine diyorlar. daha bunun iğnesi doktor muayenesi falandı filandı bir ton işi var... napcaz bilmiyorum ????

offfffffffff dün öyle bunaldım ki ev arıcam bakcam diye internetten.... bir an daral geldi .çalışmayacağımız gün gelecek mi dedim..evde oturup miskinlik yapacak izin alma derdi olmadan gezlemere gidebilecek zaan gelecek mi dedim... bizden geçti göremicezz galiba.....
annem emekli oldu 45 yaşında hatun kız kardeşim gibi zaten genç gösteriyor fazlaca...emekli oldu kurslar günler dernekler gezip duruyor... ben hiç yle şeyler yaşamıcam heralde.........

ayyyyyyyyyyyyyyyy yine daral geldiiiiiii topla kendini deryaaa bugün eğleneceksin...hadi kooppp kooooppp

:dance::dance::dance::dance:

GÜnaydın canlarım nasılsınz.hayırlı cumalar olsun hepınıze.rabbım hayırlı bebekler versın.bende gÜn sayıyorum hala 19 unda 40ım Çıkıcak ŞÜkÜrler olsun.21 yada 22sınde doktora gıdıcem bakalım neler dıcek ŞÜkÜrlr olsun az kaldı ama gÜn geÇmıyor sankı ya

kızlar bişey sorcam çatlamanın olu olmadığını anlamak için hani rahim sıvısına bakıyorduk ya ; uzayan bir akıntıysa çatlama gerçekleşmiş oluyordu...kaç gün bu akıntı uzar ki öyle??? beni ilk gün çok youn ve belirgindi . dün de denedim vardı ama bukez biraz daha sıvı halde ve azcıktı... dünü uyuyakalmışım boşa gçirdim ama acaba işe yarar bir şey olmuşmudur. sol kasığımda ara ara kramp gibi batmalar var 2 gündür..

kızlar hepinizden benim için dua etmenizi isticem...
günüm geldi,yarın sabah erkenden doktoruma gidicem bakalım
yumurtalıklarım ne durumda...
inşallah herşey yolundadır ve bebek sahibi olmam için bi engel yoktur...
yarın izinliyim..
pazartesi günü sizi bilgilendiririm..
siz sdc dua edinde güzel haberler alayım...

off kızlar yine salladınız haaaaaaaaaaaa nerelere kayboluyorsunuz hemen anlamıyorum butun gun hem çalışıyorum , ben ihracat müdürüyüm telefon mail iş younluğu bir yığın ama ara ara girip sizi boşlamamaya çalışıyorum maşaalah hatunlarrr yaydı yine...huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu özellikle ev hanımı olalar walla waryaaa sıra dayağına çekcem hepinizi.......bundan sonra yoklama yappcam ulennnn

gelen burdayım dicek .......

başlıyorum...sağ baştan sayyyyyyy...nerde bu topicin sahibi önce onun kulaklarını çekicemmmmmmmmmm

1- deryaberil : BURDAAAAAAAAAAAAAAA

selam kızlar gene gecmısı okuyamadan yazıyorum net buldum gırıp cıkacam anca bı selam edeyım dedım sızlere
ınsallah yenı hamılelerımız vardır aramızdan ben hala ordan oraya kosturmaca duzen kurma derdındeyım
cok yoruldum ruhen hep aksılıkler zorluklar cıktı bakalm yavas yavas halloluyor artık ınsallah

bu arada artık stresten mı sorun mu var bılmem ama
ben hala regl olamadm on gun gectı ve gıdıp bır kan testı yaptırcak zaman bulamadm
kı emınm bebıs de yok bence
gecen yolumun üstüne medıcal parkın subesı vardı bı yaptıraym dedım amanın yarabbım
ellı altı mılyon test parası ıstedıler dudagım ucakladı:))
ıyısı mı en kısa zamanda doktora gıtmek de ona da vakıt yok iste

hep regl olmamayı beklıyorduk ya hıc o hazzı da yasayamadım kı
ıhtımal yuzde bır bıle veremıyorum korkum o kı baska sorunlar cıkmaya

hepınızı cok öperım sanırım önumuz hafta artık kendı evımden nete rahatca baglanıyor olabılecegm
görusmek uzere bol bebişli günler diliyorum herkese

selam kizlar...

deryaberil valla ben gündüzleri isyerinden giremiyorum canim. yasaklanmis bu site. aksamlari ancak girebiliyorum. dün sinyalleri geldi... bugünde kendisi :-((( valla iki gündür agliya agliya bi hal oldum kizlar. inanin cok üzülüyorum...
desenize bizde üzülmüyormuyuz... insallah siz kalirsiniz bu ay.

ya citos cum canim ya. bende kilo sorunu yasiyorum. sen nasil bu kadar kisa bir sürede zayifladin. Söylesen cok sevinirim canim yaa

canim benim umarim doktorun seni sevindircek seyler soyler sana sende bizi sevindirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…