keşkee keşkeeee aman hamile kalalım da aramızda gü hafta oluversinnn :)))kaydirigubbakcemile3desene sizin evdede faliyet vardı akşamaklinialirimsmilevatana millete hayırlı olsun keşke ikimizde aynı anda hamile kalsak ne güzel olurdu olumunekankayizsmile
arkadaşım bu gibi durumda erkekten kayaklandığı içi mikroenjeksiyo öneriyorlar ... o edele sen ola ilgili araştırma yap .Merhaba ben yeni üye oldum. 3 yıldır evliyim ve çocuğum yaklaşık 2-2,5 yıldır deememize rağmen olmuyor. eşimin sperm sayısı az 5milyon.Şimdi bi kanser ilacı kullanıyor 3 aydır. Heralde normal yollarla kalamıycağız. Aranızda bu şartlarda aşılama deneyen oldumu
benim eşime de 2 tane ilaç vermiş doktor size verilen ilacı adı neydi???? eşim almadı ilaçları başka bir doktora görünecek perşembeye gün verdiler. onun kararıa göre hareket edeceğiz... şimdi bizim bebek olursaaaa sonrasında yapmamız gerekenleri standarta sokmamız gerekiyor. sonrada heme mikroenjeksiyonu denicez...şimdi biraz para ayırıcaz ve bebek olursa kim bakıcak meselelerini çözmemiz gerekiyor. ev değiştirmemiz gerek bu evi ısıtamıyoruz ve 800 tl kiram bu ay sözleşme bitiyor kesin arttırır... daha uygun ev bakıyoruz...bugü hep ev aradımHayır ben hsg filminide çektirdim hiç problem yok. Drum zaten bu çok iyi dedi ve aşılama deneyelim dedi. Ama ürolog kesinlikle enjeksiyon dedi.Moralim bozuldu kararsız kaldım
evet canımmmmmmmm inşallahhhhh gerek kalmazzzz bana gerek kalmayacak gibi geliyorrrrrrrmicro enjeksiyonmu deryaberilede öyle demişler inşallah gerek kalmadan gelir bebişleriniz cnmbilmiyorumkismile
sabirli ve guclu olmaya bak bitanem. ben eminimki bir gun allah hepimize istedigimiz bebegi vericek er yada gec hem ne demisler gec olsunda guc olmasin demiiiiiiii
saol tatlım ya.allahım 2010 da sağlıklı bebeklerle hepimizi sevindirsin inşşş .sendemi melek annesisin nasıl oldu seninki.kaç aydır kalamıyosun
sağol cnm inşallah hepimizin yüzü güler:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın deryacımŞenizkızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
bugüün 2 önce radyodan bir partiye davetiye kazandım...Taksimde 90 lar Türkçe Pop Partisine 2 kişilik davetiye kazandım..... Bu akşam kocişimle oraya gidicezzzz çok güzel olcak :)
şu 2 haftadır yaşadığımız stres bu akşam eğlenerek gidicek inşallahhhhhh :)
cicilerimi giydimmm ojelerimi sürdüm makyajımı da yaptım akşam da bir tazelerim :) ohhh misssss
üçyüz beşyüz üçyüz beşyüzzzz kopcammm bu geceeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:içelim::içelim::içelim::dance::dance::dance::dance: :dance:
hadi yaa buldunmu ev aklinialirimsmilekaç lira kirasıayy eğlenelim vallaa beeeeee... kopalım az...hep dert hep üzüntü hep keder olmazzz ki canuuummmmmmmmmm
gidelimmmm
bugün öğlen ev bakmaya gidicem
günaydın deryacımŞeniz
kız bu ne güzel enerjiii böylee sabah sabah benimde oynayasım geldi seni görünce:dance::dance::dance::dancehhh eğlen anacım şöyle yandan yandan:dance::içelim:bizim yerimizide oyna bakemnaniknanikzemuszemus
hadi yaa buldunmu ev aklinialirimsmilekaç lira kirası
kızlar hepinizden benim için dua etmenizi isticem...
günüm geldi,yarın sabah erkenden doktoruma gidicem bakalım
yumurtalıklarım ne durumda...
inşallah herşey yolundadır ve bebek sahibi olmam için bi engel yoktur...
yarın izinliyim..
pazartesi günü sizi bilgilendiririm..
siz sdc dua edinde güzel haberler alayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?