Olabilir cnm hayırlısı olsun bende ilk bebeğimi düşük yaptım 6 haftalıktı onda hiç bulantım olmadı bu hamileliğimde de 6 haftalıgım bulantıdan ölüyorum :çok üzgünüm:
Mrb cnm hoşgeldın aramıza bi sakıncası yoksa yaşın kaç bide kızımı 20 martta dogurdum demişsin 28 haftalıkken karnında ölen mı yoksa bı tane kızın var mı??? olmayacakmı korkusuna da kapılma cnm hayırlı bi zamanda colur inş
hoşbulduk evet canım karnımda ölen bebeğim hiç yok bebeğim henüz ama olacak inş.
bu arada 25 yaşındayım ben
ay kıyamam ya
Çok üzüldüm cnm allahım bi daha yaşatmasın ... tabiki olucak cnm yasında genç çalışmaya devam :1hug:
senağlama
inşallah bir daha yaşatmaz rabbim çok zor günler geçirdim halada geçirmekteyim ve hiçbir neden bulamıyor doktorlar cvs yaptırdım kromozolarla ilgili hiç bi sorun yok sendede eşlindede hiç bi sorun yok diyo doktorlar şanssızlıktan başka bi nedeni yokmuş tamamen tesadüf iki bebeğinin böle olması diyolar bakalım bu sefer inş. Olur ama önce hamile kalmam gerekiyo ve oda olmuyo bikaç aydır. Bu ay ümitliydim ama bugün hastalandım( hiç keyfim yok içim iyice buruldu bugün
inşallah bir daha yaşatmaz RABBİM çok zor günler geçirdim halada geçirmekteyim ve hiçbir neden bulamıyor doktorlar cvs yaptırdım kromozolarla ilgili hiç bi sorun yok sendede eşlindede hiç bi sorun yok diyo doktorlar şanssızlıktan başka bi nedeni yokmuş tamamen tesadüf iki bebeğinin böle olması diyolar bakalım bu sefer inş. olur ama önce hamile kalmam gerekiyo ve oda olmuyo bikaç aydır. bu ay ümitliydim ama bugün hastalandım( hiç keyfim yok içim iyice buruldu bugün
ohhh maşallah muhabbet iyi sarmış burda ben müşteriden yazamadımguclubacismile
1985h cnm çok üzüldüm senin adına rabbim inşallah tekrar gönderir meleğinimafoldumben
ahh çok özlüyorum oğluşumu tekrardan hamile kalmak istiyom bendemafoldumben
canım sen niye ağlıyon :gitme:senağlama
tamam tamam üzülmüycem sende üzülmealkisalkisalkisHoşgeldin tekrar cnm benım neşenizi, ümidinizi kaybetmeyin beni üzüyosunuz zaten çok duygusalım heeeeeeeeeklava:
ohhh maşallah muhabbet iyi sarmış burda ben müşteriden yazamadımguclubacismile
1985h cnm çok üzüldüm senin adına rabbim inşallah tekrar gönderir meleğinimafoldumben
ahh çok özlüyorum oğluşumu tekrardan hamile kalmak istiyom bendemafoldumben
canım sen niye ağlıyon :gitme:
üzme kendini bebişinde etkilenir sonra:teselli:
tamam tamam üzülmüycem sende üzülmealkisalkisalkis
evet cnm eylülde kaybettim doğumuma 1 hafta kala öldü bebeğim:gitme:sende mi bebeğini kaybettin. Inşallah hepimizin meleklerini gönderir rabbim
neyse kızlar Allaha emanet olun kendinize iyi davranın ben çıkar.
evet cnm eylülde kaybettim doğumuma 1 hafta kala öldü bebeğim:gitme:
inşallah rabbim çok bekletmez:Saruboceq:
senin sorun neydi cnm senin niye olmadı bebişin
hoşçakal cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?