2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

hoşbulduk evet canım karnımda ölen bebeğim hiç yok bebeğim henüz ama olacak inş.
bu arada 25 yaşındayım ben

Çok üzüldüm cnm allahım bi daha yaşatmasın ... tabiki olucak cnm yasında genç çalışmaya devam :1hug:

inşallah bir daha yaşatmaz RABBİM çok zor günler geçirdim halada geçirmekteyim ve hiçbir neden bulamıyor doktorlar cvs yaptırdım kromozolarla ilgili hiç bi sorun yok sendede eşlindede hiç bi sorun yok diyo doktorlar şanssızlıktan başka bi nedeni yokmuş tamamen tesadüf iki bebeğinin böle olması diyolar bakalım bu sefer inş. olur ama önce hamile kalmam gerekiyo ve oda olmuyo bikaç aydır. bu ay ümitliydim ama bugün hastalandım ( hiç keyfim yok içim iyice buruldu bugün

canım üzülme inşallah hayırlısıyla atlatırsın rabbim bir daha yaşatmaz inşallah . Umudunu kaybetme. Olur hayırlısıyla.

ohhh maşallah muhabbet iyi sarmış burda ben müşteriden yazamadımguclubacismile
1985h cnm çok üzüldüm senin adına rabbim inşallah tekrar gönderir meleğinimafoldumben
ahh çok özlüyorum oğluşumu tekrardan hamile kalmak istiyom bendemafoldumben

aaa pes etmek yok ama hemen üzülme lütfen başka doktorlarada gittin mi ? 2 hamileleğinede normal yolla mı kaldın ? eşinle neşeli olunki daha iyi sonuçlar alın yumurtlama gününü beklersin olma olasılığı daha yüksek olur işte hemen olucak dıye bişi yok ilk önce mutlu olmalısın dimi aklından cıkar mesela ona odaklanma vs... elbet olucak alıcaksın alıcaz hepimiz kucağımıza :teselli:

Hoşgeldin tekrar cnm benım neşenizi, ümidinizi kaybetmeyin beni üzüyosunuz zaten çok duygusalım heeeeeeeee klava:

sende mi bebeğini kaybettin. Inşallah hepimizin meleklerini gönderir rabbim

sende mi bebeğini kaybettin. Inşallah hepimizin meleklerini gönderir rabbim
evet cnm eylülde kaybettim doğumuma 1 hafta kala öldü bebeğim:gitme:
inşallah rabbim çok bekletmez:Saruboceq:
senin sorun neydi cnm senin niye olmadı bebişin

evet cnm eylülde kaybettim doğumuma 1 hafta kala öldü bebeğim:gitme:
inşallah rabbim çok bekletmez:Saruboceq:
senin sorun neydi cnm senin niye olmadı bebişin

ay canım çok üzüldüm ya. inlaşşah canım en kısa rabbim gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasib eder inşallah. ya ben 1.5 senelik evliyim ve hiç korunmadık 1 ara iltihap vardı ondan olmadı. sorun ne tam olarak onuda bilmiyoruz ama doktor bende bi sorun olmadığını söylemişti eşimde sperm testi falan yaptırdı bi sorun çıkmadı ama bilmiyorum olmuyor

Hanımlar ıyı akŞamlar hepınıze hava Şartlarından dolayı erken Çıkıyoruz bugÜn yarın kaldıĞımız yerden devam edelım ınŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…