Hanımlar İyİ akŞamlar hepİnİze hava Şartlarından dolayı erken Çıkıyoruz bugÜn yarın kaldıĞımız yerden devam edelİm İnŞ.
Hanımlar İyİ akŞamlar hepİnİze hava Şartlarından dolayı erken Çıkıyoruz bugÜn yarın kaldıĞımız yerden devam edelİm İnŞ.
kızlar kocam aradı şimdi üroloğa gitmişti spermiogram sonucunu göstermek için . ama çok garip bir şey ; doktor ben ilgilenemem testi yazan arkadaş baksın 25 şubatta gel o görsün sonucu ...ama gördüğüm kadarıyla durum tüp bebeklik demiş..
acayip sinirlerim bozuldu hem ilgilenme hem de öyle üstten yorum yap.... walla delircem 25 şubata günmü verilir giden 1 ay ondan gitmiyor nasıl olsa... sinir oldum valla...
ne dersiniz kızlar bana bir şey söyleyin..kocamda garibim mikronjeksiyondan tüp bebeğe terfi ettik diye seviniyo..şaşırdın heralde adam mikro daha garanti tüp bebek tutma ihtimali zor ; masrafı fazla; uygulaması sıkıntılı ve zametli dedim..
çok moralim bozuldu yine...normal yolla hamile kalması şans olur tabi demiş salak doktor....
merhaba arkadaşlar,
uzun süredir girmiyodum bu siteye bugün girdim ve topiğinize katılmak istedim kabul ederseniz...
kendimden bahsedeyim ben, 6 yıllık evliyim henüz hiç bir şekilde bebeğim olmadı, gittiğim bütün doktorlar, yapılan bütün testler sonucu hiçbirşeyimizin olmadığı strese bağlı bebeğimizin olmadığını söylediler... bir süre klomen kullandım çatlatma iğnesiyle birlikte olmadı dr. aşılamaya geçelim dedi ama ben dr. değiştirmek istedim, yeni bir dr. buldum yapılan bütün tahliler rahim filmi ile birlikte dr Bilgin beye geldim ve bugüne kadar çoğu dr. gözden kaçırdığı ve benim asıl sorunumun rahim şekil bozukluğu oldugunu vakit geçirmeden laparoskopi ve histeroskopi yapacagını ondan sonra hamile kalabilecegimi söyledi bu seferde ben inanamadım başka şehirlerdeki doktorlarla görüştüm rahim filmini gönderdim gerçekten doktorumun dediği gibi çıktı şimdi ameliyat olmayı bekliyorum arkadaşlar, bu sürede benden desteğinizi esirgemezseniz çok sevinirim...
Allahım isteyen herkese en kısa zamanda bebişine kavuştursun , çok zor dönemlerden geçiyoruz hep birlikte Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
kızlar kocam aradı şimdi üroloğa gitmişti spermiogram sonucunu göstermek için . ama çok garip bir şey ; doktor ben ilgilenemem testi yazan arkadaş baksın 25 şubatta gel o görsün sonucu ...ama gördüğüm kadarıyla durum tüp bebeklik demiş..
acayip sinirlerim bozuldu hem ilgilenme hem de öyle üstten yorum yap.... walla delircem 25 şubata günmü verilir giden 1 ay ondan gitmiyor nasıl olsa... sinir oldum valla...
ne dersiniz kızlar bana bir şey söyleyin..kocamda garibim mikronjeksiyondan tüp bebeğe terfi ettik diye seviniyo..şaşırdın heralde adam mikro daha garanti tüp bebek tutma ihtimali zor ; masrafı fazla; uygulaması sıkıntılı ve zametli dedim..
çok moralim bozuldu yine...normal yolla hamile kalması şans olur tabi demiş salak doktor....
merhaba arkadaşlar,
uzun süredir girmiyodum bu siteye bugün girdim ve topiğinize katılmak istedim kabul ederseniz...
kendimden bahsedeyim ben, 6 yıllık evliyim henüz hiç bir şekilde bebeğim olmadı, gittiğim bütün doktorlar, yapılan bütün testler sonucu hiçbirşeyimizin olmadığı strese bağlı bebeğimizin olmadığını söylediler... bir süre klomen kullandım çatlatma iğnesiyle birlikte olmadı dr. aşılamaya geçelim dedi ama ben dr. değiştirmek istedim, yeni bir dr. buldum yapılan bütün tahliler rahim filmi ile birlikte dr Bilgin beye geldim ve bugüne kadar çoğu dr. gözden kaçırdığı ve benim asıl sorunumun rahim şekil bozukluğu oldugunu vakit geçirmeden laparoskopi ve histeroskopi yapacagını ondan sonra hamile kalabilecegimi söyledi bu seferde ben inanamadım başka şehirlerdeki doktorlarla görüştüm rahim filmini gönderdim gerçekten doktorumun dediği gibi çıktı şimdi ameliyat olmayı bekliyorum arkadaşlar, bu sürede benden desteğinizi esirgemezseniz çok sevinirim...
Allahım isteyen herkese en kısa zamanda bebişine kavuştursun , çok zor dönemlerden geçiyoruz hep birlikte Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
Kızlar ben çıkıyorum uzanıyım biraz kötü oldum umudunuzu yitirmeyin kendize iyi bakın
Çok üzüldüm cnm olsun sonuçta asıl sorun bulunmuş ve amelıyat olduktan sonra hamile olabilicekmişsin böyle düşün hiç üzme kendini allah yardımcın olsun
canım üzüldüm ya o doktor yüzünden çok zaman kaybı yaşamızsınız. rabbim şifa versin inşallah
ya kızım seninde şansına nerde işe yaramaz var hepside seni buluyor kötükedihüsohem ilgilenmiyor hemde yorum yapıyor salak şey:dilcikar:bence hiç vakit kaybetmeden başka bi dktra gidin tüpse tüp microysa micro yaptırın inşallah gerek kalmazda bu ay gelmiş olsun bebişinaklinialirimsmilekızlar kocam aradı şimdi üroloğa gitmişti spermiogram sonucunu göstermek için . ama çok garip bir şey ; doktor ben ilgilenemem testi yazan arkadaş baksın 25 şubatta gel o görsün sonucu ...ama gördüğüm kadarıyla durum tüp bebeklik demiş..
canım öncelikle geçmiş olsun:teselli:ve de aramıza hoşgeldin tek şartla kabul ederim topiğe slm deyip kaçmak yok ona göre sürekli burada görmek isterim seni kaydirigubbakcemile3hamile kalmak anlarımızı paylaşıcaz inşallah hep birliktevereliniortaka.s.merhaba arkadaşlar,
tşk ederim canım evet doktorlar yüzünden geçen 6 yılım kısmet diyorum birazda şans işte bundan sonra yeniden başlayacagız herşeye :1no2:
inşallah herşey çok iyi olur bence de sevinmelisin sorunun ne olduğunu biliosun ve tedavi olduktan sonra olabilecekmiş. bebişin gelir inşallah. ve biz sorunun ne olduğunu bile bilmiyoruz.
canım 6 yıl bekledik ve hiç bir problem yok dediler inanki ben senin durumunu çok iyi anlıyorum seninki çok zor belirsizlik berabat birşey Allahım inş. en kısa zamanda bebişine kavuşturur..:Saruboceq:
inşallah canı gönülden isteyen cümlemize nasib eder. hakkaten belirsizlik insanı maf ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?