olumunekankayizsmileanlaştık o zaman canikomŞeniztşk ederim çitos topiğe kabul ettiğin için bende sürekli sizlerle olacagım :)
ne kadar süredir bekliyosunuz bebişi canım
olumunekankayizsmileanlaştık o zaman canikomŞeniz
neyse ben çıkıyom kızlar msim bitti akşamda fırsatım olursa girerim görüşmek üzre
görüşürüz çitos tekrardan tşk...
Bynkutluay, canım baya olmuş sizinde allah yardımcın olsun...
bynkutluay bütün testler yapımıştır herhalde benimki gibi bir şanssızlık yaşamayında sizde birkaç doktora gittin değilmi canım
bynkutluay bütün testler yapımıştır herhalde benimki gibi bir şanssızlık yaşamayında sizde birkaç doktora gittin değilmi canım
aslında az da olsa içimde yine de bi umut var adetim bugünle birlikte 3 gün gecikti beklicem bakalım
inş. bebişin gelmiştir canım, mutlu haberi verirsin yerimseniben
merhaba arkadaşlar,
uzun süredir girmiyodum bu siteye bugün girdim ve topiğinize katılmak istedim kabul ederseniz...
kendimden bahsedeyim ben, 6 yıllık evliyim henüz hiç bir şekilde bebeğim olmadı, gittiğim bütün doktorlar, yapılan bütün testler sonucu hiçbirşeyimizin olmadığı strese bağlı bebeğimizin olmadığını söylediler... bir süre klomen kullandım çatlatma iğnesiyle birlikte olmadı dr. aşılamaya geçelim dedi ama ben dr. değiştirmek istedim, yeni bir dr. buldum yapılan bütün tahliler rahim filmi ile birlikte dr Bilgin beye geldim ve bugüne kadar çoğu dr. gözden kaçırdığı ve benim asıl sorunumun rahim şekil bozukluğu oldugunu vakit geçirmeden laparoskopi ve histeroskopi yapacagını ondan sonra hamile kalabilecegimi söyledi bu seferde ben inanamadım başka şehirlerdeki doktorlarla görüştüm rahim filmini gönderdim gerçekten doktorumun dediği gibi çıktı şimdi ameliyat olmayı bekliyorum arkadaşlar, bu sürede benden desteğinizi esirgemezseniz çok sevinirim...
Allahım isteyen herkese en kısa zamanda bebişine kavuştursun , çok zor dönemlerden geçiyoruz hep birlikte Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
Başka doktora gidin cnm 1 ay sonucu göstermek için mi beklıyceksiniz doktor saçmalamış mı anlayamadım :bbo:
hee yaniii. amin tatlım inşallah... bakalım bekliyoruz işteeehaklısın valla doktorun bi kaybı olmucak 1 ay ondan gitmiyor.ya canım inşallah rabbim sizin en kısa zamanda yüzünüzü güldürür
bencede öyle ama adam ürolog ya benim branşım değil demiş..branşı prostat ffalan heraldeeee bu saatten sora seniki çalışmasada olur düşüncesiyle yaşamaktan 1 ay ne farkederki diyor heralde kendince salak doktormerhaba,
bence hiç vakit kaybetmeden başka doktora gösterin bizler için 1 günün bile çok önemi var kaldıki 1 ay çok uzun bir süreç gerçekten doktor saçmalamış yani...
ahh bir bilsemmm istanbulda nerde antikalar var erde soru var ben çekiyorummmm mübarek..dualarınızı eksik etmeyin olur ...ya kızım seninde şansına nerde işe yaramaz var hepside seni buluyor kötükedihüsohem ilgilenmiyor hemde yorum yapıyor salak şey:dilcikar:bence hiç vakit kaybetmeden başka bi dktra gidin tüpse tüp microysa micro yaptırın inşallah gerek kalmazda bu ay gelmiş olsun bebişinaklinialirimsmile
canım öncelikle geçmiş olsun:teselli:ve de aramıza hoşgeldin tek şartla kabul ederim topiğe slm deyip kaçmak yok ona göre sürekli burada görmek isterim seni kaydirigubbakcemile3hamile kalmak anlarımızı paylaşıcaz inşallah hep birliktevereliniortaka.s.
KIZLAR bugü haberlerde bir şey izledim kafayı yicektim . tam test yaptım NEGATİFFFFFFFFFFFFFFF
sonuca ağlarken duydum haberi ... 2 farklı kadın. bir tanesinin 3 çocuğu var evli . gizli aşkından hamile kalıyor ve tuvalette doğuruyor çocuğu torbaya koyup adamın kapısına bırakmış .çocuk soğukta donarak ölmüş...
diğer haberde üniversiteli bir kız evli bir erkekle birlikte olup hamile kalıyor okuluna giderken şehirlerarası otobüste sancısı tutuyor mola yerinde tuvalete girip kendi kendine doğuruyor ve orda çöğe atıyor. arkasından biri buluyor ve hastaneye götürüyorlar bebeği bebek yaşıyor üzezrine sahipsiz bebek yazıyorlar. kız otobüse biip kaçıyor...
biz burda eler neler yaşıyor ..ne tedaviler ne üzütüler çekiyor bebek bekliyoruz. her ay ayrı bir ümitle bekliyoruz ayrı bir heycala dualar ediyoruz...ama millet gayri meşru şekilde hamile kalabiliyorrr ve sokaklara atıyor...isyan etmek istemiyorum ama Yücce Rabbim onlara nede doğurma yeteneği veriyor ; kıymet mi biliyorlar ki sokaklara atıyorlar doğurduklarını da...
yada bakmaya bile gücü olmayıp 7-8 tane doğuranlar..Pko nedir bilmezler? varikosel nedir duymmamışlardır? hormon,ovulasyon,yumurta ,çatlama ,klomen bulardan habersiz hamile kalırr doğururular ama bakamazlar aç bırakırlar... biz de arı sütünden poleie keçiboynuzunda soğan kürüe herşeyleri yapar her ilacı içeri aşılamasını tüp bebeğini raim filminni herşeyi deneriz... ama sabredip dua etmekten başka dermanımız olmaz....
Allah aşkına bana bir şey söyleyin ? bu nedir??isyan etmek istemiyorum ; Allahımın gücüne gitmesin ama üzülüyorum..bu kadar çok isterken nede istemeyenlere bakamıcak olalara "ol" diyor ????
HEPİMİZ İÇİN HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN....
amin canım işte böyleleride var rabbim onları ıslah etsin inşallah olan işte meleklere oluyor.
KIZLAR bugü haberlerde bir şey izledim kafayı yicektim . tam test yaptım NEGATİFFFFFFFFFFFFFFF
sonuca ağlarken duydum haberi ... 2 farklı kadın. bir tanesinin 3 çocuğu var evli . gizli aşkından hamile kalıyor ve tuvalette doğuruyor çocuğu torbaya koyup adamın kapısına bırakmış .çocuk soğukta donarak ölmüş...
diğer haberde üniversiteli bir kız evli bir erkekle birlikte olup hamile kalıyor okuluna giderken şehirlerarası otobüste sancısı tutuyor mola yerinde tuvalete girip kendi kendine doğuruyor ve orda çöğe atıyor. arkasından biri buluyor ve hastaneye götürüyorlar bebeği bebek yaşıyor üzezrine sahipsiz bebek yazıyorlar. kız otobüse biip kaçıyor...
biz burda eler neler yaşıyor ..ne tedaviler ne üzütüler çekiyor bebek bekliyoruz. her ay ayrı bir ümitle bekliyoruz ayrı bir heycala dualar ediyoruz...ama millet gayri meşru şekilde hamile kalabiliyorrr ve sokaklara atıyor...isyan etmek istemiyorum ama Yücce Rabbim onlara nede doğurma yeteneği veriyor ; kıymet mi biliyorlar ki sokaklara atıyorlar doğurduklarını da...
yada bakmaya bile gücü olmayıp 7-8 tane doğuranlar..Pko nedir bilmezler? varikosel nedir duymmamışlardır? hormon,ovulasyon,yumurta ,çatlama ,klomen bulardan habersiz hamile kalırr doğururular ama bakamazlar aç bırakırlar... biz de arı sütünden poleie keçiboynuzunda soğan kürüe herşeyleri yapar her ilacı içeri aşılamasını tüp bebeğini raim filminni herşeyi deneriz... ama sabredip dua etmekten başka dermanımız olmaz....
Allah aşkına bana bir şey söyleyin ? bu nedir??isyan etmek istemiyorum ; Allahımın gücüne gitmesin ama üzülüyorum..bu kadar çok isterken nede istemeyenlere bakamıcak olalara "ol" diyor ????
iyi geceler...
iyi geceler...
iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?