iyi bakalım bi git bu dktrun ne diycek sana inşallah iyi birisi olur ilgilenir cnm:Saruboceq:
gelince bizede haber edersin sonuçlarınıa.shergün yeni bişiler öğreniyoz burda sayenizde olumunekankayizsmile
walla öyle canım yaaa... amin inşallah öyle tedavilerle vs olmasına gerek kalmadan Allah ım onu bize gönderir... umudumu yitirmeyeceğim ; heycanımı eksiltmeyeceğim; moralimi yüksek tutup ; stresi azaltıp rahat olucam ..daha 15 aylık evliyim ::) bekleyelim bakalım bir zamanı vardır. benim kocamın hisleri hep çıkar . o başından beri olacak daha zamanı var..acele etme Allah ın gücüne gider bekle zamanı gelince gelicek zaten . bak tedavi tüp vs gerek kalmadan hamile kalcaksın biraz sabret bekle düşünme artık der... ve onun hislerine inanıyorum ben... Allah ım yüzümüze güler inşallah.
canım henüz yeni evliymişsin daha yolun başındasınız biz 6 yılı bitirmek üzereyiz bu uğurdaki mücadelemize ara vermeden yılmadan devam ediyoruz ümidimizi hiç kaybetmedik inş. sizinkide fazla uzun sürmeden hemencecik geliverir....opuyorumnanaktan:Saruboceq:
mrb kızlar bende hamile kalmak istiyorum benim bu topiğe nasıl üye olabilirim üyeliği yeni açtım sitenin nasıl kullanıldığını bilmiyorum
slm uhdecim hoşgeldin Şenizmerhaba citos, kışın geldiği belli olmuş karda yağdığına göre ne oynanır kartopu şimdi zemuszemus bizim buralarda yok henüz kar falan ama donuyoruz
slm uhdecim hoşgeldin Şeniz
evet ya ne güzel yağdı doydum bugün karakaydirigubbakcemile3
sen neler yaptın bugün iyimisin bakalım
rahimde yara başlangıcı vardı birde adet düzensizgim 1aylık tedaviyle hamile kaldım :CüvCüv:hayırlısı canım yaa.. ilk bebeğinde ne tedavisi görmüştün ki ???
rahimde yara başlangıcı vardı birde adet düzensizgim 1aylık tedaviyle hamile kaldım :CüvCüv:
inşllh canım doktor en büyük korkum :kedi:inş. bu sefer hemencecik hamile kalırsın canım :CüvCüv: Allahım en kısa zamanda kavuştursun hepimizi :Saruboceq:
gördünmü bak normal bi ruh haline sahip değil arkadaş ne demek kaybetsem üzülmem cani kadın canından can kopması ne demek ben ne hallere düştüm kaybedince toparlanmam kolay olmadı rabbim evlat acısı yaşatmasın kimseye :1no2:inşallah meleğimiz çabucak gelir rabbim çok bekletmez inşallah hergün duam bu hayırlı evlat ver diye dua ediyom hepimiz içinmafoldumbenkız ben senin 15 kg nu alırsam sil baştan olur benim bekliycek sabrım kalmadı şu kalan 10 kgyuda bi versem süper olcek eyvahedigeldismileyarın tartılcem yine bakalım bu haftada vermişmiyim yoksa yine yerimdemi sayıyomakannehirçok merak ediyomeyvahedigeldismile
walla öyle canım yaaa... amin inşallah öyle tedavilerle vs olmasına gerek kalmadan Allah ım onu bize gönderir... umudumu yitirmeyeceğim ; heycanımı eksiltmeyeceğim; moralimi yüksek tutup ; stresi azaltıp rahat olucam ..daha 15 aylık evliyim ::) bekleyelim bakalım bir zamanı vardır. benim kocamın hisleri hep çıkar . o başından beri olacak daha zamanı var..acele etme Allah ın gücüne gider bekle zamanı gelince gelicek zaten . bak tedavi tüp vs gerek kalmadan hamile kalcaksın biraz sabret bekle düşünme artık der... ve onun hislerine inanıyorum ben... Allah ım yüzümüze güler inşallah.
canım henüz yeni evliymişsin daha yolun başındasınız biz 6 yılı bitirmek üzereyiz bu uğurdaki mücadelemize ara vermeden yılmadan devam ediyoruz ümidimizi hiç kaybetmedik inş. sizinkide fazla uzun sürmeden hemencecik geliverir....opuyorumnanaktan:Saruboceq:
öyle yeni sayılır iştee :) saol tatlım inşallah sende çok gec kalmadan kavuşursun bebişine..sorunne sizde ?? mikro falan tüp denemediniz mi ?
ne ameliyatı olucaksın cnm ben bişiymi kaçırdım yoksa yazdında okumadımmı:sm_confused:hoşbuldum canım, ne güzel valla daha buraya öyle yağmadı canım mafoldumben
işin aslı ne iyiyim nede kötü ikisi arasındayım inanki. dün regl oldum beklediğim birşeydi ama reglden sonra ameliyat olcam onun stresi bastı biraz gerginim açıkcası böyle canım işte :sinifsinif:
hihoyyytbenim 10 kgcuk fazlam kaldı cnm onuda bi veriyim çok güzel olucakguclubacismilesen nasılsın citosum ?? kilo problemin var sanırım burda okuduğum kadarıyla verebildinmi bari biraz ??
deryacım senin sorunun cevabı bu linkte güzelim bi bak istersensengözlerimebaksanabkızlar yaaa beta değerleri kaç çıkmalı ???? geç döllemeyse kaç çıkar???az evel hastaneyi aradım kadın açtı tlf da bilgi veremiyoruz dedi. nolurrr dedim.. walla anlamıyorum ama burda rakamlar yazıyor bişeyler yazıyor ne demek bilmiyorum dedi. acayip heycan yaptım. kociş doktordan çıksında gitmesini isticem giderse inşallah..geç döllenme olduyysa kanda ne zaman çıkar ?? daha erkenmidir çıkmazsa ????
bugün adetimin 29. günü...
kızlar yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet haklısın bu konuda güvenilir dktr bulmak çok zor bu devirdeinşllh canım doktor en büyük korkum :kedi:
inşllh canım doktor en büyük korkum :kedi:
ne ameliyatı olucaksın cnm ben bişiymi kaçırdım yoksa yazdında okumadımmı:sm_confused:
hihoyyytbenim 10 kgcuk fazlam kaldı cnm onuda bi veriyim çok güzel olucakguclubacismile
canım en son gittiğim doktor rahim şekil bozukluğu var dedi onun için Laparoskopi ve Histeroskopi ameliyatı yapacam dedi, reglim biter bitmez ameliyat olcam biraz tedirginim açıkcası boshayallersmile
canım benim fazla bir şey kalmamış zaten seni azimli görüyorum inş. en kısa zmanda verirsin onuda merak etme :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?