2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

iyi bakalım bi git bu dktrun ne diycek sana inşallah iyi birisi olur ilgilenir cnm:Saruboceq:
gelince bizede haber edersin sonuçlarınıa.shergün yeni bişiler öğreniyoz burda sayenizde olumunekankayizsmile

tamam canım,, yarın akşam 8,30 da randevumuz, doktor çok yoğun gece 11 e kadar muayenesi açık adamın.

mrb kızlar bende hamile kalmak istiyorum benim bu topiğe nasıl üye olabilirim üyeliği yeni açtım sitenin nasıl kullanıldığını bilmiyorum

merhaba citos, kışın geldiği belli olmuş karda yağdığına göre ne oynanır kartopu şimdi zemuszemus bizim buralarda yok henüz kar falan ama donuyoruz

mrb kızlar bende hamile kalmak istiyorum benim bu topiğe nasıl üye olabilirim üyeliği yeni açtım sitenin nasıl kullanıldığını bilmiyorum

hoşgeldin canım a.s. inş. en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun :CüvCüv:
siteye üye olmuşsun zaten burdan yazarak devam edebilirsin bu topiği citos açtı oda buralardadır gelir birazdan hoşgeldin tekrardan aramıza a.s.

merhaba citos, kışın geldiği belli olmuş karda yağdığına göre ne oynanır kartopu şimdi zemuszemus bizim buralarda yok henüz kar falan ama donuyoruz
slm uhdecim hoşgeldin Şeniz
evet ya ne güzel yağdı doydum bugün karakaydirigubbakcemile3
sen neler yaptın bugün iyimisin bakalım

slm uhdecim hoşgeldin Şeniz
evet ya ne güzel yağdı doydum bugün karakaydirigubbakcemile3
sen neler yaptın bugün iyimisin bakalım

hoşbuldum canım, ne güzel valla daha buraya öyle yağmadı canım mafoldumben

işin aslı ne iyiyim nede kötü ikisi arasındayım inanki. dün regl oldum beklediğim birşeydi ama reglden sonra ameliyat olcam onun stresi bastı biraz gerginim açıkcası böyle canım işte :sinifsinif:

sen nasılsın citosum ?? kilo problemin var sanırım burda okuduğum kadarıyla verebildinmi bari biraz ??

bana ne ben veremyiom al benimkileri de sen ver :) nasıl arkadaşsın yaaaa arkadaş arkadaşın 15 kilosunu la f eder mi :) hem sein vaktin var gidiyorsun salonlara falan benim yok : (

kızlar yaaa beta değerleri kaç çıkmalı ???? geç döllemeyse kaç çıkar???az evel hastaneyi aradım kadın açtı tlf da bilgi veremiyoruz dedi. nolurrr dedim.. walla anlamıyorum ama burda rakamlar yazıyor bişeyler yazıyor ne demek bilmiyorum dedi. acayip heycan yaptım. kociş doktordan çıksında gitmesini isticem giderse inşallah..geç döllenme olduyysa kanda ne zaman çıkar ?? daha erkenmidir çıkmazsa ????
bugün adetimin 29. günü...

kızlar yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne ameliyatı olucaksın cnm ben bişiymi kaçırdım yoksa yazdında okumadımmı:sm_confused:

sen nasılsın citosum ?? kilo problemin var sanırım burda okuduğum kadarıyla verebildinmi bari biraz ??
hihoyyytbenim 10 kgcuk fazlam kaldı cnm onuda bi veriyim çok güzel olucakguclubacismile

deryacım senin sorunun cevabı bu linkte güzelim bi bak istersensengözlerimebaksanab
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html

inşllh canım doktor en büyük korkum :kedi:
evet haklısın bu konuda güvenilir dktr bulmak çok zor bu devirde
benimde 1 senemi yedi kör olasıcanın biri :mymeka:
ama bu dktrumdan memnunum çok güzel ilgileniyor sağolsunvereliniortak

ahh ahh o doktorlar benim 6 yılımı yedi kahrolasıcalar alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…