2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

kızlar meraba bende hamile olmak istiyorum kaydirigubbakcemile5 5 yaşında kızım var tedaviyle hamile kalmıştım sanırım tedavi olmadan kalamıcam yine boshayallersmile

hayırlısı canım yaa.. ilk bebeğinde ne tedavisi görmüştün ki ???

evet canımcım en son 75 tim bakalım bu hafta verdimmi bilmiyom cuma günleri tartılıyom guclubacismilesanada nazar değmesin canım maşallah diyelimayy kiviyi mi görcen yine inşallah herşey gönlünce olur :Saruboceq:bende tam sizle sohbet edicektim kocik bankaya gönderdi çok kalabalıktı anca geldimboshayallersmile

evet çitoscum yoktun bende şimdi bakayım dedim mesajını gördüm....
5 şubatta göreceğim minik kivimi..canım benim napıyo acaba kız elleri kolları çıktımı solucanlıktan biraz insanlığa dönmeye başladımı ya çok merak ediyorum))).acaba kızmı erkekmi???ohooo bu meraklar bitmeyecek hiç zor bir dönem benim gibi sabırsız bir insan için...
allahım elini ayağını düzgün sağlıklı versinde....
hepimizin yavruşu sağlıkla hayırlarla gelir umarım...

senin oglun olucak kiziiimmmmmmm gor bak dedigim cikicak sen ye tatliyi bul sapliyi gorursun bak hemde bakisalrinla kizlarin gonlunu fet edicek senin ufaklik

kızlar meraba bende hamile olmak istiyorum kaydirigubbakcemile5 5 yaşında kızım var tedaviyle hamile kalmıştım sanırım tedavi olmadan kalamıcam yine boshayallersmile

insallah hamile kalirsin yine ikinci bebeginide kucagina alirsin birini sag tarafina birinide sol tarafina alirsin oooohhhhhhh deymesinler keyfine :lepi:

canım bugün öğrendik klinikte .. 3 kere üst üste aşılama olcaksın ve tutmayacak 1 kere de tüp bebek deniceksin onu karşılıyor devlet.. ama 3 yıllık evli olmak zorundaymışız... başbakan ş........i 3 çocuk yapın diyo .. nasıl onu söylemiyor... 3 yıllık evli olduğumda kocam 37 ben 31 yaşında olcam ..geç evlenmemin bedelinimi ödicem... burda başka bir topikte kızlar başbakana yazı yazmak istiyorlar bunun içi 3yıl şartı aramasınlar diye.. bakalım...

deryacım ben çıkıyorum bence bu konuyu bir araştır

arkadaşlar.... güzel kızlar :)

biz bugün eşimle sabah göztepe ssk ya gittik. kadın doğuma görüdüm . doktor salak gibi konnuşmama izin vermedi bile. niye geldin dedi ..gülcemalini görmeye dedim içimden ...klomen kullandım bebeğimiz olmuyor adet de olmadım şu anda varmı bişey bakmanız içi geldim dedim . klome kullanan kişiler düzenli doktora gitmeli nede buraya geldin dedi. düzenli doktora gidiyorum . eşim ürolojiye geldi ounla birlikte bende ultrasona girmek istedim dedim . neyse gir bakalım dedi. içeri girdim vajinal muayene yaptı ama her yerde o aleete prezerfatif takılıyordu bu direk üzerine jel sürdü soktu ben dondum kasıldım kaldım hijyen nereye gitti huuu dedim ama nafile soktu ... baktı gebelik görünmüyor daha adetin gecikmemiş zaten varsada şu an görünmez erken dedi . gebelik testi yazdı postaladı. kan verdik sonucu alamadık geri dönmek gerekiyordu soğukta gidemedik akşam o tarafa kaldı...

sonra yeditepe hastanesine gittik cem fıçıcıoğlu ( sitesi var bakın ) ile görüştük. testlerimizi gösterdik. o diğer topikteki ukala bana senin elindeki testleri yeterli görmez yenisini ister biz 2000 tl verdik ilk gidişimizde o kendi yei testler ister demişti.. ama doktor hormon testimize buna gerek yok bunlar yeterdi dedi :) eşimden tekrar spermiogram istedi. biz burda daa detaylı bakıyoruz burda tekrar yaptırın dedi. şu anda bu sperm sayısı sınırda bir sayı dedi . aşılama için ve tüp bebek için dedi. normal yolla bu sayıda hamile kalanlarda var tbi dedi. spermiogram sonucunuzu getrin ve adeti 2. gün seni muayebne edicem ona göre ve sperm sayısına göre karar vercez dedi. sperm sayısı yeter derecede ise yumurta gelişimi yoluna gidicez ama yine bu değerlere yakın çıkar ise aşılama denerz dedi. sonra sekreteri rakamları söyledi ...

aŞILAMA devlet ödemiyor..cepten... tedavi : 1000TL ; ilaçlar 1200TL TOPLAM : 2200 - 2500 TL

TÜP BEBEK : devlet ancak 3 sene evlilik şartı arıyor. üniversite yada devlet hastanesinden heyet raporu istiyor , ve 3 aşılama denemesinin başarısız olması gerkiyor. aksi türlü direk cepten ödeiyor ki bu rakam da şöyle ;
tedavi : 3100 TL ; ilaçlar : 2500 tl TOPLAM : 5500-6000 TL kredi kartıa 3e bölüyorlarmış....

maltepe üiversitesi hastaesine gittik ordan da .. sadece muhasebesinden rakamları öğrendik...

aşılama : 430 tl ( ilaç +tedavi )
tüp bebek : 3000 tl tedavi ; ilaçlar 2000-2500 tl .

işte rakamlarla bebek saibi olma ihtimali.... ve ilk denemede tutmuyor tabi ...

yarın eşim ürologa gidicek . hızlandırıcı bir ilaç vs verirse onu denicez bakalım bir süre...
sonra cuma günü de maltepe üni. deki prof ile görüşmeye gidicez..bakalım o nedicek...

kafam acayip karıştı...sonra şu kararı aldık eşimle...

yarın doktor eşime hareket arttırıcı bir ilaç verirse 3-5 ay onu kullanırız ben de doktoruma devam eder klomen dozunu arttırarak yumurta takibi yaparız. normal yolla amile kalmak için bir süre böyle devam ederiz. yaz sonu gibi de aşılamayı deneriz. bu arada da hem biraz kilo veririm . hem biraz daha kafam dağılır sıkıntı yapmadan akışına bırakırım . hem de biraz para biriktirme yoluna gideriz.

üstelik yaz tatili yapmadık ikimzide 2 yıldır. tatil yapalım bu sene. sonra çalışmamızı yolunu seçeriz ..hiç değilse şimdi rakamları öğrendik. maltepedeki hoca da ne derse oa göre karar veririz olmadı orda deeriz aşılamayı yaz sonu....

işte böyle bugükü olaylar kızlar..anneme anlatamadım bugün bu kadar rahat..annem ebe - hemşire doktor falan bulsun diye aradım ama paparayı yedim . eymiş bu telaşımmm acele etmeyecekmişim 2-3 yıl bi geçsinmiş bakalım .çocuk diye tutturmuşum falan...

kızlar iyi ki varsınız...

hepinizi öpüyorummm..anlattım şimdi örgüme devam edeyim . tek yarım tarafı kaldı . düğmelerini de aldım bugü . bitsin hafta sonuna resmi eklicem ....

iyi geceler kızlar..........

güzel bir gün dileğiyle günaydın arkadaşlar,

Allah o kadar büyükki canım daha dün ümitsizliğe düşüyodun nerdeyse, bak bugün herşey dahada güzelleşti senin açından inş. normal yoldan hamile kalırsın hiç bu tedavilere bile gerek kalmaz Allahım en kısa zamanda bebişine kavuştursun seni isteyen herkezede en kısa zamanda versin rabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
ayy uşağada kar yağdı nihayet:lepi:heryer bembeyaz pambık gibisırnaşık şeyoldu valla sabah bi kalktım bi aydınlık geliyor camdan hemen koştum baktım bide ne görüyüm kar heyyoo diye bağırdım hemen kociki uyandırdım kalk kartopu oynuyalım dedim oda delirdin galiba bu soğukta hayatta elimi sürmem dedi ben çıktım biraz oynadım ay çok güzeldi sırnaşık şeyne zamandır böyle yağmamıştı alkisalkisalkis
deryacık bu msj sana kızım sen onun bunun dediğini niye kafana takıyosun :mymeka:kaç kere diycem sana morelini bozmak yok bak ne güzel dün gittiğin dktr cevaplamış işte ilkini saymıyom ne biçim muayene etmiş zalak şey enfeksiyon kapsan nolcek itiraz etseydinya pis pis sokulurmu o alet klava:sinir oldum adama neyse konumuza dönelim dediğim gibi kafana takma hiç ümitsiz olma hiç bir sorunun olmasa bile stres yüzünden yine olmaz bebek allah verecek değilmi sen muayeni ol ilacını kullan güzel güzel tedavin ne gerekiyorsa hepsini yaptır gerisi allaha bırak tevekkül et a.s
öbür senin morelini bozan şahıslada fazla muhatap olma kendiside çekmiş bu sorunları sana destek olacağı yerde dahada yerin dibine sokmuş bi sopada ona gelsin benden:mymeka:RABBıM BÜYÜK ELBET BıZıMDE YÜZÜMÜZ GÜLECEK

mrb kızlar, ben aranıza yeni geldim. ben 2 kere hamile kaldım ve bebekleri 18 ve 20. haftalıkta erken doğumla kaybettim. 3. hamileliğimde rahime dikiş atılması gerekiyor.
aynı zamanda pco da var. şimdi gittiğim doktor 2 aydır klomen ve duphaston veriyor ama yumrta takibi yapmıyor, bu da benim kafamı karıştırıyor. siz ne dersiniz bu konuda,

bende başka doktor arayışına girdim ve arkadaşlarımın tavsiye ettiği fatih öğüçe yarın için randevu aldım..

walla öyle canım yaaa... amin inşallah öyle tedavilerle vs olmasına gerek kalmadan Allah ım onu bize gönderir... umudumu yitirmeyeceğim ; heycanımı eksiltmeyeceğim; moralimi yüksek tutup ; stresi azaltıp rahat olucam ..daha 15 aylık evliyim ::) bekleyelim bakalım bir zamanı vardır. benim kocamın hisleri hep çıkar . o başından beri olacak daha zamanı var..acele etme Allah ın gücüne gider bekle zamanı gelince gelicek zaten . bak tedavi tüp vs gerek kalmadan hamile kalcaksın biraz sabret bekle düşünme artık der... ve onun hislerine inanıyorum ben... Allah ım yüzümüze güler inşallah.

canım benim çok teşekkür ederim. inşallah güzel şeyler yaşarız hep birlikte..kendimi burda çokiyi hissediyorum. ii ki varsınız ( bu arada farkındamısın topic kalabalılaştı bak ben olay yaratıyorum herkes topaşıyo r:) ))
evet o kızla artık zaten asla görüşmem terbiyesizliği üste vurdu salak ben ortaya laf atım kimse moralimi bozamaz canımı sıkamaz diye o da üzerne alınıp atlamış burda yazmasan bana söylesen de olurdu dostuz sandım sana herşeyi söyledim yalan kouşmadım hala da gböyle düşünüyorum demiş. ben dehamileyim bişey olur bebeğimi kaaybedersem de yicek ekmeği yokmuş derm bri daha denerim demiş. konuşmalyalım demiş...çok tuhaf yaaa.kadın 35 yaşında hamile kaldı tam tüp bebeğe giderken . sevinmedi . her gün evham şurası böyle mi olur şuyu çıkarmı şu varmıdır bu varmıdır hep evham yaptı durdu. şimdi de geçmiş bana ölürse de üzülmem diyor. varlığına sevinmeyen yokluğuna üzülmeyen kadında ANNE mi olur yaaa... senin acını paylaştıımız duyduğumuz günü hatırlıyorum ben delirdim ağladım sana nasıl ulaşırım bilemedim... çok üzüldüm . kadın böyle ruhsuz kibana söyledikleri normal geliyor düşününce...

amaaaaaaaaaaaaaannn neyse kimse keyfimizi kaçıramaz demi kızlar....

bu arada citosum şu verddiğin kilolara rica etsem benimkileri de eklesene onları da al götür nerye veriliyorsa ve. şöyleeee 15 kilo falan lütfen :) kızım nasıl bir hırrrsss....
terbirkler...

öptüm kızlar biraz iş yapıyım yine bakarım ara ara ... sevgiler.

hoşgeldin samyelia.s.
öncelikle geçmiş olsun cnm çok üzüldüm bebişlerine:1no2:
benim bildiğim kadarıyla bu ilacı veren dktrun yumurta takibide yapması gerekir bilmiyorumkismile
konuşmadınmı peki dktrunla sorsaydın ya ses çıkarmayınca olmuyor sorucaksın bilgi almaya çalışfisfisfis

sordum canım, 3 ay klomen kullancaz, ama sizi kendi halinize bırakcam dedi, olmazsa rahim filmi çekcem dedi. bakalım bu yeni doktor ne diyecek. herşeye baştan başlayacağım ama napayım? kafamı allak bullak etti...

sordum canım, 3 ay klomen kullancaz, ama sizi kendi halinize bırakcam dedi, olmazsa rahim filmi çekcem dedi. bakalım bu yeni doktor ne diyecek. herşeye baştan başlayacağım ama napayım? kafamı allak bullak etti...
iyi bakalım bi git bu dktrun ne diycek sana inşallah iyi birisi olur ilgilenir cnm:Saruboceq:
gelince bizede haber edersin sonuçlarınıa.shergün yeni bişiler öğreniyoz burda sayenizde olumunekankayizsmile

gördünmü bak normal bi ruh haline sahip değil arkadaş ne demek kaybetsem üzülmem cani kadın canından can kopması ne demek ben ne hallere düştüm kaybedince toparlanmam kolay olmadı rabbim evlat acısı yaşatmasın kimseye :1no2:inşallah meleğimiz çabucak gelir rabbim çok bekletmez inşallah hergün duam bu hayırlı evlat ver diye dua ediyom hepimiz içinmafoldumbenkız ben senin 15 kg nu alırsam sil baştan olur benim bekliycek sabrım kalmadı şu kalan 10 kgyuda bi versem süper olcek eyvahedigeldismileyarın tartılcem yine bakalım bu haftada vermişmiyim yoksa yine yerimdemi sayıyomakannehirçok merak ediyomeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…