2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

İnş. cnm benım güzel haberler getirirsin bize :Saruboceq:

samyeli inş. iyi bir doktor bulur ve kısa zamanda sonucunu alırsın canım

valla benim durum bundan sonra düzelecek inş.doktorlar yüzünden baya bir sıkıntılı dönem geçirdim bundan sonra herşey güzel olacak inş..

kızlar test yaptım hiç bişey çıkmadıı ya resmen oynuyor. 7 gün gecilmişti yaaaaaaaaaaaa.

canımm üzülme lütfen belki geç döllenmiştir şuan ondan çıkmamıştır birkaç gün daha bekle bakalım inş. iyi olur canım inş. bebişin gelmiştir yanındadır :Saruboceq::Saruboceq:

canim senin ne kadar cok istedigini biliyorum insallah insallah allahim ol demistirde bebegin olmustur suan onunlasindir insallah

canımm üzülme lütfen belki geç döllenmiştir şuan ondan çıkmamıştır birkaç gün daha bekle bakalım inş. iyi olur canım inş. bebişin gelmiştir yanındadır :Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallah ya. rabbimin gücüne gitmesinden korkuyorum yanlış bişeyde söylemek istemiyorum.gerçekten çok kötü oluyor belirsizlik insanı maf ediyor.1.5 senedir bekliyorum ağlamakta istemiyorum artık eşim beni gördükçe o da yıpranıyor. RABBİM bizim meleklerimizi de göndersin inşallah.

selam kızlar çok geç girebildim örgümü bitirmeye didindim. ve bitti ...dikip resmini eklicem . kızlar biz bugü bir tüp bebek merkezine daha gittik eşimle..doktor bana rahim filmi çektirmemi söyledi. rahimde tıkanıklık vs varsa aşılama boşa gider dedi. eşimin spermleri aşılama esnasında yapılan yıkamada hareketi artarsa aşılamadan iyi bir sonuç alabilirmişiz.. sonrada annemin çalıştığı eski bir jiekoloğu var onu aradım sordum o da aşılama ile boşa zaman kabetmiş olursunuz direk tüp bebek gibi görünüyor dedi ...kafam yine karmakarışık oldu... eşime de sperm hızı arttırıcı toz ilaç verdi doktor 110 tl ve ssk ödemior. sinirlendi almadı keçiboynuzu kürü başladık dün...
rahim filmini doktor yazıyor sanki canım isteyiipte çektirecekmişim gibi özel uygulamaya giriyormuş ssk ödemiyor. rakamlarda 700 tl ye kadar gidiyor...
ist da bildiğiniz yer ve fiat k bilgisi olanı beklerim .....
öptüm kızlarr

günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olsun hepimiz için opuyorumnanaktan

merhaba deryacım, bende özel hastanede çektirdim rahim filmini ama ssk karşıladı 2,5 sene önceydi, şimdi karşılamıyomuymuş şaşırdım doğrusu.. sen yinede iyice bir araştır canım :sm_confused:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hala adet olmadım :) pzt - salı beklicem test yapcam ya şu kan testi gibi olupta evde yapılabilcek bişey yokmu..hastaneye git doktora görün 20 tl doktora bayıl orda n labaratuvara git ordada 20 tl ver... sonucu al negatif.... bunun için 40 tl ver ...yaa ne zorlukllarla kazanıyoruz al bir çogu daha yatağındayken ben sabahın köründe sıcacık yatağımdan kalkıp işe geldim 2 senedir aynı maaşla çalışıyorum bana zam yok bişey yok ama maşşallah devlet herşşeyi prayla açıyor.. ay sinir oldum sabah sabah...

neyse kızlar bişey dicem ;
tavsiye edebileceğim bir kitap ..inanılmaz keyifli inanılmaz derece ilginç..edinin ve okuyun lütfen :)

MEHMET MURAT DÖĞÜŞGEN - BEBEK DEYıP GEÇME ( 4,95 TL )

bir bebeğin doğmadan evvel var olduğuna inanılan dünyasından doğduğu ana kadarki anları anlatıyor eğlenceli bir dille. okurken gerçekten de bebişlerin buraya gelmekde nede naz ettiğini anlıyorsuuz :) bence bulun ve okuyn ben yeni evlendiğimde almış okumuştum..şimdi aklıma geldi tavsiye edeyim kısslara dedim ... beğeneceğinize eminim kızlar..hem kafanız dağılacak hemde ilginç ve keyifli şeyler okuyacaksınız ....

kızlar doktora gittik dün, iyiki doktorumu değiştirmişim. 9 cm. kist olmuş, sema çok riskli bu dedi. hemen klomeni kesiyorsun dedi. bi doğum kontrol hapı verdi hemen bunu içmeye başlıyorsun dedi. o doktorun çok yanlış yapmış dedi. ama eğer kanama, çok ağrı olursa seni acilen ameliyata almak zorundayım ve yumurtalığın birini almak zorundayım dedi. Akşam hep ağladım. 10 gün rapor verdi, yatarak geçireceksin dedi. Varya o doktora aslında tazminat davası açcan ama işte allahından bulsun.
işte böyle kızlar...
bugün işe geldim. ışlerimi toparlıyorum. pazartesinden itibaren 10 gün evdeyim.

canım nasıl bir şey bu yaa... benim de klomen 2 x 1 kullandığımda yazın 35mm kist olmuştu doğum kontrol hapı kullandım sonra farlutal kullandım ve adet olarak attım amelya yada öyle yumurtalık aldırma fala allah korusunn olmadı ...canım bugünkü vatan gazetesini al muhakkak orda ekinde bir hayat hiklayesi var.
ntv spikerlerinden bir bayan 2 kere düşük yapmış. doktorlar rahmini almaya kalkmışlar kanser diye. türk doktorlara inancını yitirmiş gittiği son ürk doktor amerikaya git demiş bu konuda türk doktorlar uzman değil demiş... ve gitmiş amerikada kanser falan yok demişler hamile kalmış şu anda 9 ayı dolmak üzereymiş....ve gayet sağlıklı... lütfe pes etme sakı tek doktora inanma ne demek yumurtalığın alıncak başka doktora git. ankaraya da git.. lütfen pes etme savaşşşş

derya anlattıklarını okudukca benim gözümde büyüyor daha çıkmadan o yol..nedir bu ya her doktor ayrı bir dert yüklüyor ruhuna zaten yeterince zor maddi manevi çırpınmak..
kime nasıl inanacaz ki biz anlamadım kaç doktora gittin her anlattgında hop oturup hop kalkıyorum uzaktan valla Allah yardmcımız olsun..
biz da bulasacaz bu işlere de dur bakalım nasıl olacak baslamaya gözüm kokrtu ne yalan söyleyeyim.
bir de ne soracam sizin spermiyogram sonucları cok kötü değildi diye hatırlıyorum ben neden bu kadar umutsuz konusuyor doktorlar ya dırek tüp falan tam olarak sorun neydi canım yanı aklımda sizde bitek hareket sorunu var diye kalmıs sana yasattıklarına bak ben direk öleym o zaman valla...:gitme:

sermest evet doğrusun sperm sayısı normal fakat hareketsiz oranı %90...yani %10 hareketli..bunun en az %50-60 olması gerekliymiş. o nedenle aşılama hatta direk tüp bebek diyor... isyan etmek istemmiyorum Allah'ıma ama parası olmayıp büyütemeyecek ailelere boy boy veren Rabbim bana da hayırlısıyla normal yolla bir evlat versin diliyorum... tüp bebek için verilecek paraya bebeğim normal yolla olsunn ki ona harcayayım...

Allah inşallah hepimizin yüzüne güler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…