canım bende servikal yetmezlik yani rahim ağzı genişliği var, 2 kere hamile kaldım ama ikiside 18-20 haftalarda erken doğumda kaybettim.aynı zamanda pcoluyum. 2. doğumdan sonra burda remzi bey var ona gittim, bana klomen verdi 2 ay kullandım ama yumurta takibi yapmadı,, şimdi başka doktora gitcem. adını çok duyduğum bi doktor. bakalım hayırlısı...
kızlar test yaptım hiç bişey çıkmadıı ya resmen oynuyor. 7 gün gecilmişti yaaaaaaaaaaaa.
KIZLAR KOMŞU BİR TOPİCDE ARKADAŞLARIMDA BİRİ DİYOR Kİ arkadaşıı beta değeri 0.1 çıkmış ve doktor geç döllenme demiş şimdi hamileymiş.
benim de beta değerim ilk defa 0.1 çıktı .... hep 0 çıkardı ilk defa 0.1 çıktı... kIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR VARMI YORUMUNUZZZZZZZZZZZZZZZ
canımm üzülme lütfen belki geç döllenmiştir şuan ondan çıkmamıştır birkaç gün daha bekle bakalım inş. iyi olur canım inş. bebişin gelmiştir yanındadır :Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar çok geç girebildim örgümü bitirmeye didindim. ve bitti ...dikip resmini eklicem . kızlar biz bugü bir tüp bebek merkezine daha gittik eşimle..doktor bana rahim filmi çektirmemi söyledi. rahimde tıkanıklık vs varsa aşılama boşa gider dedi. eşimin spermleri aşılama esnasında yapılan yıkamada hareketi artarsa aşılamadan iyi bir sonuç alabilirmişiz.. sonrada annemin çalıştığı eski bir jiekoloğu var onu aradım sordum o da aşılama ile boşa zaman kabetmiş olursunuz direk tüp bebek gibi görünüyor dedi ...kafam yine karmakarışık oldu... eşime de sperm hızı arttırıcı toz ilaç verdi doktor 110 tl ve ssk ödemior. sinirlendi almadı keçiboynuzu kürü başladık dün...
rahim filmini doktor yazıyor sanki canım isteyiipte çektirecekmişim gibi özel uygulamaya giriyormuş ssk ödemiyor. rakamlarda 700 tl ye kadar gidiyor...
ist da bildiğiniz yer ve fiat k bilgisi olanı beklerim .....
öptüm kızlarr
selam kızlar çok geç girebildim örgümü bitirmeye didindim. ve bitti ...dikip resmini eklicem . kızlar biz bugü bir tüp bebek merkezine daha gittik eşimle..doktor bana rahim filmi çektirmemi söyledi. rahimde tıkanıklık vs varsa aşılama boşa gider dedi. eşimin spermleri aşılama esnasında yapılan yıkamada hareketi artarsa aşılamadan iyi bir sonuç alabilirmişiz.. sonrada annemin çalıştığı eski bir jiekoloğu var onu aradım sordum o da aşılama ile boşa zaman kabetmiş olursunuz direk tüp bebek gibi görünüyor dedi ...kafam yine karmakarışık oldu... eşime de sperm hızı arttırıcı toz ilaç verdi doktor 110 tl ve ssk ödemior. sinirlendi almadı keçiboynuzu kürü başladık dün...
rahim filmini doktor yazıyor sanki canım isteyiipte çektirecekmişim gibi özel uygulamaya giriyormuş ssk ödemiyor. rakamlarda 700 tl ye kadar gidiyor...
ist da bildiğiniz yer ve fiat k bilgisi olanı beklerim .....
öptüm kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?