sermest evet doğrusun sperm sayısı normal fakat hareketsiz oranı %90...yani %10 hareketli..bunun en az %50-60 olması gerekliymiş. o nedenle aşılama hatta direk tüp bebek diyor... isyan etmek istemmiyorum Allah'ıma ama parası olmayıp büyütemeyecek ailelere boy boy veren Rabbim bana da hayırlısıyla normal yolla bir evlat versin diliyorum... tüp bebek için verilecek paraya bebeğim normal yolla olsunn ki ona harcayayım...
Allah inşallah hepimizin yüzüne güler..
kızlar merhaba yenı bir aya girdik bu ay herkes için güzel geçer inş
günaydın kızlarrr güzel bir hafta diliyorum bol bol hamile haberi alırız inşallaholumunekankayizsmile
bu arada benimde adetimin olmasına 3 gün var inşallah bebişim gelmiştir :Saruboceq:
neyse ben birazdan spora gitcem öğlen burda olurum görüşürüz:lepi:
ben bugün spordaydım cnm bayanssulusmileonun dışında hep burda oluyorumkaydirigubbakcemile5:1no2::1no2:herkes nerde:sm_confused:
opuyorumnanaktaninşallah tatlı hamişim :Saruboceq:kızlar merhaba yenı bir aya girdik bu ay herkes için güzel geçer inş
aminnnn uhdecim bunu çok istiyommafoldumbengüzel haberler verirsin inş. bizlere canım :Saruboceq:
günaydın kızlarrr güzel bir hafta diliyorum bol bol hamile haberi alırız inşallaholumunekankayizsmile
bu arada benimde adetimin olmasına 3 gün var inşallah bebişim gelmiştir :Saruboceq:
neyse ben birazdan spora gitcem öğlen burda olurum görüşürüz:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?