2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

slm kızlar.pko hastasıyım.Bu ay adetim 5 gün gecikmeli geldi.ama çok az kan şeklinde daha yoğun lekeli geçti.Fakat k. rengi değil. bildiğiniz siyah şeklinde.2 gün boyunca.Ben bu ay soğan kürünü uyguladım.acaba kistlerimmi eriidi de bu şekilde attı kendini dışarı diye düşündüm.Ama bir yandanda korkuyorum tehlikeli bir durummudur diye.Bu ay glucophage 1000 (2)başladım.2-3 gündür çok mide bulantım var.şeker ilacı yapıyomuş ondan heralde.bide dün klomene başladım.Böyle siyah leklerin gelmedi normalmidir. yaşayanınız varmı?Bide soğan suyu içipte böyle olan oldumu?kuzucum seni merak ettim.msn de görüşemiyoz.nasıl olduğunu yazarsan sevinirim cnm.öptümmm

hoşbuldum canım maşşalahh çekirge bi oyana bi bu yana benim bildiğim hamilelr bu kadar zıplamaz ama herneyse nasılsın

İLAHİ yAAA koptummm eşine çok hoş yaa... acaba spermiogram nne .için yapılıyor bilmiyormuydu ????bir gece öncedenn hemde bardak içinnde mi olur yaaa:) vücut ısısı bile bir süre sonra öldürüyor... en fazla 30 dk içinde götürülmeli. test yapılcak yerde yapsın eşin....
:) kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr olumunekankayizsmile

bnkutluay canım üzülme inş. bundan sonraki ay gelir bebişin hiç bir zaman umudunu yitirme canım inş. en kısa zamanda Allahım bizlere nasip etsin bebişlerimizi :Saruboceq:

citos spordamısın topic yine boşşşş bak bu yoğunluğumun arasında geldim kimse yok gidiyorummmmmmmmmmmm

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRR

evet canım çalışıyorum ben, bu aralar fazla yogunluk yok uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…