iyi fikir demiiiii kaydirigubbakcemile3amin canbım ikimizede versin tombik tombik bebeler:lepi:
ayyyyy canım benim ne bilim unutmussun belkim dediydim:kedi:
:1shok: -tatlicadiarzu- anam kalsın ben almayımallah gönlüne göre versin inşallah annenide getir gız aramıza belkim oda dogurmak ister bizim iştahı görüncekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile:
günaydın kanki opuyorumnanaktan
üff ya genemi yoksun yaww:umursamaz:
rüyanda hayra çıksın kız yoksa ilk hamile senmi olucan kaydirigubbakcemile3ay inşallah:Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol::roflol:iyi fikir ananıda al gel hiç gülcem yoktu allah bebiş versin emiii:roflol::roflol:
sağol bitanem Şenizaminnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
nasılsın kuşum yerimseniben
aminnn :Saruboceq: :asigim:selam canlarım ciğerleriiim, 2010 hepimizi meleklerimize kavuştursun kızlaaar :asigim:
aminnnnn inşallahhh rabbim hepimizin kucağını meleklerimizle doldursunnn:Saruboceq:
İstanbuldan kimler var burda :ecrin_bebek:
bende varım istanbuldan süprizzzzzİstanbuldan kimler var burda :ecrin_bebek:
günaydın canım nasılsın annen geliyormuş iyi bari güzel güezel vakit geçirirsinizgünaydın güzelliklerim benim opuyorumnanaktan
ben bugün yokum annem bana geliyor onun yanında giremem nete
beni özleyin
maşallah katılım baya olmuş galiba
citos sabaha kadar rüyamda kabenin etrafında kucağımda bi bebek gezdirdim
dün ne konuştuysak bugün rüyamda gördüm kaydirigubbakcemile3
rüyası bile güzeldi bebişte çok şirindi :ecrin_bebek: yirim ben o bebişi yirim yirr :icecream:
çok güzell hep birliktesiniz ne güzelcanım benim hoşgeldinŞenizŞeniz:asigim:senin adınıda yazıcaz listeye inşallah uğur getiriryerimseniben
günaydın valecim hoşgeldin guzummŞenizŞeniz
evet cnm kendi işimiz kocikle beraber market işletiyoz :hulya:
sende muhasebecisin dimi öyle yazıyordavereliniortakkolay gelsin cnm
valecim canım çok sağol ben hipotroidi hastasıyımda ondan sordum ilk başta tsh çok yüksekti 60larda falan şimdi allaha şükürler olsun iyi ama benimk i 4 ün üstünde yinecanım bi yerden buldum ama ne kadar dogru ve aradıgın tsh mi onu tam bilmiyorum
TSH ın normal değerleri 0,27 ile 4,2 arasıdır.
ok canım görüşürzzzopuyorumnanaktankızlar benim eccik işim var buralardayım pcm açık olcek siz yazın
tamam canım kolay gelsin görüşürzhadi bernde cıktım evi toparlıcam biraz byeeeeeeee
selma canım hoşgeldinslm kızlarr ben geldim yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun çitosumm
ben varımmmmkaydirigubbakcemile2İstanbuldan kimler var burda :ecrin_bebek:
arifeeee burayadamı takılıyon sen kıızzz
:lepi:bende varım istanbuldan süprizzzzz
:lepi:ben varımmmmkaydirigubbakcemile2
bende istanbuldayıııııııııııııııım lülülülülülü
kızlar bende istanbuldayım ..... nasılsınız bakalım bugün
kızlar bende istanbuldayım ..... nasılsınız bakalım bugün
guzumm tükkanda pek maillerime bakamıyom evdede fırsat buldukça bakıyom du şimdi gizli kaçak açayım kocik görmedenkaydirigubbakcemile3:1ninca:çitosum ben sana geçen gün buluşma resimlerimizi meeel attım görmedin mi neeen bişi demedin
sormuşsun hani resimler diye bende gönderem dedim :kedi:
:umursamaz:iyi git bakam napalım yarın işim olmazsa konuşuruz:dilcikar::1shok: -tatlicadiarzu- anam kalsın ben almayım
annemde almasın :hulya:
anneme bundan sonra torun sevmek yakışır kaydirigubbakcemile3
anca beni ittiriyo arkamdan tedaviyi bırakma hadi tembel teneke diye :roflol: :roflol:
hayırlısı olsun kanka
valla annemi ben yarın çağıracaktım o bugünden çıkmış gelmiş napalım yarın bol bol konuşuruz artık kaydirigubbakcemile5
:mymeka:yok öle tembellik felan ödev vericez her ay çalışmadan karşıma gelme yazılı yapcem ona göre:jeyyar::jeyyar::jeyyar:iyi diyelim iyi olalım demi kaydirigubbakcemile3
iyiki açtın bu topiği
gaza gelirim bebek yapmak için
çok tembelim ben ya :tomato:
aminnn :Saruboceq: :asigim:
amin inşallah :Saruboceq: Şeniz
canımm mavişim hoşgeldinŞeniz taze hamişim şöyle dolaş bakem bizede bulaşsın hamilelikkaydirigubbakcemile3slm kızlarr ben geldim yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun çitosumm
kaydirigubbakcemile3kız müşterimi çalma bakem:lepi:
:lepi:
naniknanik :lepi:
o zaman şu konuma bi göz atınn
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...rial-hastanesi-drremzi-aydin-a-giden-var.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?