2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

nasılsın marall kedinden bahsedermisin kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin:uhm:
ben 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim

saol citos iyiyim cnm heyecanlıyım okadar :),
2 hafta sonra 27 olucam, 4 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır çoçuk için uğraşıyoruz... umuyorum 2010 hepimize uğur getiricek...
bende 2 kez normal yolla hamile kaldım ama ilkinde kalp atışlarını duyamadık ikincide mol gebelik oldu, bir çok tahil yapıldı sorun yok çok şükür en son eşime yaptırmaya karar verdik ve morfoloji bozukluğu çıktı, düşüklerin sebebi bu mu? bilemiyorum ama umarım budur ve bir daha yaşamam...

sende zor günler geçirmişsin bende öyle çok ağladım çok bunaldım ama beterin beteri var her zaman yaşananlara şükretmek lazım öyle değilmi?

zaten kafaya çok taktığımızdan olmuyor sanırsam takmıyorum diyorum kendi kendime ama adet günüm yaklaştığında düşünmeden edemiyorum kafamçokkarıştı
evet haklısın sen unutmak istedikçe inadına inadına hatırlatcek şeyler çıkıyor karşına
gerçi ben henüz çalışmalara başlamadım 6 ay yasak dedi dktr şubat ayında başlıycaz hayırlısıyla inşallah ama ben şimdiden stresine girdim:çok üzgünüm:

günaydın belenay nasılsın bilgim yok hiç kullanmadımcanım inşallah güzel haberler alırsın en kısa zamanda
hoşgeldin maral aminnn inşallahhh canım gerçekten çok zor günler geçirmisin çok geçmiş olsun ama hepsi geride kaldı inşallah tüp denemenden allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın canımm
ohh süpersin ya sabah sporu gibisi yok gerçekten kendi işinmi canım
bende iyiyim şükürler olsun geldik yine iş başı çalışıyoruz
günaydınn canımm hoşgeldin aminn inşallahh umarım daha fazla bekletmeden gelir bebişinn:Saruboceq:
çitosum topiğin hayırlı uğurlu olsun
Rabbim inşallah 2010 da kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:

aminnnnn inşallahhh rabbim hepimizin kucağını meleklerimizle doldursunnn:Saruboceq:

ya benim üstümde bi halsizlik var sormayım gitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiin evi hiç toplamadım kalkar kalkmazda burayı actım :bbo:mirmirmirmirmirmirmirmir

evet cnm bu halimize şükür rabbim beterinden korusun zaten yiycek nasibi olsa birşey mani olurdu sağlıkla doğardı bu dünyada nasibi yokmuş rabbim erkenden aldı elimizden mafoldumbeninşallah rabbim sağlıklı ömürlü verir evlatlarımızı :Saruboceq:seninde pek ağır sayılmaz cnm niye tüp bebek yaptıracaksınız :uhm:biraz daha deneseniz doğal yolla belki gelir hayırlısıylabenneyaptımki

günaydın güzelliklerim benim opuyorumnanaktan
ben bugün yokum annem bana geliyor onun yanında giremem nete
beni özleyin
maşallah katılım baya olmuş galiba
citos sabaha kadar rüyamda kabenin etrafında kucağımda bi bebek gezdirdim
dün ne konuştuysak bugün rüyamda gördüm kaydirigubbakcemile3
rüyası bile güzeldi bebişte çok şirindi :ecrin_bebek: yirim ben o bebişi yirim yirr :icecream:

selam canlarım ciğerleriiim, 2010 hepimizi meleklerimize kavuştursun kızlaaar :asigim:
canım benim hoşgeldinŞenizŞeniz:asigim:senin adınıda yazıcaz listeye inşallah uğur getiriryerimseniben

günaydın canlarııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın valecim hoşgeldin guzummŞenizŞeniz

evet cnm kendi işimiz kocikle beraber market işletiyoz :hulya:
sende muhasebecisin dimi öyle yazıyordavereliniortakkolay gelsin cnm

allah gönlüne göre versin inşallah annenide getir gız aramıza belkim oda dogurmak ister bizim iştahı görüncekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hosbulduk canikom nassın bakem ben sizleri gördüm daah bi iyi oldum:lepi:

günaydın kanki opuyorumnanaktan
üff ya genemi yoksun yaww:umursamaz:
rüyanda hayra çıksın kız yoksa ilk hamile senmi olucan kaydirigubbakcemile3ay inşallah:Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol::roflol:iyi fikir ananıda al gel hiç gülcem yoktu allah bebiş versin emiii:roflol::roflol:

iyi fikir demiiiii kaydirigubbakcemile3amin canbım ikimizede versin tombik tombik bebeler:lepi:
ay aşkolsun sana yaa biliyorum kim olduğunu fıstıkk yerimseniben kaydirigubbakcemile3

ayyyyy canım benim ne bilim unutmussun belkim dediydim:kedi:

kızlar benim eccik işim var buralardayım pcm açık olcek siz yazın

aslında bende bilmiyorum pek ne yapmamız gerektiğini, ama doktorlar genelde pgt ile tüp bebek öneriyorlar...
morfoloji düşüğe sebep olduğunu biliyorum, birde gebelik kayıplarım olduğu için sanırım tüp bebeğe yönlendiriyor beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…