canım senin tedavi nasıl gidiyor bildiğim kadarıyla hipotroit tedavisi görüyordun varmı gelişme CADIARZUinşallah canım hayırlısı olsun
canım senin tedavi nasıl gidiyor bildiğim kadarıyla hipotroit tedavisi görüyordun varmı gelişme CADIARZU
inş. cnm düşerde tsh gelir bebişçiklerbu ayın sonunda tekrar kan testi yapılıcak artık sonuca göre gidişat değişicek cnm tsh düştükten sonra herşey yoluna giricekmiş inş
inş. cnm düşerde tsh gelir bebişçiklerbi gelsinler hele totolarını ısırcem bize çok naz yaptıklarına pişman olucaklarkaydirigubbakcemile3tsh hormonunu düşürmek için hayıt tohumunu tavsiye ediyolar cnm sende duydunmu hiç hormonları dengeliyormuş ah bebişler ahhh sizin uğrunuza çekmedimiz eziyet kalmadı gelin artık hayırlısıyla bizi fazla bekletmeyin :çok üzgünüm:
amin cnm rabbim ummadığımız anda bebişlerimizi göndercek buna eminim opuyorumnanaktanhımmm aslında evde var yarın başlarım belki hayıta saol cnmmm
sorma çok yıpratıyor insanı allah hepimizin gönlüne göre versin cnm iyi geceler ben çıkıyım k.i.b
slm dyd hoşgeldin cnm yeni topik yeni yıl hepimize uğurlu gelicek inşallah :lepi:slm kızlar citosum hayırlı olsun yeni topiğimiz canım
bende bebiş istiyorum biliyosun
adetimi bekliyorum bu ay aşılama yaptırcam hayırlısı artık
inşallah hepimize uğur getirir yeni topiğimiz
opuyorumnanaktangünaydın cnm ben şahsen çok iyiyim sabah sporumu yaptım dinç bir şekilde geldim dükkanımı açtım burda sizlerle vakit geçiriyom çok şükür sağlığım yerinde zemuszemussen nasılsın cnm yerimsenibenGÜnaydınnnn kızlar nasılsınızz:)))
günaydın beloşum opuyorumnanaktano ilacı hiç kullanmadım cnm eminim kullanan arkadaşlar yardımcı olucaktırfisfisfisgünaydın bebek isteyen hanımlar nasılsınız bakalım aranızda yasmin kullanıpta bıraktıktan sonra hamiş kalan varmı doktor bana yasmin verdi bir ay kullan ondan sonra bırak dedi bu tür haplar gebeliğe engel deniyor pff kafam karıştı bilgisi olan varsa söyleyebilirmi
teşekkürler marall sende aramıza hoşgeldin cnma.s.güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle alkisalkisalkisArkadaşlar merhaba, öncelikle citos cnm topik hayırlı uğurlu olsun inşallah ve herkese uğur getirsin...
yeni yılın herkese sağlık huzur ve isteyenlere bebişler getirmesini diliyorum arkadaşlar...
benimde başımdan 2 kürtaj geçti, çok zor günlerdi... normal yolla iki gebelikten sonra geçen ay ilk aşılamamı oldum ama tutmadı(, bu ay büyük ihtimalle tüp tedavisine başlanacak, cuma günü gidiyorum doktora çok heycanlıyım, karar verilecek...
belenay cnm bende şimdi yasmin kullanıyorum 19 gün, yumurtalıkları dinlendirdiğini biliyorum,tüp öncesi için verdi bana doktorum... ama normal yolla hamile kalmakta bi etkisi varmı onu bende bilmiyorum...
günaydın river hoşgeldin cnma.s.ben 2010dan çok umutluyum cnm inşallah yüzümüzü güldürecek rabbim :Saruboceq:senin herhangi bi rahatsızlığın yok dimi cnm CADIARZUinşallah sende bebişine çabuk kavuşursun :Saruboceq:Günaydın hanımlar topiğiniz hayırlı uğurlu gelsin hepimize bazılarınızın hikayelerini okudum çok etkilendim Allah birdaha o kötü duyguları yaşatmasın inşallah :gitme:
Bende 2 yıllık evliyim 6-7 aydır korunmuyoruz umutla bekliyoruz bebeğimizi bu sene olmadı.Umutlarımız 2010 a inşallah :gitme:
sağol bitanem Şenizaminnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:çitosum topiğin hayırlı uğurlu olsun
Rabbim inşallah 2010 da kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:
günaydın river hoşgeldin cnma.s.ben 2010dan çok umutluyum cnm inşallah yüzümüzü güldürecek rabbim :Saruboceq:senin herhangi bi rahatsızlığın yok dimi cnm CADIARZUinşallah sende bebişine çabuk kavuşursun :Saruboceq:
çok geçmiş olsun cnm :teselli:inşallah iyileşince bebişin gelir önemli bir sorunun olmadına sevindim cnm :1hug:benim gibi pko değilsin en azından biliyorsun bizim yumurtlama sorunumuz oluyor :gitme:gerçi 2 kere doğal yolla hamile kaldım ama bakalım 3,cüyüde başarabilcemmi :1no2:inşallah rabbim çok bekletmez:gitme:hoşbuldum canım :1hug: bende çok umutluyum İnşşallah hepimizin umutlarını versin Allahım hayırlısıyla benim rahimağzında yara var bu hafta dondurulcak 1-2 ay ilişki yasağı verir doktor sonrasında inşallah çok beklemeden gelir bebeğim
nasılsın marall kedinden bahsedermisin kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin:uhm:citos hoşbulduk cnm,
çok geçmiş olsun cnm :teselli:inşallah iyileşince bebişin gelir önemli bir sorunun olmadına sevindim cnm :1hug:benim gibi pko değilsin en azından biliyorsun bizim yumurtlama sorunumuz oluyor :gitme:gerçi 2 kere doğal yolla hamile kaldım ama bakalım 3,cüyüde başarabilcemmi :1no2:inşallah rabbim çok bekletmez:gitme:
inşallah tatlım sağol:1hug:benimde kocikin değerleri çok iyi şükürler olsun birde ben biraz şanslı gruptanım en azından adetlerim düzenli çok şükür ama yinede kafama takıyom işte hemen olsun istiyommafoldumbençok şükür canım yok öyle bişeyim Allah yardımcınız olsun muayenede doktor yumurtalıkların çok güzel demişti çok şükür düzenli adetimide görüyorum ama bebek olmayınca yazdan beri endişelenmiştim doktor endişelencek bir zaman değil daha 1 sene olmazsa endişeleniriz dedi inşallah eşimdede sorun olmasında olsun bbeğimiz :Saruboceq: inşallah 3. yü de tutturursunuzda sıkı sıkı tutunur bebeğin sana :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?