yok cnm ya sorun olmazmı bende polikistik overlilerdenim yumurtlama problemim var
ondan kalamıyorum hamiş 1 de aşılam yaptırdık tutumadı tedaviyide bıraktık gibi bişiy şimdi herşey olurunda bekliyoruz belki kendiliğinden olur die senin nasıl bi sorunun var kaç yıldır bebek istiyorsun???
herkese iyi akşamlaropuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar varmı gelişme sizlerdebilmiyorumkismile
bende yeni soğan kürüne başladım 1 haftadır içiyorum :sinifsinif:
inşallah bu seferde faydasını görürüm :Saruboceq:
hemen arkasından incir kürünede başlıycam
aramıza yeni gelenler olmuş hepiniz hoşgeldiniz umarım bu topik uğurlu gelir olumunekankayizsmile
uhdecim tedavin hayırlı olsun canım inşallah müjdeli haberi çabuk verirsin:Saruboceq:
merhaba kızlar ben de uzun suredır topıge ugramayanlardanım
benm de sebebım deryaberılle aynı burayı okudukca sureklı gebelık haberlerı duydukca kendmı dusundukce kafam gönlum karmakarısık olmaya baslayınca bır sure ugramamayı terch ettım acıkcası
bu benmle ılglı bır sorun yoksa sık sık gırdım baktm topıge de mujdelı haberımız var mı dıye
hepımızde asagı yukarı aynı duygular aynı umutsuz haller var gıbı zor bir süreç tabi
bizim de bir sene doldu artık daha ciddi bir arayıs ıcındeyım
yakın zamanda ben de bır merkezle görusmeı dusunuyorm
kafamda pek cok soru ısaretı var
ne dıyeyım Allah yar ve yardımcımız olsun hepmız adına
bu arada uhdecım sanırım asılama yolundasın dılerım hayırlı mujdelı haberını alırız en yakn zamanda
bende istiyorum :kedi:
evet canım aşılama için tedaviye başladım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq:
uuuuuu sende bgn bendensin anlaşılan....
çok fena karamsarsın be canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?