DR BANADA ASILAMA dedı bırazdaha beklemelımıyım hemen gecemelımıyım bılmıyorum .amelıyatı daha yenı oldum..kararsızım
arkadaşlar merhaba benide aranıza alır mısınız? bende aşılama yaptırcam bu ay...çok heyecanlı ve kaygılıym.glukofen kullanıyorum.2 gündür gonal-f vurunuyorum.bu ilk denemem olcak.2.5 yıllık evliyim.pko var.kısacası dertleşmeye ve bilgi alış verişinde bulumak istiyorum.
hayırlı akşamlar kızlar bu topige ne olmuş böyle uhdeden başka kimseler yok
uhdeciğim aşılayamı başlıyonuz inşallah rabbbim mucizenigönderir tatlım inşallahhhhhhhhh
bende aşılama oldum aynı ilacı kullandım ama olmadı malesef 1 buçuk saat sırtüstü yatıyosun bu arada dua et bol bol kendini sıkma rahat bırak stres yapma sakın ben yaptım görüyosun yokAllah yardımcın olsun
rabbim hayırlısını nasip etsin olur inş. herkesin olmicak ilkte diye bişey yok rahat ol canım inşallah bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın:ecrin_bebek:dua edicem
inş hayırlısıyla alırsın bebısını kucagına..asılamada tedavı suerecı nasıl dewam edıyo
asılamayı nekadara yaptıoyorsunuz ozel hasatanedemı?
banada 500 mılyon lıra dedıler ılaclar harıc .benımkı ozel hastane ılacları duydugum kadarıyla cok pahalı degılmış ..ama bıraz beklemeyı dusnuyorum ben ..asılama ıcın
insallah hamiş sindır cnm ama yınede dr a gıt bence acabadan kurtulmanın en kolay yolu..sevgiler..kızlar merhaba ... geldim güzel izmirden..ancak girebildim sayfaya işlerim çok yoğundu:)
ben hala adet olmadım. 13 mart beklenmeyen tarihimdi... dün test yaptım tek çizgi ama bekliyimmi napıyım bilemedim... belki cumartesi günü bir doktora da giderim bakalım...bişey olacağından değilde farlutal kullanıp adet göreyim yada doğum kontrol versin yaz sonuna kadar kullanayım bari napıyım... bebek çalışmasını durdurduk:)
böyleee işteeeee
sevgiler hepinize.. ben buarlar faceteki mycity oyununa takılmış durumdayım . pek girmiyorum siteye kafamı dağıtıyor iyi geliyor:)
yine de beni unutmayın janummmmm
bye byeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?