üzülme kumsalım ya :çok üzgünüm:
hayırlı zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip edecek inşallah :Saruboceq:
2009u kaçırdık bari 2010a hamiş girebilsek:)
merhaba kızlar ben de hamile kalmak istiyorum hem de çok ama aylar geçtikçe içim sıkılmıyor değil
yarın ilk doktor randevum var bakalım biyerden başlamak gerek erken ama olsun
inşallah haberler güzeldir de içimiz rahat eder
Allah hepimizin önce göbüşünü sonra kucagını doldursun tez zamanda hayırlısıyla
slm kızlar bende 2010 da hamile olmak istiyorum haziran 22 de 9 haftalık bebeğimi kaybettim 6 ay geçti düşükten hemen sonra hamile kalmak istedim olmadı bu süre zarfında pco lu olduğumu öğrendim oda ayrı canımı sıktı ne olur birbirimize çok dua edelim ben artık aşılımı düşünüyorum gelecek ay deniycem rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza versin inşallah
sermestt :asigim: seninle aynı topikte olmak ne güzell :lepi:2009u kaçırdık bari 2010a hamiş girebilsek:)
merhaba kızlar ben de hamile kalmak istiyorum hem de çok ama aylar geçtikçe içim sıkılmıyor değil
yarın ilk doktor randevum var bakalım biyerden başlamak gerek erken ama olsun
inşallah haberler güzeldir de içimiz rahat eder
Allah hepimizin önce göbüşünü sonra kucagını doldursun tez zamanda hayırlısıyla
amin canımm inşallah cümlemize nasip eder bütün isteyenlere:Saruboceq:
merhaba sermest hoşgeldin ne kadardır bekliyorsun canım problem ne
inşallah güzel haberler alırsın aminnn canım inşallahhhhhhh:Saruboceq:
sermestt :asigim: seninle aynı topikte olmak ne güzell :lepi:
inşallah 2010 annesi oluruz Şeniz
aminn :Saruboceq:
canım benımmm:asigim: seni gördüm de geldim zatikaydirigubbakcemile3
kız ben bebıs ıstedıgını bılmıyordum yakınlarda hadı hayırlısı ınsallah aynı zamanlarda hamile kalırız da yoldaş oluruz birbirimize hayırlısıyla
Allahım cümlemize nasip et yarabbim tez vakitte:Saruboceq:
sermestcim ilk kez mi gideceksin doktora
bende bi kaç gün önce gittim ilk kez doktora
kontrol için bişi var mı diye
evet canım gebelik için ilk gidişim olacak normalde ista geldikce kontrol amaclı gidiyordum
naptılar sana doktorda analt bakayımsırnaşık şey
ya bana adetın ucuncu gunu gıt dedıler dıye randevuyu ona göre almstım ama sımdı cok tedırgınım ya nasıl olacak muayene etcekler mı yoksa sadece test falan mı yapılcak esım de benle gelıcek ondan da test tetkık alıcaklar mı
ladym sen neler yasadn bakalım kontrolde anlat bı hele ne dedıler
inşallah canımm sağoll
ay o isim nerden çıktı yaaakannehirkuzum kusura bakma bi yalnışlık var işin iilginç taraı bende tanımıoyom o ismi kaydirigubbakcemile3töbe töbe nasıl yazmışım anlamadımm:uhm:
canım hakkında hayırlısı olsun bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hemen hamile kalınamıyormuş bi git bakalım umarım çok güzel haberlerle gelirsinhosbuldum canım sekiz aydır ugrasıyoruz valla problem var mı varsa da ne bılemem yırmı ay kadar dogum kontrol hapı kullandım ondan mı baska bıseydın mı bılemıyorm artık ıcım huzursuzlanmaya basladgından doktora gıdecegım en azından hormon tahlıllerı falan yapılıyormus bakalım hayırlısı hepımız ıcın
bi saniye bi saniye yasakkelime el koyuyorum duruma ve sanırım çözdüm olayı alkisalkisalkis
selam yazmak isterken yanlışlıkla selma yazmış olabilir misin tatlım buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
canım hakkında hayırlısı olsun bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hemen hamile kalınamıyormuş bi git bakalım umarım çok güzel haberlerle gelirsin
hmm hadi ya ben kimden duyduysam hormon tahlıllerı falan ıcın adetın ıkı yada ucuncu gunu gıt dedıler fisfisfis
zaten randevuyu ancak bı ay evvel alabıldım onu da kabaca tahmınen denk getıreyım dedı tam tuttu o da
acıkcası benım de ıcım almıyor hıc ya nasıl olcak benım ıcın oldukca zor bı durum da doktoru bılemıycem:kedi:
ınsallah sadece testle bıtıyordur ıs cok yuklu tutuyor mu canım testler özele gıdıyorum da sgk karsılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?