2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

2009u kaçırdık bari 2010a hamiş girebilsek:)
merhaba kızlar ben de hamile kalmak istiyorum hem de çok ama aylar geçtikçe içim sıkılmıyor değil
yarın ilk doktor randevum var bakalım biyerden başlamak gerek erken ama olsun
inşallah haberler güzeldir de içimiz rahat eder
Allah hepimizin önce göbüşünü sonra kucagını doldursun tez zamanda hayırlısıyla

slm kızlar bende 2010 da hamile olmak istiyorum haziran 22 de 9 haftalık bebeğimi kaybettim 6 ay geçti düşükten hemen sonra hamile kalmak istedim olmadı bu süre zarfında pco lu olduğumu öğrendim oda ayrı canımı sıktı ne olur birbirimize çok dua edelim ben artık aşılımı düşünüyorum gelecek ay deniycem rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza versin inşallah

merhaba sermest hoşgeldin ne kadardır bekliyorsun canım problem ne
inşallah güzel haberler alırsın aminnn canım inşallahhhhhhh:Saruboceq:

hoşgeldin gezencim çok geçmiş olsun allah tekarrını yaşatmasın canımm
inşallah hayırlısıyla hepimiz yeni yılda bebişlere kavuşucaz
bende aşılama yaptırıcam hakkımızda hayırlısı olsun umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
aminnnn inşallahh:Saruboceq:

sermestt :asigim: seninle aynı topikte olmak ne güzell :lepi:
inşallah 2010 annesi oluruz Şeniz
amin canımm inşallah cümlemize nasip eder bütün isteyenlere:Saruboceq:

aminn :Saruboceq:

merhaba sermest hoşgeldin ne kadardır bekliyorsun canım problem ne
inşallah güzel haberler alırsın aminnn canım inşallahhhhhhh:Saruboceq:

hosbuldum canım sekiz aydır ugrasıyoruz valla problem var mı varsa da ne bılemem yırmı ay kadar dogum kontrol hapı kullandım ondan mı baska bıseydın mı bılemıyorm artık ıcım huzursuzlanmaya basladgından doktora gıdecegım en azından hormon tahlıllerı falan yapılıyormus bakalım hayırlısı hepımız ıcın

sermestcim ilk kez mi gideceksin doktora
bende bi kaç gün önce gittim ilk kez doktora
kontrol için bişi var mı diye

sermestt :asigim: seninle aynı topikte olmak ne güzell :lepi:
inşallah 2010 annesi oluruz Şeniz

aminn :Saruboceq:

canım benımmm:asigim: seni gördüm de geldim zatikaydirigubbakcemile3
kız ben bebıs ıstedıgını bılmıyordum yakınlarda hadı hayırlısı ınsallah aynı zamanlarda hamile kalırız da yoldaş oluruz birbirimize hayırlısıyla
Allahım cümlemize nasip et yarabbim tez vakitte:Saruboceq:

:asigim: Şeniz
çok yeni karar verdik henüz çalışma yok
doktora gittik akıntım vardı bide gecen ay adetim çok sancılıydı
çok fena ağladım kıvrandım
o yuzden dr a gittim yerimseniben
inşallah canım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah tüm isteyenlere :Saruboceq:

sermestcim ilk kez mi gideceksin doktora
bende bi kaç gün önce gittim ilk kez doktora
kontrol için bişi var mı diye

evet canım gebelik için ilk gidişim olacak normalde ista geldikce kontrol amaclı gidiyordum
naptılar sana doktorda analt bakayımsırnaşık şey
ya bana adetın ucuncu gunu gıt dedıler dıye randevuyu ona göre almstım ama sımdı cok tedırgınım ya nasıl olacak muayene etcekler mı yoksa sadece test falan mı yapılcak esım de benle gelıcek ondan da test tetkık alıcaklar mı
ladym sen neler yasadn bakalım kontrolde anlat bı hele ne dedıler

ya sen nerde olduğunu özel mesajda yazmadın
annecinle komsuyuz gelirsen görüşelim zemuszemus
adetin 3. günü mü :1ninca: akannehir
ben adetken gitmedim
alttan baktı (çok iğrençti)
bi sürü test aldı
1 hafta sonra çıkıcak hepsi
adet bitiminden hemen sonra gel dedi kafamçokkarıştı
bende o zaman gidicem test sonuclarımı da o zaman alıcam

hmm hadi ya ben kimden duyduysam hormon tahlıllerı falan ıcın adetın ıkı yada ucuncu gunu gıt dedıler fisfisfis
zaten randevuyu ancak bı ay evvel alabıldım onu da kabaca tahmınen denk getıreyım dedı tam tuttu o da
acıkcası benım de ıcım almıyor hıc ya nasıl olcak benım ıcın oldukca zor bı durum da doktoru bılemıycem:kedi:
ınsallah sadece testle bıtıyordur ıs cok yuklu tutuyor mu canım testler özele gıdıyorum da sgk karsılıyor mu

bi saniye bi saniye yasakkelime el koyuyorum duruma ve sanırım çözdüm olayı alkisalkisalkis
selam yazmak isterken yanlışlıkla selma yazmış olabilir misin tatlım buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

canım hakkında hayırlısı olsun bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hemen hamile kalınamıyormuş bi git bakalım umarım çok güzel haberlerle gelirsin
bi saniye bi saniye yasakkelime el koyuyorum duruma ve sanırım çözdüm olayı alkisalkisalkis
selam yazmak isterken yanlışlıkla selma yazmış olabilir misin tatlım buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay galiba dediğin gibi oldu canımmhem telefonla konuşup hemde yazmaya çalışınca karıştı:kedi:

canım hakkında hayırlısı olsun bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hemen hamile kalınamıyormuş bi git bakalım umarım çok güzel haberlerle gelirsin

inşallah canım ben de ona yoruyorum ama işte insan sabırsazlandıkca endıselenıyor da bakalım hakkımızda hayırlısı artık

valla benden ne tahlilleri istedi onu bilmiyorum :1ninca:
konu ile ilgili tecrübesiz olunca he he deyip dinledim sadece
doktoru anladın mı diye sor anlamadım :1ninca:
ben %20 sini ödedim 70 tl mi ne tuttu kafamçokkarıştı
çok şükür işyerim karsılıyor hepsini
sadece doğumun limitleri var o kadar

heheh mevzu nereden çıkmış onu araştırınca selma canım hoşgeldin yazdığını gördüm
dedim bu selma değil selam olcek galibaa
hatlar ondan karıştı

olsun canım ya bende bütün gün telefonlarla boğuşuyorum kim bilir ne yanlış şeyler yazıyorumdur farkında olmadan

ladym acemilik zor zanaat canım ya bakalm ben ne halt etcem yarın
artık kadere teslim ne isterlerse yapacaz
tek kafamı kurcalayan su muayene de olcam mı kısmı
yok mu tecrube eden bır arkadas bu durumu ya:)

sermest alttan bakıcak kanımca ama adetli gitcem diyon o zaman kan vercen :bbo:
hakkaten acemilik zor zanaaattttt akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…