2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

mrb kızlar okuldan geldim hemen bil açtım sizinle konuşim diye ya ne çok konuşuyonuz geçmişi okumaktan gözlerim döndü kafamçokkarıştı kızlar bu arada daha önce hiç aşılama yaptıran varmı ne kadara mal oluyor birde istanbulda tavsiye edeceğiniz doktor yada hastane varmı ben medical parka gidiyorum doktorum iyi ama pco teşhisi koyduktan sonra hiç test yaptırmadı hormonlarıma filan bakmadı yani fisfisfis sizcede anormal değilmi ?

merhaba anadolu yakasındakine mi gidiyorsun
bendede piko vardı, teşhisi koymadan önce ilk gittiğimde hormon testi istemişti, bidaha istemedi normal bişey bu
daha sonra zaten her ay yada ayda 2 defa çağırıp yumurta takibi yapmıştı, bunun dışında şeker testi falanda istemişti

ya bana şeker testi yapılmadı canım annemdede şeker hastalığı var acaba ondanmı ki fisfisfis

ha buarada ben avrupa yakasında oturuyorum ama mesafe sorun değil yeterki iyi bir doktor olsun bildiğin aşılama için iyi bir hastane varsa söylermisin canım

çok geçmiş olsun canım yaaa.
hem pko var hemde 10 kg verdin maaşlllaaah valla ne diyim darısı bana olsun.
ben veremiyorum ya.nası verdin anlatır mısın

ne güzel canım yaaa.okurken gözlerim yaşardı inan ki.
allah en kısa zamanda bana da yaşatsın inş.ve isteyen herkese

kızlar okumaktan kendimden bahsetmeyi unuttum.
bende pko var yaklaşık 5 senedir.
25 yaşındayım 13aylık evliyim. şubattan bu yana bebek istiyoruz ama kısmet olmadı işte.
zamanı var belkide herşeyde bi hayır varmış.
herşey gönlünüzce olsun inş

çok geçmiş olsun canım yaaa.
hem pko var hemde 10 kg verdin maaşlllaaah valla ne diyim darısı bana olsun.
ben veremiyorum ya.nası verdin anlatır mısın

sende aramıza hoşgeldin fatmacıma.s.
canım evet pkoluların kilo vermesi biraz güç a.sama imkansız değil doğru ve sağlıklı beslenirsen muhakkak verirsin tabi en önemlisi spor yapmak çünkü biliyorsun bizim metabolizma normal kişilere göre yavaş çalışıyor bu yüzden hızlandırmak için daha aktif hale gelmen lazımki kilo kaybı yaşayasın a.sistersen ben sana bu konuda yardımcı olabilirim cnm uyguladığım diyet listemi paylaşabilirim inşallah sende yararını görürsünvereliniortak

benim dktr adetliyken asla muayene etmez hijyen açısından :sm_confused:senin dktr niye baktıkı anlamadım birde adetin 3. günü yapılıyor hormon tahlili cnm yumurtalıkların çalışıp çalışmadını anlamak için fisfisfis

kadın çok şükür:Saruboceq:
benimki irkekk laelaelaelaelae ama ben erkek istedim :ecrin_bebek:
yok o konuda ön arastırmamı yapıp bu kadın doktoru bulana kadar canım cıktı zaten
masallah yer gök erkek doktor:)

çoğu kişi kadın dr tavsiye etmiyo :bbo: varsa bence iyi bi erkek dr ona git derim yerimseniben

benimki irkekk laelaelaelaelae ama ben erkek istedim :ecrin_bebek:

çoğu kişi kadın dr tavsiye etmiyo :bbo: varsa bence iyi bi erkek dr ona git derim yerimseniben
benimkide irkekkkaydirigubbakcemile3ben çok memnunum:lepi:dkturumdan

bende anlamamıştım çitosum :1ninca:
hormon tahlili nasıl yapılıyo kan mı veriyosun yoksa baska bişey mı :uhm:

bende anlamamıştım çitosum :1ninca:
hormon tahlili nasıl yapılıyo kan mı veriyosun yoksa baska bişey mı :uhm:
sabah aç karnına gidiyon şekerim kan alıyolar hormon için
bide bana şeker içinde alıyolar 1 kg kanım gidiyor nerdeysekafamçokkarıştı

sabah aç karnına gidiyon şekerim kan alıyolar hormon için
bide bana şeker içinde alıyolar 1 kg kanım gidiyor nerdeysekafamçokkarıştı

hım kan alıyolar
yukarda yazılanlardan bahsediyorum adet olduğun zaman alttan bakıyolarmış :bbo:
ondan sordum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…