çok haklısın canımmm git için rahat etsinnn bilirim çok zor her ay beklemekinşallah canım ben de ona yoruyorum ama işte insan sabırsazlandıkca endıselenıyor da bakalım hakkımızda hayırlısı artık
opuyorumnanaktan çok haklısın kuşum hem ay sonu işler çok yoğunnnkafamçokkarıştıheheh mevzu nereden çıkmış onu araştırınca selma canım hoşgeldin yazdığını gördüm
dedim bu selma değil selam olcek galibaa
hatlar ondan karıştı
olsun canım ya bende bütün gün telefonlarla boğuşuyorum kim bilir ne yanlış şeyler yazıyorumdur farkında olmadan
ya ama doktorlar dıyormus adetlıyken gelın dıye yoksa benım ıcın delılık
ben test dısında ultrasonla da bakacak dıye korktuguma tecurbelılere soraym dedım
ama kımse yok zannımca bu konuda fıkır beyan edecek:)
canım adetliyken gidiyorsun 3. günü hem alttan yumurtaların durumuna bakıyor
hem tahlil veriyosun hormonlarına bakıyorr
ya ama doktorlar dıyormus adetlıyken gelın dıye yoksa benım ıcın delılık
ben test dısında ultrasonla da bakacak dıye korktuguma tecurbelılere soraym dedım
ama kımse yok zannımca bu konuda fıkır beyan edecek:)
lady olm ne kan vermesi yauuu
alttan muayene etmeyebilir yumurtalıklarının nasıl çalıştığına falan bakıyo adetken gittiğinde
oyy oyy kadın olmak ne zor zanaatmış yaakannehir
:mymeka:yaa
her bi tarafını görücek dohtur mirmirmirmir
kocem bile okkaa içini görmedi :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yaa
her bi tarafını görücek dohtur mirmirmirmir
kocem bile okkaa içini görmedi :roflol: :roflol: :roflol:
kız bi moral vercegine yangına körükle gidiyon
ya görmesinden de geçtim de hava parcalı bulutluykene nasıl olacak o iş oyy onu içim almıyor hiçmafoldumben
ya görmesinden de geçtim de hava parcalı bulutluykene nasıl olacak o iş oyy onu içim almıyor hiçmafoldumben
:mymeka:
toktur oo görcek tebi olm :roflol:
bende adetliyken doktor 2.günü gel demiştii ben hiç tahminetmedim alttan muayne ediceğini hemşire geldi lavaboya gitmek istermisin dedi neden dedim biliyosun dimi alttan bakıcak dedi aaa hayır dedimmm neyse lavaboya girdim iycene temizlendim daha sora yatıyosun işte kumsalında sölediği gibi üzerinde örtü oluyo ama oraya çıkınca insan bi kötü oluyoo gözümden yaş gelmişti benim nedenseee bi tuhaf olmuştum sora bişi sokuyoo iğne ucu kadar bir acıı ben kasmıştım biraz sanırım ondan acıdıı bakıyo işte ultrasyonda sölüyo sana sağ tarafın şöyle sol tarafın şöyle die bende hiçbişi çıkmamıştıı
korkulucak bişi yok bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?