selaaaaaaaaam zemuszemus
benim ismimi büyük harflerle yazmışsın meltoşş çok dikkat çekiyo listede yaauu :kedi:
gördüm canım yanlış yazdığını anladım söylüycektim.idare ediyorum çok şükür gecem gündüzüm karıştı kaburgalarıma kadar agrıyo valla.hayırlısı olsun bakalım..
çitooos kutu kutu diş macununu napcaksın olm yaa :ecrin_bebek:
ayyy az kalmış hadi allah kurtarsın cnm hayırlı doğumlar sana:Saruboceq:canım ben dokuzun içindeyim.bu pazar gününden itibaren heran alınabilir bebişim hayırlısıyla.planlı sezeryan çünkü.tekirdağdaki doktorum 24üne gün verdi ama ben allahın izniyle cumartesi günü izmire anneme gidicem doğum için o ne zaman gün verir bilmiyorum belki önümüzdeki hafta içine bile verebilir.hayırlısı olsun bakalım artık
:lepi::lepi::lepi::lepi:hadi bakalım listemiz hayırlı uğurlu ossunnn
kaydirigubbakcemile3var var olmamı şimdi ona desem netcen der okadar macunu :mymeka:en iyisi başka marketten gislice almak:1ninca:yokmu markette sipariş ver ağşama eşin getirsin gelirken kaydirigubbakcemile3
asıl ben alacam gidip 8-10 kutu cokacimcoook
slm minikim Şenizadın minik olduğu için öle yazmıştır :roflol:yada listeden ilk seni postalıycaz sırnaşık şeyselaaaaaaaaam zemuszemus
benim ismimi büyük harflerle yazmışsın meltoşş çok dikkat çekiyo listede yaauu :kedi:
hmm sen o zaman 2009 annesi olacan canım
biz daha hala çabalıyoruz anne olmak için :kedi:
:kedi:yiycem zayıflamak için:roflol:çitooos kutu kutu diş macununu napcaksın olm yaa :ecrin_bebek:
:dilcikar:iyi gelsin ye tek başına bizim hacdan gelcemiz yok bu sene :çok üzgünüm:bende burdan hazırlardan alırım napıyımhiştt pisttt citos yeni bi zayıflama yöntemim var
kaynanamlar hacdan 60 kilo hurma almış yolladılar
hurma diyeti yapacam
aminnnnn inşallah cnm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:sağol çitoscum...darısı yeniden başına inşallahhhhh...
selam cnm hoşgeldin
ilk listeyi citos hazırlamıştı bende onun elinden aldım
herkesi büyük harfle yazmış citos ben orjinal isimlerine çeviriyom cnm
seninkini öyle hatırlıyodum hemen düzeltiyim gülom buyrunnnnnnnnn
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- yiycek :dance:
ayyy az kalmış hadi allah kurtarsın cnm hayırlı doğumlar sana:Saruboceq:
:lepi::lepi::lepi::lepi:
kaydirigubbakcemile3var var olmamı şimdi ona desem netcen der okadar macunu :mymeka:en iyisi başka marketten gislice almak:1ninca:
slm minikim Şenizadın minik olduğu için öle yazmıştır :roflol:yada listeden ilk seni postalıycaz sırnaşık şey
allah bağışlasın senin bi evladın var ne güzel canım ya.aslında normal doğumum 4 ocak ama napalım işte sezeryan olcam mecbur boşu boşunada bi yaş kazancak çocuk üç beş gün için.epidurala asla cesaretim yok o yüzden genel olsun bitsin.çok ameliyat oldugum için artık psikolojim kaldırmıyo ameliyatları...
eleynacım geldinmi kız hoşgeldin
hoşgeldim eleynacım sağol hayatım Şenizslm cıtos gulum hayırlı olsun topigın
nasılsın gorusmeyelı opuyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?