günaydın ysmcim a.s.sağol cnm önemli bişi değil midemi üşütmüşüm galiba ishal olmuşum sadece:bbo:Selam kızlar hayırdır citoscum geçmiş olsun ne yin var
ben hala dolaptan su içiyom olacağı buydu :kedi:kocikte kızdı dikkat etmiyon kendine diye :mymeka:bida içmem yaz gelesiye sancı çekmek aklımı başıma getirdikafamçokkarıştıCnm benim geçmiş olsun kalın giyin üstünü havalarda soğuk çetik giy :Saruboceq:
sağol cnm a.s.güzel yanıda çok zor yanıda çok kaydirigubbakcemile3sürekli beraber olunca arada kavgamızda olmuyor değilaaaa negüzelmiş çitosum kocanla beraber çalışıosun...
bu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
ben hala dolaptan su içiyom olacağı buydu :kedi:kocikte kızdı dikkat etmiyon kendine diye :mymeka:bida içmem yaz gelesiye sancı çekmek aklımı başıma getirdikafamçokkarıştı
:kedi:temem temem apla bida içmem sözTabi kızar cnm dolaptan su içilir mi artık ...
lmaz:
Ayrıca ne güzel ya market işletmek fln :1hug:
sağol cnm a.s.güzel yanıda çok zor yanıda çok kaydirigubbakcemile3sürekli beraber olunca arada kavgamızda olmuyor değilnormalde karı koca akşamdan akşama beraberken biz nerdeyse 24 saat beraberiz bazen sıkılıyoz kavga ediyoz kaydirigubbakcemile3
:asigim:ayy aşkımı yinede çok seviyom ben ölürüm onun için Şenizahh kavga olmamı yaffff..
valla ben günde sdc 3-4 saat görebiliorum eşimi...
ikimizde yorgun gelioruz işten yemekti çaydı derken direk uyku..
o 3-4 saatlik sürede bile kavga etmeye okadar güsel fırsat buluoruzki ben bile hayret ediom bizdeki bu enerji yoğunluğuna...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:asigim:ayy aşkımı yinede çok seviyom ben ölürüm onun için Şeniz
sizinkinin yanında bizimki normal o zaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende öyle biliyom senide orda öle yazınca karıştırdımmı dedimfisfisfisEvet cnm evdeyim üye olurken çalışıyodum çıktım düzelteyim yahu kaydirigubbakcemile5
aminnn cnm cümlemizinkide güldürsün yuvamızda huzurla yaşıyalım hep:Saruboceq:rabbim hep yüzünü güldürsün canım...
ahh kavga olmamı yaffff..
valla ben günde sdc 3-4 saat görebiliorum eşimi...
ikimizde yorgun gelioruz işten yemekti çaydı derken direk uyku..
o 3-4 saatlik sürede bile kavga etmeye okadar güsel fırsat buluoruzki ben bile hayret ediom bizdeki bu enerji yoğunluğuna...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende öyle biliyom senide orda öle yazınca karıştırdımmı dedimfisfisfis
Hadi kolay gelsin cnm bende kahvaltı yapım bu arada
afiyet olsun canımmm
Saol cnm gelin beraber yapalım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?