:roflol:100gr dişimin kovuğuna yetmez olummm otur kendin ye sen onu:dilcikar::dilcikar::dilcikar:ayıp ediyon kanka 60 kilo hurmadan benim kankime 100 gr düşmezmi
adresi ver postalayım 100 gr kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 o manyak fikir benden çıktı -tatlicadiarzu-
:roflol:100gr dişimin kovuğuna yetmez olummm otur kendin ye sen onu:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
vericiz inşallah :Saruboceq:kızlar inşallah yılbaşından sonra tekerrrr teker herkes hamile haberi verir...
bir ara kimse yoktu cnm bende çamasır fln astıydım
vildan hanım merhaba
eleyna nasılsın
vericiz inşallah :Saruboceq:
çok istekli gördüm katılımcıları
hamile arkadaşlar sizde dualarınızda bizi unutmayın lütfen
selam cnm naber
buyrunnnnnnnnn adresi alıyım cnmSaol cnm iyiyimm sizlerden nbr bende isterım hurmaaaaaaaaaaa delikafadulden
ben geldim doktor bana yasmine başla adet olunca demişti kararsız kaldım başlamadım kızlar ya iki arad bir deredeyim bu tür haplara pek güvenim yok soağn kürünü ben 10, gün başlanıyor diye bliyorum bazı arkadaşlar adetin ilk günü düyor şimdi hangisinden başlıyayım ben gerçi adetin birinci gününü kaçırdım ama oyyy oyyy şebeleğe çevirdi bu bebekler bizi ya
buyrunnnnnnnnn adresi alıyım cnm
Saol cnm benım vereliniortak
haydeeeeeeee yokmu arttıran kaydirigubbakcemile3buyrunnnnnnnnn adresi alıyım cnm
ablam bende 5. gün başlanıyor diye biliyordum kaydirigubbakcemile3
selam kızlar oku oku bitiremedim geçmişi bugün baya kaynatmışınız geç kaldım ben:kedi:
umarım herkes bir adım daha yaklaşmıştır bugün bebişlerine:Saruboceq:
Bu listede adı yazanlar en kısa zamanda teker teker silinirler innnşallllaaaaaaahhh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?