2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

kızlar hamile kalmadan önce ne gibi hazırlıklar yaptırmamız gerekiyor bilen varmı? yani test,doktor neler yapılmalı,nelere baktırılmalı yardımcı olurmusunuz?

eşinle birlikte bi doktora gidip bebek istiyoruz gerekli kontrollerin yapılması için geldim demeniz yeterli, gerisini doktorlar biliyor zaten yerimseniben

belenay merhaba ..ben de izmirliyim . izmirden haber verince içim titredi okurken..ama sonra yazdıkların direk bana yönelikmiş. daha da tuhaf oldum okudukça.. walla inşallah öyledir ama bilmiyorum bu sabah yine test yaptım yine tek çizgi çıktı pek umutlu değilim açıkcası ..bakalım nasip ksmet demekki zamanı değil . ben zaten izmirde iş bulup orada doğurmayı orada hamiş kalmayı istiyorum:) allah inşallah yakın zamanda bunları nasip eder bana da ailemin tüm sevdiklerimin yanında hamiş olurum :)

izmire kucak dolusu sevgilerimle...

günaydın klızlar. bugün de ilk idrarımla test yaptım.... şaşılacak bir sonuçla karşılaşmadım...

tek çizgi ....

ne kadar dakeskin şekilde belli oluyor o tek çizgi 2.yi göstermemek için koyulaşıyor sanki inadına gıcık olmaya başladım iyice.

hep ayı manzara ...

günay dın kızlar ne haber benimde adetim gecti 4 gün teset yaptım herzamanki gibi tek çizgi cıktı bu ayda olmadı yani ozaman niye geciyo ya delirecem:umursamaz:

günay dın kızlar ne haber benimde adetim gecti 4 gün teset yaptım herzamanki gibi tek çizgi cıktı bu ayda olmadı yani ozaman niye geciyo ya delirecem:umursamaz:

aynı şeyi bende yaşadım 7 gün gecikti adetim bundan aylar önce
bi heyecan bi sevinç gittim kan testi yaptırdım eşimden habersiz :1ninca:
sonucu bekle bekle bi heyecan, sonuç geldi negatif :çok üzgünüm:
8. gün adet oldum zaten sonucu öğrendim beynim rahatladı
doktoruma gittiğimde danıştım neden böyle oldu diye
stres yapıyorsun takıyorsun kafana hormonların kendini hamileliğe hazırlıyor ama hebelik oluşmadığı halde adet olmuyorsun falan epey bi açıkladı işte
sorun beynimizin orada takılı kalmasından kaynaklanıyormuş :çok üzgünüm:

hoşbuldum canım bende şu anda 96 kiloyum ve doktor bana en az 85 kilo olman gerekiyor dedi ve şekerim yüksek çıkıyor onun için kilo vermem şart senindemi kilo vermen gerekiyor çitos

canım benim de gecen ay 11 gün gecikti kan tahlili yaptırdım negatif 12 gün adet oldum buda yine öyle bekliyom yaaa olmuyo işte bi türlü bende dr gittiğimde aynı seyleri dedi bu ay yine aynı oldu galiba :gitme:

test yaptırıp sonucun negatif olduğunu öğrenince hemen hastalandığına göre sende benim gibi kafaya takmışsın demek :teselli:

selam canlarım nasılsınız görüşmeyeli yeni hamişimiz yok sanırım tez vakitte olur inşallah
bugün benim canım sıkkın aylardır hatta nerdeyse yıllardır olacak atama bekliyoruz
bugün de sözüm ona atama vardı sözüm ona diyorum çünkü millete yeni ögretmen alıyoruz diye hava basarken çalısan sözlesmeli arkadaslarımızı kadroya alıyorlar bize de hava almak düşüyor
aslında biliyordum böyle olacagını ama insan ümitlenmeden edemiyor işte
off ne zaman düzelecek hayatım acaba ne bebeğim geliyor ne atamam

test yaptırıp sonucun negatif olduğunu öğrenince hemen hastalandığına göre sende benim gibi kafaya takmışsın demek :teselli:

bana da bu ay oldu aynısı pasaklım..
ılk kez gecıktı adetım ıkı gun nasıl da umutlanmstım test yaptm en azından sılık cızgı kesın cıkacak dıye beklerken yıne bana hüsran :çok üzgünüm:
ve o günün akşamı kanamam basladı uyuzz
sanırım beyinde bitiyor iş hakikatenbenneyaptımki

2010 ;DA HAMıLE KALMAK ıSTEYENLERıN
UMUT LıSTESı
:Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBıSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) divinity
7-) dyd
Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRıPıN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
1 nurten36
19-) PasaklıMinikTanrıça
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
2 xaysex
29-) sadiye77
30-) mız mız
31-) Fatma
32-) bitte
33-) isolde
34-) cigdem_k
35-) dil_nur
36-) rufeyde serra
37-) eleyna
3 Mestitosh
39-) deryaberil
40-) faddim
41-) mawwi35

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :CüvCüv: HAMıLELERıMıZ :CüvCüv: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1-) rozalin...................... maşallah nazar değmesin hamilemize
2-) nsb........................... maşallah nazar değmesin hamilemize

Son düzenleme:
kimseler ugramıyor mu kızlar topik ıssız kalmasın böyle ya umut versin hepimize bolluk bereketle:))

merhaba bende varım pkoluyum ve her ay test yapmaktan sıkıldım bende bebiş istiyorum artık benide eklermisiniz lütfen.

aşkolsun tam üstünde test resmim var. beni eklememişsin listene aşkolsun...

divinity ; canım aşkolsun testim hakkında o kadar da konuştuk yaa bende bebiş istiyorum hamiş olmak istiyorum beni de ekle listeye lütfennnnnnnnnnnn

pko olan arkadaşlar ; pko olup kilolu olan arkadaşlar ; kilosu risk olan arkadaşlar ; lütfen bebiş bekliyorsanız paylaşın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…