tamam şekerim karar verdiğinde gel beklerim
çitosum benim işim yaş benneyaptımki
konuşup kesin karar verdiğimizde gelirim yine
çitosum ya 2009 içinde öle diyordum ben ama bak sanada banada iyi gelmedi ama yinede isyan etmiyorum şükür akşam uykum kaçtı televizyonu açtım pek sevmem televizyon izlemeyi vakit çalıyor ama uykum kaçınca açtım bkim neler var diye bazen belgeseller oluyor gece neyse bi program vardı bak şimdi ismini bile bilmiorum iyimi ama seyrettim orada bebek sahibi olmaya çalışan bir kadınla eşi konuşuyordu 14 yıllık evlilermiş bebekleri olmuyormuş tüp bebek falan denemişler konu bebek olunca gözlerim fal taşı gibi açıldı öyle duygulu öyle çten konuşuyorlarki karı koca ay içim parçalandı kızlar bizim yaşadıklarımızı anlaıyorlar sanki adam ağlıyor kadın ağlıyor ben ağlıyorum seyrettiğime pişman oldum gece yarısı ama o yüzlerindeki ifdeler konuşmaları düşünceleri üzüntüleri düşündüm bizler gerçekten çok zor şeyler yaşıyoruz ağır bir imtihandan geçiyoruz rabbim hayırlı ve sağlılı nasip et diye dua ettim herkes için rabbimden diliyorum kimsenin kucağını boş bırakmasın ama tabiki hayırlı ve sağlıklı uzun ömürlü nasip etsin inaşşalah amin aman yine depreşti bebek özlemim burnumun direği sızladı bu nasıl bir özlemdir ya rabbim bu nasıl bir sevgidir yüce rabbim kudretine kurban olayım hayırlı olandan bizi mahrum etme ne verirsen haırlı ver amiiiiiiiiiiiiiiiin
amin beloşum aminnn :Saruboceq:inanki şu yazınıda ben burnum sızlarayak okudum ciğerime dokundu sözlerin valla senağlamarabbim bu yolda olan herkese yardım etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah evet 2009 bize uğur getirmedi imtihanların en büyüğüyle sınandık mafoldumbenisyan etmedik hiç bir zaman veren o alan o nasip değilmiş bize inşallah yeni yıl uğurlu gelir hepimize ve meleklerimiz çok bekletmez inşallah:Saruboceq:çitosum ya 2009 içinde öle diyordum ben ama bak sanada banada iyi gelmedi ama yinede isyan etmiyorum şükür akşam uykum kaçtı televizyonu açtım pek sevmem televizyon izlemeyi vakit çalıyor ama uykum kaçınca açtım bkim neler var diye bazen belgeseller oluyor gece neyse bi program vardı bak şimdi ismini bile bilmiorum iyimi ama seyrettim orada bebek sahibi olmaya çalışan bir kadınla eşi konuşuyordu 14 yıllık evlilermiş bebekleri olmuyormuş tüp bebek falan denemişler konu bebek olunca gözlerim fal taşı gibi açıldı öyle duygulu öyle çten konuşuyorlarki karı koca ay içim parçalandı kızlar bizim yaşadıklarımızı anlaıyorlar sanki adam ağlıyor kadın ağlıyor ben ağlıyorum seyrettiğime pişman oldum gece yarısı ama o yüzlerindeki ifdeler konuşmaları düşünceleri üzüntüleri düşündüm bizler gerçekten çok zor şeyler yaşıyoruz ağır bir imtihandan geçiyoruz rabbim hayırlı ve sağlılı nasip et diye dua ettim herkes için rabbimden diliyorum kimsenin kucağını boş bırakmasın ama tabiki hayırlı ve sağlıklı uzun ömürlü nasip etsin inaşşalah amin aman yine depreşti bebek özlemim burnumun direği sızladı bu nasıl bir özlemdir ya rabbim bu nasıl bir sevgidir yüce rabbim kudretine kurban olayım hayırlı olandan bizi mahrum etme ne verirsen haırlı ver amiiiiiiiiiiiiiiiin
günaydın cnm hoşgeldinopuyorumnanaktangünaydın kızlarrrr
amanınnn ne çok sayfa atlamışşş çalıştığım için giremiyorumm çokta youğnummmmm işler feci yıl sonu geliyoo...
Bu arda biz bebek için 2. çalışmayıda yaptıkk...bugün 14.günüm.....
Bakalım hayırlısıı....
kolay gelsin cnm görüşürüzopuyorumnanaktansaĞol cİtosum hoŞbuldukkk......
Ben kaÇarrr İŞler benİ beklİyoooo....ev alıyoruz Çok ÇalıŞmam lazımmmmm:):):)
günaydın cnm ben kendi adıma iyiyim cnm çok sağol sen nasılsınopuyorumnanaktangünaydınn kızlar nasılsınız
merhaba aysenik aramıza hoşgeldin cnma.s.inşallah hepimiz tekrardan anne oluruz cnm:Saruboceq:sen kaç kilosun aysenikCADIARZUmerhaba arkadaşlar bende pco hastasıyım ve ilk hamileliğimi bende bilmeden kaldın 7 aylıkken öldü daha sonra iki kez klomenkle kaldım ama onlar da 3 ay içinde düşükle sonuçlandı.birde bende kan pıhtılaşması varmışş şimdi glucophage kullanıyorum ve kilo vermem gerekiyormuşş inşallah bu sene hayırla gelir hepimize Allah inşallah hiçbirimizin gözünü yolda koymasın..mirmirmirmirmirmirmirmir
günaydın minişim naber gülümŞenizŞenizGünaydınn millettt
günaydın minişim naber gülümŞenizŞeniz
afiyet olsun bebişim ben o vazifeyi çoktan gördümiyiyim citosum kahvaltı ediyorum gel bıyırrr...
Aşı oldun mu gızz sen domuz gribi?
allah korusun minişim :gitme:bizde anamla olmaya gidicez bnde korkom bişii olursa hakkınızı helal edin
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html burdan resim ekleyebilirsin cnmKIZLAR SELAM ...
epeydir forumlarda bulunmamaktan unuttum nasıl olacağını ...
size gebelik testimin resmini göndermek istiyorum. resim nasıl ekleiyor ?????
bir de en son foruma yazdığım sayfaya nasıl ulaşıyordum ordan itibaren okuyayım ?????
önemli bir durum ..yardım edinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?