slm minişim iyilik yavrim sen nörüyon:hulya:kısçeler nörüyonuzz kimse yok mu?kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
slm minişim iyilik yavrim sen nörüyon:hulya:
topik yine terkedildi slm verip kaçıyor millet :umursamaz:
bende işteyim cnmnapim citosumm evde anacımla takılıozzz
Sen nörüyon iştemisin evdemisin??
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay hiç gülecem yoktu beloş sen ikiz doğur emiiiiŞenizdavet ediyorum davet ediyorum gelmiyor benim bebek pek bi görgüsüz hiç anasına çekmemiş davete icabed etmek lazım geldiğini bilmiyor anlaşılan bak regl ye her ay çıkıp çıkıp geliyor aman onuda hiç sevmiyorum ama arsız her ay her ay gelinir mi ya hayır bebeğimde sevmiyor herhaldeki o gelince bebek gelmiyor o varsa ben yokum diyor git regl git artık istemiyorum seni arsızlık yapıp durma şöööööööööyle dokuz ay kadar uğrama canım bebişimle haşır neşir olayım 9 ayın sonunda buyur gel seni kovan yok ya kaldığımız yerden devam ederiz cık cık cık sıkma canımıııı bugün git 9 ay sonr gel:))))
bende işteyim cnm
kociki bekliyom bi gelse yemek molası vericem cokacimcoook
sen iş bulamadınmı cnm CADIARZUyoksa çalışmaktan vazmı geçtinyerimseniben
tlfn ettim geliyom aşkım dedi:asigim:ahh yawyummm bbıraktım iş aramayı artık iş beni arasın diomm kaydirigubbakcemile3
Kasanın altından ses et sertaç enişteme de çabuk gelsinn kaydirigubbakcemile3
akannehirikiz he oluuuuuuur ama rabbim hayırla ve sağlıkla uzun ömürlü nasip etsin inşallah :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay hiç gülecem yoktu beloş sen ikiz doğur emiiiiŞeniz
tlfn ettim geliyom aşkım dedi:asigim:
senin kocikle aran nasıl düğün ne zaman olucak cnm
davet ediyorum davet ediyorum gelmiyor benim bebek pek bi görgüsüz hiç anasına çekmemiş davete icabed etmek lazım geldiğini bilmiyor anlaşılan bak regl ye her ay çıkıp çıkıp geliyor aman onuda hiç sevmiyorum ama arsız her ay her ay gelinir mi ya hayır bebeğimde sevmiyor herhaldeki o gelince bebek gelmiyor o varsa ben yokum diyor git regl git artık istemiyorum seni arsızlık yapıp durma şöööööööööyle dokuz ay kadar uğrama canım bebişimle haşır neşir olayım 9 ayın sonunda buyur gel seni kovan yok ya kaldığımız yerden devam ederiz cık cık cık sıkma canımıııı bugün git 9 ay sonr gel:))))
bilmem kii
benimkinin babası yeni vefat etti
şimdi mağazada açtıı
bi ara evlenecezz....
acele etmiyorum artıkk citosum ne zaman isterse o zaman gelsin alsın benii
inşallah rüyan gerçeğe döner cnm:Saruboceq:kızlarr dÜn gece rÜyasmda Çok tatlı bİr oĞlum olmuŞ gÖrdÜmmmm Çok gÜseldİİİ
ama ben deĞİl kocam doĞurmuŞ gÜyaaa:):):) sonunda o olacak galİbaaa.....
başı sağolsun cnm :teselli:bilmem kii
benimkinin babası yeni vefat etti
şimdi mağazada açtıı
bi ara evlenecezz....
acele etmiyorum artıkk citosum ne zaman isterse o zaman gelsin alsın benii
:roflol::roflol:hay allahım şimdik tığ dantelmi kaldı herşeyin hazırı var kim uğraşcek biz gibi:hulya::roflol:valla ben reglimin gelmesini çok isterim:jeyyar:
miniş ev kızımı oldun canım :hulya: eline dantel al örlmaz: şimdiki kızlar çeyizine laptop alıyo anacım bizim gibi elinde tığ dantel dürtmüyolar
bak biz doldurduk tam 1 sandık çürüyolar köşede kaydirigubbakcemile3
nesliş kız benimde oğlum olmuştu rüyamda allahım o ne şirin bebekti öyle yirim ben onu yirim yir :ecrin_bebek:
miniş ev kızımı oldun canım :hulya: eline dantel al örlmaz: şimdiki kızlar çeyizine laptop alıyo anacım bizim gibi elinde tığ dantel dürtmüyolar
bak biz doldurduk tam 1 sandık çürüyolar köşede kaydirigubbakcemile3
:
allah rahmet eylesin canım
kız kaynana kaldı dul
berabermi oturursunuz kayınvalide hanımla
:roflol::roflol:hay allahım şimdik tığ dantelmi kaldı herşeyin hazırı var kim uğraşcek biz gibi:hulya::roflol:
ayyy divinityim aynen beni anlatıonn
sağol canım benimmm
KAlsın dull bi sürü çocuğu var banane
Biz evimizi aldık hastalanır elden ayaktan düşerse başımın üstünde yeri var ama diğer türlü oturamam aynı evde kocikte biliyo bu düşünce mi sorun yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?