2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

ayyy hadi inşallah bebişin gelmiştir :Saruboceq:delikafaduldendelikafadulden
kız yaptırsana tahlil mahlil meraktan öldüm burdaakannehir

canım valla bende bi durgunluk bi böleeee meraksızlık varki sorma...
işlerim çok yoğun hastaneyede gidemem...
zaten önce idrar testinde görmek istiom..
hoş onunda çıkıcanı hiç sanmıom...
yookk yaa benden bi cacık olmaz....

çitooos tebrik ederim seni yettim galiiiiii geliyorum bende :)))
beloş beni yakalayamaz beloş beni yakalayamazlülülülülülüsırnaşık şey

:sinifsinif:kız hiç belli olmaz pat diye gelmiştir belki bebişin inşallah her ay yeni umut cnm napcen üzüle üzüle bigünde sevincez işte a.sumudunu yitirme aslavereliniortak

günaydın kızlar
dün günde çok sinir olmuştum hala etkisi devam ediyo
ben bebiş istiyom :çok üzgünüm: senağlama

günaydın kızlar
dün günde çok sinir olmuştum hala etkisi devam ediyo
ben bebiş istiyom :çok üzgünüm: senağlama
Şenizhoşgeldin meleemmŞeniz
boşver kanki bee o şımarıkları:mymeka:hayrını görsünler bizimde olcek bebişimiz üzülmeee:teselli:yokmu adetinden haberCADIARZUsende bi test yapsan hee hacı belki vardır bişiyerimseniben

çitos ak gene gaza getiriyon beni heee ama getir getir sen bei gaza getirmezsen kilolar beni tuşa getirecek:))
diviiiii kız bi test yapsana belkim çıkar he

inşallah canım yaaa...
beklicem bu ayınsonuna kadar ama....

canım noldu hayırdır...
mafoldumben dün güne gitmiştim ben
yeni gelin var adaşım 2,5 aylık evli 2,5 aylık hamile
benimde olmuyorya bebiş dün meltem niye yemiyo diye soruyolar masada bende bana dendiğini sanıyorum tabi ama cevap vermeden hamileya midesi bulanıyo falan diye hemen ordan cevap yetişiyo
offf mide bulantısını kıskandım galiba :çok üzgünüm:
işin kötüsü her ay görüşecez malesef ve ben onun karnının büyüdüğünede şahit olacam
gitsin o gelmesin gözüme görünmesin :dilcikar:

adet madet yok gelmiyo
bende inadına test yapmıycam
3-5 gün daha bekleyimde öyle yapıyım diyorum bugün yarın olurum gibime geliyor
adet olmadan önce içimden sanki bişeyler kopuyo diyodumya yine öyle oluyor gidip bakıyorum bişey yok
bolca akıntım var kafamçokkarıştı

divinity bişi sööllüümmüüü...
galiba senle aynı duyguları yaşıorum..
bu akrabaların gelinleri kızları hamile kalıolar..
anamm bi ilgi bi ilgi nispet yapar gibi falan...
bende bian kıskandıgımı hissediorum...
evet bende midelerinin bulanmasını bilem kıskanıorum galiba....

çitos ak gene gaza getiriyon beni heee ama getir getir sen bei gaza getirmezsen kilolar beni tuşa getirecek:))
diviiiii kız bi test yapsana belkim çıkar he

günaydın ablam Şeniz citosda bana hava atıyo kilo veriyoya oyy ooyyyyyy başımı alam nerelere gidem kafamı hanki daşlara vuram ben niye zayıflayamıyom akannehir

test yapmayı istiyom aslında ama hani tek çizgi çıkıyorya o zaman dünya başıma yıkılıyo çok hayal kırıklığı oluyor bende :gitme: bunalıma giriyorum
efendi efendi geleceklerse gelsin adetimde bebişimde kalbim dayanmıyacak daha fazla bu heyecana

bundan önceleri biraz arsızlığıma veriyodum ama artık veremiyom mafoldumben zoruma gidiyorrr

kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: ben normalmişim
off hele bikaç ay daha geçsin ben nerelerini daha kıskanmaya devam ederim çat diye ortadan ikiye çatlamazsam iyi :roflol:

divicim çok haklısın canım o sinir tek çizgiyi görmek insanın dünyasını alt üst ediyor test yapmayınca en azında umutlanıyorsun ama sonuçtanda kaçamayız yap kurtul kızmerak içindeyim

meraba arkadaşlar bende bebek istiyorum dün test yaptırdım ama negatif çıktı moralim çok bozuldu yani 3 ay önce doğum yaptım ama bebeğimiz 2 gün yaşadı

meraba arkadaşlar bende bebek istiyorum dün test yaptırdım ama negatif çıktı moralim çok bozuldu yani 3 ay önce doğum yaptım ama bebeğimiz 2 gün yaşadı

ay canım ya en kısa zamanda sağlıklı uzun ömürlü bi bebişin olur inşallahhopuyorumnanaktan

günaydııın kıslarrrr ya isolde inan bende aynıyım yaaaaa offfff offffffffffffff:kedi:
günaydın bittecim hoşgeldina.s.

bizzz baya baya bi kıskaçlık sendromu yaşıoruz arkadaşlar yaaaaaaaaaa...
bizlerin ortak noktası benimde yenge hanım hamile onu görünce içim burkuluyor birde serdarımın ölümünün ardından olunca dahada çok yıkıldımmafoldumbenama napalım kader inşallah rabbim bizimde yüzümüze gülecek:çok üzgünüm:

mafoldumbenhoşgeldin cnm çok üzüldüm durumumuz hemen hemen aynı bende 10 vardı doğuma bebişim karnımda öldü senağlamabaşın sağolsun seninde:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…