ayyy hadi inşallah bebişin gelmiştir :Saruboceq:delikafaduldendelikafadulden
kız yaptırsana tahlil mahlil meraktan öldüm burdaakannehir
beloş beni yakalayamaz beloş beni yakalayamazlülülülülülüsırnaşık şeyçitooos tebrik ederim seni yettim galiiiiii geliyorum bende :)))
:sinifsinif:kız hiç belli olmaz pat diye gelmiştir belki bebişin inşallah her ay yeni umut cnm napcen üzüle üzüle bigünde sevincez işte a.sumudunu yitirme aslavereliniortakcanım valla bende bi durgunluk bi böleeee meraksızlık varki sorma...
işlerim çok yoğun hastaneyede gidemem...
zaten önce idrar testinde görmek istiom..
hoş onunda çıkıcanı hiç sanmıom...
yookk yaa benden bi cacık olmaz....
belirtisi adet belirtisiyle aynı isoldecim a.shiç belli olmaz belkim vardır bebiş inşallahhh:Saruboceq:haklısın çitosumda hiç belirti olmazmı yaaa...
bende bişicik yohhhh
belirtisi adet belirtisiyle aynı isoldecim a.shiç belli olmaz belkim vardır bebiş inşallahhh:Saruboceq:
günaydın kızlar
dün günde çok sinir olmuştum hala etkisi devam ediyo
ben bebiş istiyom :çok üzgünüm: senağlama
Şenizhoşgeldin meleemmŞenizgünaydın kızlar
dün günde çok sinir olmuştum hala etkisi devam ediyo
ben bebiş istiyom :çok üzgünüm: senağlama
mafoldumben dün güne gitmiştim beninşallah canım yaaa...
beklicem bu ayınsonuna kadar ama....
canım noldu hayırdır...
Şenizhoşgeldin meleemmŞeniz
boşver kanki bee o şımarıkları:mymeka:hayrını görsünler bizimde olcek bebişimiz üzülmeee:teselli:yokmu adetinden haberCADIARZUsende bi test yapsan hee hacı belki vardır bişiyerimseniben
çitos ak gene gaza getiriyon beni heee ama getir getir sen bei gaza getirmezsen kilolar beni tuşa getirecek:))
diviiiii kız bi test yapsana belkim çıkar he
divinity bişi sööllüümmüüü...
galiba senle aynı duyguları yaşıorum..
bu akrabaların gelinleri kızları hamile kalıolar..
anamm bi ilgi bi ilgi nispet yapar gibi falan...
bende bian kıskandıgımı hissediorum...
evet bende midelerinin bulanmasını bilem kıskanıorum galiba....
kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: ben normalmişim
off hele bikaç ay daha geçsin ben nerelerini daha kıskanmaya devam ederim çat diye ortadan ikiye çatlamazsam iyi :roflol:
normalsin canım çok normal hemde.......
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydııın kıslarrrr ya isolde inan bende aynıyım yaaaaa offfff offffffffffffff:kedi:
bizzz baya baya bi kıskaçlık sendromu yaşıoruz arkadaşlar yaaaaaaaaaa...
meraba arkadaşlar bende bebek istiyorum dün test yaptırdım ama negatif çıktı moralim çok bozuldu yani 3 ay önce doğum yaptım ama bebeğimiz 2 gün yaşadı
günaydın bittecim hoşgeldina.s.günaydııın kıslarrrr ya isolde inan bende aynıyım yaaaaa offfff offffffffffffff:kedi:
bizlerin ortak noktası benimde yenge hanım hamile onu görünce içim burkuluyor birde serdarımın ölümünün ardından olunca dahada çok yıkıldımbizzz baya baya bi kıskaçlık sendromu yaşıoruz arkadaşlar yaaaaaaaaaa...
mafoldumbenhoşgeldin cnm çok üzüldüm durumumuz hemen hemen aynı bende 10 vardı doğuma bebişim karnımda öldü senağlamabaşın sağolsun seninde:çok üzgünüm:meraba arkadaşlar bende bebek istiyorum dün test yaptırdım ama negatif çıktı moralim çok bozuldu yani 3 ay önce doğum yaptım ama bebeğimiz 2 gün yaşadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?