2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

kızlar selamlar sizlere biş sorcam nolur bana bi akıl verin..
1gün önce 2 gün süren kahverengi kırmızı karışık bi akıntım oldu...
tamam adet olucam ondan böle oluo dedim..
ama dün birden bire kesildi..
ve eğer tarihim şaşmazsa bu ayın 23ünde adet olmam gerekio..
eee bu akıntıda neyin nesi şimdi yaaaa....

selam cnm hoşgeldin
eğer hamile kaldıysan yerleşme kanaması olabilir cnm
ve inşallah öyledir alkisalkisalkis

selam cnm hoşgeldin
eğer hamile kaldıysan yerleşme kanaması olabilir cnm
ve inşallah öyledir alkisalkisalkis

ayyyy inşallah öledir..
nsı istiorum bi bebeğimin olmasını...
üffff bilmiomki yaa..
daha 5 gün var dedim ama dayanamdm dün akşam test yaptım..
ve tabiki negatif çıktı..
ama bi görsen darmadagın çizgilerle dolu bi test oldu.
galiba test bozuktu...

tekrar dene canım bencede yerleşme kanaması olabilir inş. öyledr meleğine kavuşursun

kanka duyduyuma göre temizlik yapacakmışsın
yardıma geliyimmi en sevdiğim iştir ev işi zemuszemus
hee iyi bilin yavrim temizlik var ve benim hiç bişi yapasım yok:umursamaz:gel tabee yardım et bağaa bende sana yardım ederim sonra kaydirigubbakcemile3tabii kıstırabilirsen benisırnaşık şey

alkisalkisalkisayyy inşallah bebiş vardır cnm kan testi yaptır bence idrar testleri pek doğru çıkmıyor yanıltıyor insanı CADIARZUallahım inşallah hamişsindir hihoyyyt

selam kızlar. bende hala tık yok . ben bu sabah yine kalktım 4. ve son testimi yaptım . yine negatif çıktı öyle şüpheli bir durumda yok . eşime de gösterdim . tek çizgi gördün demi diye. sonra da farlutalımı içtim:) walla artık bebek vardıysa da farlutal zarar verir mi bişey olurmu bilmiyorum. doktorum 10 gün bekle al farlutalını 5. gün de tek klomenle başla demişti. yapcak bişey yok bekle bekle stres oldum kan testi falan da istemiyorum çıkmıcak biliyorum . içtim gitti. belim bugün ağrımaya başladı geliyor galiba :
karar verdim bana gelmek istemeyen bebeişi ben de doğurmayacam :) gelcekse gelsin doğurayım canım :)

iyi geceler kızlar. bende hala tık yok . ben bu sabah yine kalktım 4. ve son testimi yaptım . yine negatif çıktı öyle şüpheli bir durumda yok . eşime de gösterdim . tek çizgi gördün demi diye. sonra da farlutalımı içtim:) walla artık bebek vardıysa da farlutal zarar verir mi bişey olurmu bilmiyorum. doktorum 10 gün bekle al farlutalını 5. gün de tek klomenle başla demişti. yapcak bişey yok bekle bekle stres oldum kan testi falan da istemiyorum çıkmıcak biliyorum . içtim gitti. belim bugün ağrımaya başladı geliyor galiba :
karar verdim bana gelmek istemeyen bebeişi ben de doğurmayacam :) gelcekse gelsin doğurayım canım :) iyi tatiller

haftasonu diye gene sessiz kalmış topiğimiz
herkese selam eder gözlerinden öper kacarım
hala agrılarım var ya kabus gibi diş gitti ben bittim resmen:S
herkse iyi geceler tez vakitte saglıklı bebişler ..

merhabalar, ben de 1,5 yıldır evliyim. üç dört aydır bebek istiyoruz. inşallah 2010 da ben de hamile kalanların arasında olurum.

günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum herkese
yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgeldiniz
umarım fazla uğraştırmaz bebişler sizi

benimde reglim gecikti gelemedi hala
sanki oldum olacam gibi batmalar var içimden bişeyler kopuyor ama ne gelen var ne giden
bi olsaydım soğan kürüne başlıycaktım hemen yaff

kız batmalar falan anlayalım yani hayırdırbebek geldide içerden dürtüyormu habermi veriyor yoksam geldm ben anne diyekaydirigubbakcemile

kız batmalar falan anlayalım yani hayırdırbebek geldide içerden dürtüyormu habermi veriyor yoksam geldm ben anne diyekaydirigubbakcemile

günaydın beloş ablam nasılsın Şeniz
hiç sanmamki kendiliğinden gelsin benim velet kaydirigubbakcemile3
kesin gecikiyorum yine :1ninca:
ama varya ben 2010 da hamile kalacağıma çok inanıyorum
sebebide kaynanam hacda bana dua edecektiya..etmiştir eminim a.s acayip kalbi temiz bi kadın ne istese herşey oluyor sırnaşık şey
çok işi rast gidiyor
onun için bende ona benim için dua etmesini söylemiştim
temiz kalple etmiştir inşallah allahta kabul eder şutarafagitti

kız Allah bebişini versin emiii:))))gelmiştir inşallah kayınvalidende etmiş dua tamam seni ssevmesede torunu için eder kız dua he he he

herkese günaydınlarrrropuyorumnanaktan
bol hamişli hafta diliyorum herkesehihoyyyt
kızlar bugün başlıyom spor salonuna gitmeye şu göbişimden kurtulcem inşallah:dance:

kız Allah bebişini versin emiii:))))gelmiştir inşallah kayınvalidende etmiş dua tamam seni ssevmesede torunu için eder kız dua he he he
kaynanam beni çok seviyo kızz ciddiyim bak aşırı düşkün bana akannehir ben ilgisinden sıkılıyorum kaydirigubbakcemile3
herkese günaydınlarrrropuyorumnanaktan
bol hamişli hafta diliyorum herkesehihoyyyt
kızlar bugün başlıyom spor salonuna gitmeye şu göbişimden kurtulcem inşallah:dance:

günaydın kanka Şeniz
hadi kolay gelsin sana
evde yorulduğun yetmiyomuş gibi bide spor salonunun kahrını nasıl çekecen -tatlicadiarzu-

kızlar ben bi süre giremicem internette sorun var hepinizi cok seviyorum öptüm kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…