2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

kaydirigubbakcemile2geldim bile kanki sorma valla suyum çıktı evdeki yaptıklarım bişiy değilmişakannehirakannehirakannehirakannehir

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben 3 yıllık evliyim korunmadığım halde gebelik olmadı çok istiyorum anne olmayı. İnşallah allahım hepimize anne olmayı nasip eder.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben 3 yıllık evliyim korunmadığım halde gebelik olmadı çok istiyorum anne olmayı. İnşallah allahım hepimize anne olmayı nasip eder.
aramıza hoşgeldin almaataa.s.inşallah bu dileğin çabuk gerçekleşir cnm:Saruboceq:

kızlarr nasılsınızz özledim sizii çookkk kimse yok o yüzden öpüp gidiyom allaha emanet olunn
Şenizmavişim hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl cnmalkisalkisalkis

bende sogan kürünü yaptım gecen ay 5 gün araya bayram girdi yarım kaldı
adet olunca başlarım diyodum benimkide gelmedi ya bakalım hangimiz verecez müjdeyidelikafadulden

selam canlar yine sessiz kalmış topik bugün desenize
ben de temizlik iş güç derken giremedim sonra da tercih telaşı basladı biz de
hayırlısı artık dua edin bu sene bu son şansım
hepiciğinize iyi geceler güzel günler hayırlı bebişler diliyorum:)

çitosum canım nasılsın yaw??yine buldum sizi benden kaçamazsınızlmaz:lmaz:
kızlar yine toplanmışsınız rabbim hepinize hayırlısıyla sağlıklı uslu bebişler nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
ben sık giremiyom artık malum kızım pek nazlı ve huysuz tv bile seyrettirmiyo illa onunla konuşucam oyun oynucam hanım efendi resmen oyuncak etti bizi kendinekaydirigubbakcemile3
valla bazen yemek bile yiyemiyom onla uğraşmaktan çok zormuş ya bazen keşke içimde kalsaydı diyom ha:kedi:
neyse kızlar hepinizi öpüyom opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansaat baya bi geç olmuş artık burdasınız nasılsa ama ben anca gece girebilirim :gitme:

günaydın canlar sabah kuşu olarak burdayım hazır ve nazır:))
okyanus hoşgeldin canım nasılsın sende bebişliler kervanına katıldın maşallah maşallah kız şikayet etme bakim bu bebek için neler yapıyoruz biliyorsun ne kadar uğraşıyoruz olarda bize doğunca al sana madem beni çok istedin buyur bak bakalım:))diyorlar

kızlar be bişey soracağım hayıt tohumu içiyorumda yan etkileri varmıdır ne zaman içsem baş ağrısı baş dönmesi yapıyorda noralmidir

herkese günaydınlarrrr
okyanusum hoşgeldin kız özlettin kendini bebişi bulunca bizi unuttun bakıyomdananiknanik
bebişin nasıl cnm kocaman kız olmuştur artık çok öpüyom ikinizide opuyorumnanaktan
beloşum bu otların azı karar çoğu zarar şekerim sen biraz azaltmaya bak herkesin bünyesi değişik tabi birine faydalıyken diğerine zararlı olabilir CADIARZU

kızlar dün tartıldım spor merkezinde 77,5 kg geldimzemuszemus
beloş seni geçtim kızzz hadi çabuk yetiş bana:jeyyar:

günaydın şekerim nasılsın opuyorumnanaktan
test yaptınmı cnmCADIARZU

yok canım yapmadım.yarın adet tarihim...
valla bende ne bi belirti var ne başka bişi....
işte gecen hafta bi kahverengi kırmızı karışık lekelenmem oldu oda gitti..
test falanda yapmadım..
bıktım gaaarrriiiiiiiiiiiiiiiiiii

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayyy hadi inşallah bebişin gelmiştir :Saruboceq:delikafaduldendelikafadulden
kız yaptırsana tahlil mahlil meraktan öldüm burdaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…