hayırlısı olsun cnm.benimde bebek ya hiç gelişmemiş ti yada boşgebelikti..boşgebeliğin hiçbir nedeni yok dedi doktor ama sonradan tvde spermin çekirdeksiz bir yumurtaylamı ne döllenmesi gibi birşey dinlemiştim...bende kese vardı içi boştu yani:çok üzgünüm:canım sen neden kürtaj oldun:uhm: ya bire bazıları düşükten hemen sonra hamile kalabiliyor bizimki niye bukadar uzun sürdüs bilmem gerçi herşey nasip kısmet hayırlısı diyelim inş
inşallah canım....bende bu karbonhidrat alımını şöyle duymuştum.biarkadaşım power plate diye bi spor yaptırıyor..bu aslında bi spor aleti...ondan bilgi alırken neler tavsie ediyosunuz demiştim bana bunuda söyleyebiliyoruz bazı gelenlere demişti..makarna yani oh negüzel dimi...enerjimi veriyor neye göre tavsiye ediyor fazlada vaktim yoktu uzatmamıştım konuyu...boşver cnm biz bebiş işimize bakalım aklinialirimsmile
canım en iyi cevabı dktrunuz vericek inşallah bişi yoktur bilmiyorumkismilebiran önce bebişler gelsede sevinsek :CüvCüv:ben meryem suresine devam ediyorum rabbim dualarımızı boş çevirmesin:Saruboceq:
günaydın ysm_ysm nasıl gidiyor hayat boshayallersmile
yaa hiç duymadım bana öyle bişi demedi hoca bilmiyorumkismilesadece bol sıvı tüketmem gerektiğini söyledi cnm çünkü su metebolizma hızı için çok önemli dedi vücudun %70 su biliyorsun su az olursa metebolizmada çok yavaşlıyormuş yağ yakımıda olmuyor halıyle a.ssonrada yediklerimiz löp löp yağ olarak yerleşiyor vücudumuza guclubacismile
inşallah adetin olmazda bebişin vardır cnm:CüvCüv:delikafadulden
kızlar benimde dayımın oğlunun nişanı var ayın 30unda..şimdiden çıkıp alışverişş yapasım var ..çok bişiler almak istiyorum...elbise etek bide bolero gibi şirin bi ceket.... bişiler balmak istiyorum....akşamüzeri biraz erken çıkıp baksam diye plan yapıyorum ama..
kötü söz sahibine aittir
kötü söz sahibine aittir
hayırdır cnm neolduki böyle yazdın.bende adanalıyım.eşimin tayini dolayısıyla ıspartadayız.hgdin
arkadaşım hayırdır ne oldu kime kızdın ? kim ne söz etti sana kızdırdı????
KARDEŞİM PAYLAŞIMDA BULUNMUYCAKSAN GÖLGE YAPMA TOPİKTE SİZİN AMACINIZ BELLİ BURDA SİZE YOL YOKkötü söz sahibine aittir
gunaydın kızlar kimse yok mu cadıarzu
selam millet takılamıyorum bu ara hazırlık yolculuk telaşı derken nete girmeye fırsatım olmadı hiç
sanırım başka hamilemiz yok yeni süpriz bebişler gelmemiş daha inşallah gelir hemencecik
ben de adet olmayı beklıyorum hala olmadım sinir oluyorum o kadar düzenliydi ki iki aydır aksıyor anlamadım
hamilelik umudum da yok bu ay progesteron testı yaptırmıstık düşük çıkmıştı baya
bu bekleyiş oldukca gıcık o yüzden
haftasonu yeni hayatıma dogru yol alacagım nasipse bisüre aranızda olamam
döndüğümde dilerim bol bol bebiş haberi alıırım hepinizden
sevgiyle dostlukla huzurla kalın dostlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?