slm kızlar ne yapıyosunuz ngezegen hg aramıza opuyorumnanaktan
çok yeme kızz dobiş olursun sonra hamişliğe zararkaydirigubbakcemile3bende vercem diye yırtınıyom bakguclubacismile
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aynen bende bu bekleyiş çok kötü yaw senağlama inş bu ay regl olmamda :CüvCüv: alırım kucağıma hepimiz sonra 2010 anneleri topiğinde buluşuruz inş yarabbim duy sesimizi :Saruboceq:
kaç gün geçti günün senin:uhm:ay amin cnm inşallah ......... bugun böyle sıkıntı var içimde atamıyorum bir türlü test alsam mı napsam puf bılmıyorum
Mrb cnm herşeyde bi hayır vardır derler ya öyle üzülme daha 2 yıllık evlisin umarım herşey gönlünce olur :Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html burdan değiştirebilirsin cnm yerimsenibenslm citos ya ben kilo verdim ama bunu nasıl yansıtcam çizelgeme bi fikrin varmı :1no2:
ay amin cnm inşallah ......... bugun böyle sıkıntı var içimde atamıyorum bir türlü test alsam mı napsam puf bılmıyorum
bence bu skntılı gününde test yapma sonra iiice üzülürsün negatif çıkarsa kendini iii hissettiğinde yaparsın yerimseniben
çok saçma böyle bişi olurmu yaw git çöpe at kirli bezi ortalığa bırakılırmı :mymeka:kıza birisi tacizde bulunmasın bilmiyorumkismileçok garip fisfisfisHem hamile hem de bakire
Aydın’da karnı şişince annesi tarafından hastaneye götürülen kızın 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.
Aydın’da oturan anne N.T, 14 yaşındaki kızı E.T’yi karnının şişmesi nedeniyle özel bir hastaneye götürdü. Doktorun yaptığı kontrolde E.T’nin 5 aylık hamile olduğu anlaşıldı. Doktorun muayenesinde, E.T’nin bakire olduğu da belirlendi.
Bunun üzerine anne N.T. durumu eşi S.T’ye anlattı. Aile, olayı jandarmaya ve savcılığa bildirdi.
Baba S.T’nin savcıya verdiği bilgide, yaklaşık 5 ay önce eşiyle ilişkiye girdikten sonra spermini sildiği bezi banyoya attığını, kızının da banyoda bu bezi yanlışlıkla kullanarak hamile kalmış olabileceğini söylediği öğrenildi.
Okudunuz mu kızlar bu haberi cok tuaf ya
evet aynen benimde aklıma gelen o :mymeka:kesin pislik yaptı aileden biriya kesin öylede baba neden böyle bişi söylemiş olabilir aklıma kötü bişi geldide neyse
opuyorumnanaktangüle güle cnm görüşürüz:a015:Kızlar ben cıkıyorum görüşürüz kendinize iyi bakın
Hem hamile hem de bakire
Aydın’da karnı şişince annesi tarafından hastaneye götürülen kızın 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.
Aydın’da oturan anne N.T, 14 yaşındaki kızı E.T’yi karnının şişmesi nedeniyle özel bir hastaneye götürdü. Doktorun yaptığı kontrolde E.T’nin 5 aylık hamile olduğu anlaşıldı. Doktorun muayenesinde, E.T’nin bakire olduğu da belirlendi.
Bunun üzerine anne N.T. durumu eşi S.T’ye anlattı. Aile, olayı jandarmaya ve savcılığa bildirdi.
Baba S.T’nin savcıya verdiği bilgide, yaklaşık 5 ay önce eşiyle ilişkiye girdikten sonra spermini sildiği bezi banyoya attığını, kızının da banyoda bu bezi yanlışlıkla kullanarak hamile kalmış olabileceğini söylediği öğrenildi.
Okudunuz mu kızlar bu haberi cok tuaf ya
opuyorumnanaktangüle güle cnm görüşürüz:a015:
of of nerden başlasam ben 2 yıllık evliyim evlendikten 2 ay sonra 5.5 cmlik kistimin olduğunu öğrendim 9 ay onun tedavisiyle uğraştım ilaçla olmadı ameliyat oldum laparoskopi ameliyatı . ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldım tam çok şükür herşey güzel gidiyorderken 10. haftamda trafik kazası geçirdik kırmızı ışıkta dururken arkadan bir araba vurdu bize bişey olmadı çok şükür ama bebeğimizi kaybettik çok üzüldüm çok ağladım senağlama ama takdir Allahındır korkudan bebeğimin kalbi durmuş haziran ayında kürtaj oldum 3 ay sonra tekrar hamile kalmak istadim ama olmadı 7 ay geçti hala bekliyoruz enson gittiğim doktor pko hastası olduğumu söyledi eşimle iyice yıkıldık birde annelik duygusunu birkere tadınca beklemek daha zor geliyor gelecek ay aşılama deniyicez bakalım inşallah tutar bekleyemiyoruz artık işte böyle biraz uzun yazdım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?