Evet cnm kavga ettik ya 4-5 gundur zaten tadımız yok bıde dun aksam iyice kötü olduk
bişi dicem bende senle aynı durumdayım...
dün akşam birbirimize girdik eşimle...
üzgün diilim ama çok sinirliyim...
ve kontrol edemiorum kendimi....
sende mezdeke dinle bak valla ii gelio...
Aynen cnm bende cok sinirliyim cok kırdı benı zaten
:a015: cok düşüncesiz davrandı... yataktan kalkmadım daha cok miskinim
:teselli:canım oluyor bazen hepimiz ediyoruz kavga kociklerimizle alsanaalsanasmileevliliğin tadı tuzu bunlar takma kafana düzelir inşallah herşey:Saruboceq:Evet cnm kavga ettik ya 4-5 gundur zaten tadımız yok bıde dun aksam iyice kötü olduk
yerimsenibenaaa olurmu öyle şey gördükçe cevap vermeye çalışıyom ben kızma cnm :1hug:kizlar bisey sormak istiyorum sizlere, sanki beni araniza almak istemiyor gibisiniz ben kendimi boyle hisediyorum, benim yazdiklarima kimse cvp vermiyor iyi veya kotu bir tepki vermiyor sanki sen cik git burdan der gibi oluyor yoksa benmi yanlis anliyorum. eyer dusundugum sekildeyse bunu bana soyleyin lutfen
neyse yaa aslinda biz benim kusuruma bakmayin belkide ben kendi kendime kuruntu yapiyorumdur
cikmam gerekiyor kizimi okula goturmem gerekiyor onu hazirliycam bu gununuz dunden guzel olsun kizlar allaha emanet olun sabirli olun guclu olun
aynen hemde cok fazla kaçıyor zaten bugunlerde ayrı bı stresım var bılıyosunuz bıde o sorumsuzca davranınca iyice kendımı salıyorum
üüüfff canım benim yaaaa..
salma kendini...
bend eeşimle her tartıştıgımda gider yatak odama kapanır aglardım..
dün akşam da öle oldu..
ama o içerde oturdu kurtlar vadisini izledi..
bukadar gamsız olması beni deli edio zaten..
gittim aldım elinden kumandayı aşkı memnuyu izledim..
oda dgr odaya geçti...
aslında dışarıdan tatlı atışmalar gibi duruo ama beni çok yıpratıo..
resmen benliğimi kaybediorum...
üfffff çok doluyum dedikodu yapmayada acaip müsaitim...
daha fazla konuşmayayım ben..
güle güle prensesinannesi3 kolay gelsin:a015:neyse yaa aslinda biz benim kusuruma bakmayin belkide ben kendi kendime kuruntu yapiyorumdur
cikmam gerekiyor kizimi okula goturmem gerekiyor onu hazirliycam bu gununuz dunden guzel olsun kizlar allaha emanet olun sabirli olun guclu olun
canikom sizde haklısınız daha yeni evlisiniz ilk zamanlar bizde çok kavga ederdik kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilehaftanın 3 günü nerdeyse küs geçerdi hep zamanla taşlar yerine oturdu şimdi aydan aya ediyoz artıkkaydirigubbakcemile3çitosum haklısın canım ama o yemegin tuzu fazla kaçtımı yenmio ama...
halbuki o günlerin cok güzel geçmesi gerekmez mi Çok üzgünüm çoook
:1hug:canım benim geçer bu sıkıntın üzülme bu kadar sen biraz gez dolaş kafan dağılsın işle meşkul et kendini:hulya:sonra görüşürüz cnm:a015:benimde netim gitti çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın kızlarNeyse kızlar ben cıkıyorum iyi gunler size
saol cnm iyi olmaya çalışıyorum stresliyim bugünlerde biraz hiç bişi yapmak istemiyorum fln sen nasılsın cnm ?
slm arkadasim sakin umudunu kirma benim icimde oyle bir his varki sanki sen yakinlarda hamile kalicakmisin gibi. resmini gordum esinle beraber cok mutlu, huzurlu bir goruntu. canim benim gerekten dua ediyorum her persembe gunu kuran okuyup dua ediyorum. eminimki allah herkeze vericek er yada gec sabir et guzelim ve esinle bir yurek ol allaha emanet ol
prensesinannesi3 se hiç alınganlık etmeee öyle düşünme herkes genelde okuduklarında ilgiledilerie cvp veriyor. sürekli birbiriyle yazışşan arkadaşlar var aynı alarda aktif olan o anlara denk geldin sen hep demekki oda hislerin...elbette herkes burada aynı derece yakın birbirine ... citos için buraya geldim çok keyifler buradayım :)
ben bişey sorcam bir mesajda 3-4 kişiinin yazdıklarından alıntılarla tek mesajda nasıl cvp yazabiliyorsıunuz herkese tek tek cvp yazacağıma ben de yazdıklarınızın altına yazıp tek seferde msj hakkı yapmak istiorum... yol gösterennnnnn___--------?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?