:teytey::teytey::hoorayşekerler müjdeee müjdeee .....eyvahedigeldismile
teyze oluyosunuz .hamileyimmmhihoyyythihoyyyt
.busabah test yaptım gelmiş benim minişim küçük kivimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şekerler müjdeee müjdeee .....eyvahedigeldismile
.busabah test yaptım gelmiş benim minişim küçük kivimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şenizcanım inşallah rabbim tamamına erdirsin sevincimiz kursakta kalmasın:Saruboceq:bi dktra görün bizi habersiz bırakma :gitme:çitosum sağol canım benim..dua etmemmi canım ederim tabiki...allahım bebeği bi göreyimde öyle sevineceğim tam olarak..boşmu dolumu görmeden içim rahat etmiyoooo...allahhım isteyen herkeze nasibetsin inşallahh...
şekerler müjdeee müjdeee .....eyvahedigeldismile
çitosum sağol canım benim..dua etmemmi canım ederim tabiki...allahım bebeği bi göreyimde öyle sevineceğim tam olarak..boşmu dolumu görmeden içim rahat etmiyoooo...allahhım isteyen herkeze nasibetsin inşallahh...
hoşgeldin beloşumopuyorumnanaktanhayrola niye canın sıkkın senin anlat da rahatla cnm:teselli:ayy canım benim mopsy tebrik ederim tatlım inn çok sevindim hayırlşı uğurlu olsun bu günlerde moralim çok bozuk ama bu haber neşemi yerine getirdi rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah
delikafaduldenaynen bende çok mutlu oluyom :dance:ayyy ne güzel yaaa bu hamiş haberleri bi çok mutlu ediooo
hoşgeldin dilaracım sen ne zamandır istiyon bebişa.s.Kizlar benie araniza alirmisiniz??? enim bekledigim tarih 17. Ocak.... Insallah gelmez adetim.... Insallah hepimiz 2010 da hamis kaliriz
prensesinannesi3 se hiç alınganlık etmeee öyle düşünme herkes genelde okuduklarında ilgiledilerie cvp veriyor. sürekli birbiriyle yazışşan arkadaşlar var aynı alarda aktif olan o anlara denk geldin sen hep demekki oda hislerin...elbette herkes burada aynı derece yakın birbirine ... citos için buraya geldim çok keyifler buradayım :)
ben bişey sorcam bir mesajda 3-4 kişiinin yazdıklarından alıntılarla tek mesajda nasıl cvp yazabiliyorsıunuz herkese tek tek cvp yazacağıma ben de yazdıklarınızın altına yazıp tek seferde msj hakkı yapmak istiorum... yol gösterennnnnn___--------?????
Onu bende yapamıyorum cnm deniyorum hep ama fekat olmuyorklava:
kızını allah bağışlasın cnm:Saruboceq:inşallah tekrardan anne olursun aramıza hoşgeldin :lepi:benim 2000 de bi kizim oldu. simdi de 2006 dan beri istiyoruz ama iste... Oluyorda... yani hamis kaliyorum ama dört kez düsük yasadim. En son bende simdi buldular bir sorun o düsüklerin sebebi olabilirmis. Tiroid bezlerim az calisiyor. Simdi ilac aliyorum... Insallah Rabbim hepimize nasip eder
beloşum böyle konuşma çok üzülüyorum mafoldumbenbizi bırakma lütfen senağlamave kendinide çıkmadık candan umut kesilmez asla rabbim ummadığın anda göndericek meleğini ben buna inanıyorum hem yaşında ne varmış senin sanki 60lık ihtiyar gibi konuşmuşun :umursamaz:50 yaşında bile anne olan var bunu unutma9 ay oldu kürtaj olalı hala gelmedi bebeğim eimde artık bu konuyu kapatmamı istedi yaşım 35 oldu anlıyacağınız bebek benim için hayal artık o yüzden bıraktım kk ya fazla girmiyorum daha doğrusu bebeği haırlatacak herşeyden uzak duruyorum yoksa kafayı yerim neyse bende böyle eyzeolmanın tadını çıkarıyorum sık girmiyorum artık benden paydos anca girip sizler ne yapıyorsunuz diye bakıp çıkıyorum yoksa bu bebek işini unutmam zor olacak o yüzden bir süre fazla takılmasam iyi olacak ama sizleride yanlız bırakmıyorum girip haberlerinizi alıyorum bol hamişli günler diliyorum öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?