2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

şekerler müjdeee müjdeee .....eyvahedigeldismile
teyze oluyosunuz .hamileyimmmhihoyyythihoyyyt
.busabah test yaptım gelmiş benim minişim küçük kivimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

.busabah test yaptım gelmiş benim minişim küçük kivimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:teytey::teytey::hoorayleyyyyy beeee sabah sabah ne güzel bi haber yaşasınnn çok sevindim nilüşüm rabbim inşallah kucağınada almayı nasip eder :Saruboceq:
bizim içinde dua et cnm nolurrdelikafaduldendelikafadulden

2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ
:Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBİSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) damlam123
7-) dyd
ngezen
9-) ENKA00
10-) GRİPİN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
1 nurten36
19-) PasaklıMinikTanrıça
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) ecemm82
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
2 xaysex
29-) mawwi35
30-) mız mız
31-) Fatma
32-) bitte
33-) isolde
34-) cigdem_k
35-) prensesinannesi3
36-) rufeyde serra
37-) eleyna
3 Mestitosh
39-) deryaberil
40-) faddim
41-) yasmin1983
42-)hadibakem
43-)haymatlos
44-)bekleyis
45-)masal0663
46-)pinariku
47-)rvyda

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :CüvCüv: HAMİLELERİMİZ :CüvCüv: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1-) nsb...
2-) sadiye77..
3-)**LİL@**.........
4-)mopsy.............

çitosum sağol canım benim..dua etmemmi canım ederim tabiki...allahım bebeği bi göreyimde öyle sevineceğim tam olarak..boşmu dolumu görmeden içim rahat etmiyoooo...allahhım isteyen herkeze nasibetsin inşallahh...

ayyy hemen listeye ekledim hamiş bölümüne ne güzel yaa :lepi:

Şenizcanım inşallah rabbim tamamına erdirsin sevincimiz kursakta kalmasın:Saruboceq:bi dktra görün bizi habersiz bırakma :gitme:

ayy canım benim mopsy tebrik ederim tatlım inn çok sevindim hayırlşı uğurlu olsun bu günlerde moralim çok bozuk ama bu haber neşemi yerine getirdi rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah

mopsy tebrik ederim cnm çok sevindim senin adınaa.s.:1hug:

Tebrikler canim. Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin insallah a.s.

sağolun şekerler...allahım herkeze nasibetsin...hamile kalana kadar bitaraflarım çatladı:kedi: bakalım bi bebişi göreyimde ozaman sevineceğim daha çok....opuyorumnanaktan
beloş neden canın sıkkın ???

Kizlar benie araniza alirmisiniz??? enim bekledigim tarih 17. Ocak.... Insallah gelmez adetim.... Insallah hepimiz 2010 da hamis kaliriz

hoşgeldin beloşumopuyorumnanaktanhayrola niye canın sıkkın senin anlat da rahatla cnm:teselli:

ayyy ne güzel yaaa bu hamiş haberleri bi çok mutlu ediooo
delikafaduldenaynen bende çok mutlu oluyom :dance:

Kizlar benie araniza alirmisiniz??? enim bekledigim tarih 17. Ocak.... Insallah gelmez adetim.... Insallah hepimiz 2010 da hamis kaliriz
hoşgeldin dilaracım sen ne zamandır istiyon bebişa.s.

Onu bende yapamıyorum cnm deniyorum hep ama fekat olmuyor klava:

ben size söylim canim. ben simdi deryaberil in mesajinin altinda üc tus var basilacak bi bildigimiz Alinti yap bi ortadaki kücük bide yine yaninda ki Hizli yanit. siz ortadaki kücüge basin. MQ mu ne öyle birsey yaziyor o tus ta. hep ona basiyorsunuz en son alinti yapacaginiz mesaj da ama yine normal Alinti yap tusuna basin... ve hepsini aliyor. ben simdi deryaberil de o ortadaki kücüge bastim ve ysm_ysm de Alinti yap tusuna ;-)

benim 2000 de bi kizim oldu. simdi de 2006 dan beri istiyoruz ama iste... Oluyorda... yani hamis kaliyorum ama dört kez düsük yasadim. En son bende simdi buldular bir sorun o düsüklerin sebebi olabilirmis. Tiroid bezlerim az calisiyor. Simdi ilac aliyorum... Insallah Rabbim hepimize nasip eder

9 ay oldu kürtaj olalı hala gelmedi bebeğim eimde artık bu konuyu kapatmamı istedi yaşım 35 oldu anlıyacağınız bebek benim için hayal artık o yüzden bıraktım kk ya fazla girmiyorum daha doğrusu bebeği haırlatacak herşeyden uzak duruyorum yoksa kafayı yerim neyse bende böyle eyzeolmanın tadını çıkarıyorum sık girmiyorum artık benden paydos anca girip sizler ne yapıyorsunuz diye bakıp çıkıyorum yoksa bu bebek işini unutmam zor olacak o yüzden bir süre fazla takılmasam iyi olacak ama sizleride yanlız bırakmıyorum girip haberlerinizi alıyorum bol hamişli günler diliyorum öpüldünüz

kızını allah bağışlasın cnm:Saruboceq:inşallah tekrardan anne olursun aramıza hoşgeldin :lepi:

beloşum böyle konuşma çok üzülüyorum mafoldumbenbizi bırakma lütfen senağlamave kendinide çıkmadık candan umut kesilmez asla rabbim ummadığın anda göndericek meleğini ben buna inanıyorum hem yaşında ne varmış senin sanki 60lık ihtiyar gibi konuşmuşun :umursamaz:50 yaşında bile anne olan var bunu unutmalmaz:ve asla allahtan umudunu kesme ben hergün dua ediyorum hepimiz için inşallah tekrardan göndericek meleğimizi:Saruboceq:lütfen üzülme artık biz seni çok seviyoz sen bizim beloş ablamızsın:tesellilumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…