9 ay oldu kürtaj olalı hala gelmedi bebeğim eimde artık bu konuyu kapatmamı istedi yaşım 35 oldu anlıyacağınız bebek benim için hayal artık o yüzden bıraktım kk ya fazla girmiyorum daha doğrusu bebeği haırlatacak herşeyden uzak duruyorum yoksa kafayı yerim neyse bende böyle eyzeolmanın tadını çıkarıyorum sık girmiyorum artık benden paydos anca girip sizler ne yapıyorsunuz diye bakıp çıkıyorum yoksa bu bebek işini unutmam zor olacak o yüzden bir süre fazla takılmasam iyi olacak ama sizleride yanlız bırakmıyorum girip haberlerinizi alıyorum bol hamişli günler diliyorum öpüldünüz
9 ay oldu kürtaj olalı hala gelmedi bebeğim eimde artık bu konuyu kapatmamı istedi yaşım 35 oldu anlıyacağınız bebek benim için hayal artık o yüzden bıraktım kk ya fazla girmiyorum daha doğrusu bebeği haırlatacak herşeyden uzak duruyorum yoksa kafayı yerim neyse bende böyle eyzeolmanın tadını çıkarıyorum sık girmiyorum artık benden paydos anca girip sizler ne yapıyorsunuz diye bakıp çıkıyorum yoksa bu bebek işini unutmam zor olacak o yüzden bir süre fazla takılmasam iyi olacak ama sizleride yanlız bırakmıyorum girip haberlerinizi alıyorum bol hamişli günler diliyorum öpüldünüz
şekerler müjdeee müjdeee .....eyvahedigeldismile
teyze oluyosunuz .hamileyimmmhihoyyythihoyyyt
.busabah test yaptım gelmiş benim minişim küçük kivimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben size söylim canim. ben simdi deryaberil in mesajinin altinda üc tus var basilacak bi bildigimiz Alinti yap bi ortadaki kücük bide yine yaninda ki Hizli yanit. siz ortadaki kücüge basin. MQ mu ne öyle birsey yaziyor o tus ta. hep ona basiyorsunuz en son alinti yapacaginiz mesaj da ama yine normal Alinti yap tusuna basin... ve hepsini aliyor. ben simdi deryaberil de o ortadaki kücüge bastim ve ysm_ysm de Alinti yap tusuna ;-)
benim 2000 de bi kizim oldu. simdi de 2006 dan beri istiyoruz ama iste... Oluyorda... yani hamis kaliyorum ama dört kez düsük yasadim. En son bende simdi buldular bir sorun o düsüklerin sebebi olabilirmis. Tiroid bezlerim az calisiyor. Simdi ilac aliyorum... Insallah Rabbim hepimize nasip eder
ben cikiyorum kizlar ögleden sonra yine gelirim byeeee
belenaycım ne olur üzülme :teselli: ben 32 yaşında evlenip 36 yaşında bebek sahibi olan çok arkadaş tanıyorum hem bak hamile kalabilmişsin bende tahmin edebiliyorum birkere annelik duygusunu tadınca beklemek daha zor oluyor bende 7 ay önce düşük yaptım hala bekliyorum ama Allah başka hastalık vermesin bak ben vertigo ya yakalnmşım 3 güdür devrim döndü bebek aklımın ucuna bile gelmiyor canımın derdine düştüm dua et Allahtan hayırlısını iste canım opuyorumnanaktan
geçmişolsun canım...slm kızlar merhaba a.s. 2 gündür giremiyorum topiğe hastayım vertigoya yakalanmışım felaket baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor ne yesem çıkarıyorum Allahım bebeğim olsun hamile kalayım derken bu hastalık beni düşürdü Mospy cim bebişin hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım opuyorumnanaktan tebriklersayende sabah sabah keyfim yerine geldi canım
CANIMMMMMM BıLıYORDUK SENDEN BÖYLE GÜZEL BıR HABER GELECEĞıNı..HAYDı BAKALIM MAŞALLAH... TEBRıK EDERıZ EŞıNı DE SENı DE:)
allah kucağınıza da almayı nasip etsin... mutlu ol :)
gunaydin deryaberil
alinti yapmak istiyormusun galiba yazdiklarimizin sa alt tarafta bembe icinde beyaz yazilar var alinti yap diyorya iste neyi alinti yapmak istersen kimin ne yazdigini yani alinti yapmak istersen orda tikliycaksin alinti yapa umarim anlatabilmisimdir. ayrica yazdikalrin icin cok tesekur ederim ben gercekten yazdiklarimla kimse ilgilenmeyince beni burda istemiyorsunuz zanetmistim cunki benim bir tane kizim var ve ben ikinci bebegimi istiyorum ama olmuyor 1 senedir. cuma gunu tedaviye basliycam. ben zaten kizma haksizlik ettigimi dusunmeye basladim cunki benim evladim var ikincicye cok asiri bir sekilde istemem anlatabiliyormuyum
şekerler müjdeee müjdeee .....eyvahedigeldismile
.busabah test yaptım gelmiş benim minişim küçük kivimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben size söylim canim. ben simdi deryaberil in mesajinin altinda üc tus var basilacak bi bildigimiz Alinti yap bi ortadaki kücük bide yine yaninda ki Hizli yanit. siz ortadaki kücüge basin. MQ mu ne öyle birsey yaziyor o tus ta. hep ona basiyorsunuz en son alinti yapacaginiz mesaj da ama yine normal Alinti yap tusuna basin... ve hepsini aliyor. ben simdi deryaberil de o ortadaki kücüge bastim ve ysm_ysm de Alinti yap tusuna ;-)
benim 2000 de bi kizim oldu. simdi de 2006 dan beri istiyoruz ama iste... Oluyorda... yani hamis kaliyorum ama dört kez düsük yasadim. En son bende simdi buldular bir sorun o düsüklerin sebebi olabilirmis. Tiroid bezlerim az calisiyor. Simdi ilac aliyorum... Insallah Rabbim hepimize nasip eder
Kizlar benie araniza alirmisiniz??? enim bekledigim tarih 17. Ocak.... Insallah gelmez adetim.... Insallah hepimiz 2010 da hamis kaliriz
gunaydin deryaberil
alinti yapmak istiyormusun galiba yazdiklarimizin sa alt tarafta bembe icinde beyaz yazilar var alinti yap diyorya iste neyi alinti yapmak istersen kimin ne yazdigini yani alinti yapmak istersen orda tikliycaksin alinti yapa umarim anlatabilmisimdir. ayrica yazdikalrin icin cok tesekur ederim ben gercekten yazdiklarimla kimse ilgilenmeyince beni burda istemiyorsunuz zanetmistim cunki benim bir tane kizim var ve ben ikinci bebegimi istiyorum ama olmuyor 1 senedir. cuma gunu tedaviye basliycam. ben zaten kizma haksizlik ettigimi dusunmeye basladim cunki benim evladim var ikincicye cok asiri bir sekilde istemem anlatabiliyormuyum
devam tabiii çalıişşşşCnm mrb kızına neden haksızlık ettiğini düşünüyosun bunu anlamadım onu 2.bebek istemiyle uğraşıyorken ihmaal etmiyorsundur eminim tabiki 2. cocuk istemek hakkın yani ayrıca kızın büyüyünce kardeş istiycektir bence bunlarla kendini üzme çalışmalara başla opuyorumnanaktan
Hoşgeldin cnm aramıza inşallah gelmezde 2. bebişinde olur :Saruboceq:
CANIM BENİM TBRİKLER .ALLAHIM TAMAMINI ERDİRSİN İNŞŞ.ÇOK SEVİNDİM YA.BÖYLE GÜSEL HABERLER ALDIKÇA DAHADA UMUTLANIYORUZZZ..opuyorumnanaktanşekerler müjdeee müjdeee .....eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?