- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.081
Canım benim fikir edinme gbi bi derdim yokki..
Bu senemi modeller neler hangileri güzel falan gbi bi düşüncem yok..
Eğer orda işte buuuuuuuu dediğim bişey bulamazsam bakarım başka yerlere..
Ama gerçekten çok kolay bunalan bi tipim ben yaa nası gelin oldğm konusunda da pek fikrim yok normal değilim heralde söledklerinden onu sezdim bi an sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
tamam tamam anlşmyı fesh ediorm çnkü seni hvaya sokmam lazım gelin kızım :roflol:
seydam ya o duygu nasıl bişey bna nasıl etki edck bn çok merak ediorm :1shok:
Off ya sitenin yukarısındaki sıcak çklta reklamı canımı çektrdiiii..
Canım sıcak çklta istioooooooooooooooooooooooooo senağlama
bu durum beni aştı minik kuşum:))) sen seç gelinliğini ben yorumsuzum:))) inş en kısa zamanda iştee buuu diyeceğin modeli bulursun bizimle de paylaşırsın:))))
gelde ikram edym dicem seydam da çok uzak be yaa senağlama
tatlım neslenin sıcak çikoltsı süper köpük köpük olu yoğun yoğun sütle yapıorm bn suyla hç sevmiorm cokacimcoook
Ayhh beni kimse havaya sokamaz çnkü yanımdaki insanlar normal hayatlarına dewam edio ama bu topictekilerle hbre yanyana olsam reelde delirrdim gerçektn herlde sırnaşık şey
Denizim bnm gbi olmazsın inşallah yaa bu ne rahatlıktır bendeki anlamıorum..
Sadece sonra yusuf yusuf olmak istemedğimden hafif tereddütlerim war şmdiden yaptırsammı baksammı etsemmi die..
Çok saol cnm yaa hiç canım dha fazla istemedi ztn sırnaşık şey sırnaşık şey
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Sibelide bunalttm..
Yafrum bide düşün ben bunu düşünüorm hemen hemen hergn..
Neyse inşallah cnm güzel dileklerin için..
Bi beğeniymde paylaşırım tebi sizinle.. yerimseniben
atltcksn seydam hemde en güzzel şekliyle Allhın iznyle sen sıkıntı yapma kendine olumunekankayizsmile
pardon seydam yaa çok güzel anltmşm :roflol:
inş beğenirsin canım benim ya vallahi:)))
ya buarada ben de gördüm sıcak çikolatayı da bulamadım evde...ben de badem şekeri yiyorum:)))
Ayh şu hafta sonunu atlatalımda bi ondan snraki hafta düşüniim ben bidha şu gelinlik olayını..
Aslında korktuğm şey ne biliomsn Denizim şmdi bunların hepsini halledersem sonlarda yapcak bişeyim kalmazsa sıkıntıdan patlarım zaman hiç geçmes en çokta ondan korkuorum eyvahedigeldismile
Evet cnm kalktım tatlı aldım sayende yiyorum neyse tatlı sayesnde cnm sıcak çklta istemio sırnaşık şey
inş beğenirsin canım benim ya vallahi:)))
ya buarada ben de gördüm sıcak çikolatayı da bulamadım evde...ben de badem şekeri yiyorum:)))
buarada kızlar ben kilo almaya başladım ya(( devamlı yiyorum (( sizle konuşurken bi tabak kızarmış patates bol ekmek ve 4 tane havuç yedim (( ve günde 2 tane büyük boy cips tüketmeye başladım (( benim çok acil diyete başlamam lazım...biri beni durdursuncokacimcoook
buarada şeydam son haftalarda boş zamanın olmicakkiiiii sen merak etme nikah gününe kadar dolu olacksın hatta biz senle konuşabilmek için ajandandaki programından vakit ayarlamaya çalışıcaz hiç merak etme hiç boş kalmicaksın:))))
Ayh şu hafta sonunu atlatalımda bi ondan snraki hafta düşüniim ben bidha şu gelinlik olayını..
Aslında korktuğm şey ne biliomsn Denizim şmdi bunların hepsini halledersem sonlarda yapcak bişeyim kalmazsa sıkıntıdan patlarım zaman hiç geçmes en çokta ondan korkuorum eyvahedigeldismile
Evet cnm kalktım tatlı aldım sayende yiyorum neyse tatlı sayesnde cnm sıcak çklta istemio sırnaşık şey
yukarda alıntı yapıp cvp verdm ama çıkmamş neyse kafamçokkarıştı
seydam o son haftalrında bn 4 nala koşacğım içn bnle ilglenrsn olmaz mı :lepi:
hem güzelim son ana kadr koştrcksn bnce boş kalmzsn tatlım yerimseniben
afet olsn seydam sırnaşık şey
buarada kızlar ben kilo almaya başladım ya(( devamlı yiyorum (( sizle konuşurken bi tabak kızarmış patates bol ekmek ve 4 tane havuç yedim (( ve günde 2 tane büyük boy cips tüketmeye başladım (( benim çok acil diyete başlamam lazım...biri beni durdursuncokacimcoook
Bende sölemesi ayıptır bol mayonzli sosis (ekmekle) arksndan sıcak çklta sayesnde tatlı yedm ve şişmiş durumdaym..
Böle tıkınırsak tıknaz gelinler olcaz sırnaşık şey
Canım cipsi tamamen kes mahfedio o yaa feci yağlı önceden çok yerdm artık yiyemiorum ağzım yağ dolu gbi oluo fazla kaçırdğmda..
Gece yemeklerinide kes tmmdır diyete girmene gerk yok..
Zaten 36 beden almştn nişanlğnı dimi zayfsın yani..
Boyun ve kilon kaç Sibelcim?
Çıkmş çıkmş sen görmüon sırnaşık şey
Ayh seve seve ilgilenirim seninlede dört nala koşcan yeawrimm hangi ara ilgilencem ben senle :roflol:
İnşallah dediğiniz gbi olur yaa valla sıkıntıdan patlarım zaten böle zamalar yaklaştıkca panik olan bi tipim..
Ayyyyyyyy ne ilgincm gerçekten hee şmdiki rahtlığıma bak o zmnki pank hallerimi görün bide dengesizlik bu olsa gerek sırnaşık şey
Saol Denizimm Şeniz
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ben bu ağırlıkla,rahatlıkla ve uyku düzeniyle dewam edersem eminolun istemedinz kdr bnmle konuşcaksnz çnkü hiç bi işimi halledemem :roflol:
Ayhh inşallah dediğin gbi boş durmam son haftalarda yoksa size sararım ona göre o zmnda dersinzkii keşke zamnı olmasaydıda ajandasından bize zaman ayarlasydı delikafaduldensırnaşık şey sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?