"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

tutişcimmmm sana cvp yazmayı unutmuşum yaw...kaydirigubbakcemile3
saol bebem evet çok uçmuş yaaa bi takılsa hemen yırtılcak şeyler fiyatları uçuk uçuk... alıyomusun sende...

aşkımın bana aldıgıda bu modelll ben siyahı cok severim zemuszemus

tatlım buna bayıldıııııııımmmmm yaaaaa çok güzelll bende siyah ecru hastasıyım iki rengede bayılıyorummm
ama bu süpermiş yav bende hiç dizalyı boyunda yok hepsi bu boy ve biraz daha kısası düğünde alırlarsa araboyu onlara aldırcam güle güle kullan canım seninki anlıyo bu işlerden belli...:jeyyar:

hahah kız aynen benım annemde allahın kudurmusu dıo
napım cok sewıom ıc camsırlarını ben suan bıle ılla uyumlu olması lazım sutyenımle kılodumun yoksa gıyemıorum takıntı ısteeee

dimi ne zevkli aşkım her hafta bana hediye alır adet edindi yaaaa cok seviyom ben onu bıdıkım benimm:ecrin_bebek:

bunun kırmızısı var bende siyahına bittim ama ümmüm

ay ay ay tam benli bunlar yaaa çok güzel canım eminim kırmızısıda çok güzeldir kaç beden alıyosun ben genelde s alıyorum ama acaba biraz büyükmü alsaydım diorum bazen hep böle kalmıcam çok uzun giyemem falan die yaa sen nası alıyosun canım bedenini...du bende bakim bulursam aldıklarımdan gönderim bende...

tutişcimmmm sana cvp yazmayı unutmuşum yaw...kaydirigubbakcemile3
saol bebem evet çok uçmuş yaaa bi takılsa hemen yırtılcak şeyler fiyatları uçuk uçuk... alıyomusun sende...

bebem ben calısırken marks&spencerden almıstım bayag ıc camısırı
ama hala gordukce alırım adet edındım bı ara resımlerını ceker yollarım kadar cok oldukı artık annem yeter dıo ...
ummum yemek tkımı aldım 2 tane kuthya porselenden,kahwaltı takımı aldım bırde catal bıcak takımı aldım hatta resımlerını koymustum buraya oncekı sayfalarda kaldı
tek eksıklerım newresım takımları ve ufak tefek ew esyaları su ısıtıısı,ütü vs

s alıyorum canm bende Şeniz

kızlar 157-158 cı sayfada aldıgım ceyızler merak edenler ordan bakabılır...bı arada ıc camasırları eklerım

ahanda gördüm kahvaltı takımın süperrr diğerleri de cok güzel kutularıda dizmişsin Allah güle güle kullanmak nasip etsin cnmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…