"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

tutim çok güzel yaa yemek takımın harika bayıldım valla yaaa güle güle kullan canım...
yaa nası gönderiliyo banada sölesene beceremedim yaaa....

sitesi varsa dağ şekili gibi üçgen olana tıkla http yi sil yapıştır oraya
sitesi yoksa resimbanktan yükle

oraya tıkla cnm burovse yazan yerden resmi seç sonra altta mavi yazan şimdi yükleye tıkla veyüklendikten sonra alttaki soğrudan yükle yazısının altındakilerin tümünü kopyala bura ya yapıştır cnm

canlar pardon ya aşkım aradı ona dalmışım kuzum hepınıze teekkur ederım begendıgınız ıcın cok mutlu oldum..
ümmücüm resım eklemeyı tarif etmişler kızlar anlamadığın nokta olursa sor gene cnm

neyse can can lar yarın özel bir gün ben izninizi istiyorum yatmam lazım sabah askıma gidicemmm hepinize iyi geceler en güzele emanet olun canlarım bebelerimmmmmmmmm:ecrin_bebek: ümmüm resim yüklersen yarın bakarım cnm ok

Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting

ummucum bu lınke tıkla tatlım uyelıge gerek yok
sonra bılgısayarından resmı sec gözat yazan yerden sonra resım yuklenınce gözatın altındakı oktakı pesaj panoları olan kısmı ısaretle we yükleye tıkla resım yuklendıkten sonra

aalt alta linkler cıkıcak en sondakı linki kopyala

we kadınlar kulubundekı mesaj yazdıgımız yerde sondan 3 cu olan ısarete tıkla böyle dag we günes war ona tıkla linki oraya kopyala tamamabas bu kadar tatlım

tamam tatlım şuan ilk sölediğin linkten ayarladım ordan yükleniyo ordan en alttaki linki buraya paıştırcam o resim ekle yazan yere ok....

1. hizliresim.com adresine gir
2. Gözat butonuna basıp bilgisayarından ekleyeceğin resmi seç
3. Yükle butonuna bas
4. Çıkan sayfadaki Forumlar 3 kısmındaki adresi sağ tuş ile kopyala
5. KK'da mesaj yazdığın bölüme gel, üst kısımda Grafik Ekle butonuna tıkla
6. Kopyaladığın URL adresini buradaki boşluğa yapıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…