"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

superiiiiiiiiiiim tutiiiiim birdanelerim sizi seviyorum denizimide seviyorum ben insanları severimmmmmm kedileride severem kedlerle bile cok iii anlasırımmmmmmm içim kıpır kıpır bugün kedicimi yıkadımmmmm zemuszemus mis gibi olduu

hem ben kedicimide çeyizimde götürücem kuldale dolucam aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 şekerim o benim

YANAYIM YANAYIM
ATEŞLERDE YANAYIM
O KIRMIZI DUDAĞINDAN
BİR ÖPÜCÜK ALAYIM
SARAYIM SARAYIM
KOLLARIMDA SARAYIM
SEN İSTE YETERKİ
SENİN KULUN KÖLEN OLAYIM...:dance:

ALAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH.....:dance::dance:hihoyyythihoyyyt

vayyyyyyyy

kurban olayım sana bebemmmm :teytey: :teytey:

hihoyyyt hihoyyyt

anam dağıtmışlar bızım hatunlar burayı ümmücüm h.g hayatım allah neşenizi bozmasın...

sonyacım maaşallah kedi medi falan çeyize kediyidemi koycan oda iyimiş hahaha
bende köpeğimimi koysam yawwwwwwwwwwwwww

h.g geldin bebemmmm:ecrin_bebek: nasılsın fıstıgıım laelaelaelaelae

yoktun kac gündür göremedim senisositososito

Hoşbuldum tatlım çok iiyiym yaa içim kıpır kıpır kıpraşiyyyy...
gelemedim canım iki gün oldu çok bişi olmadı aslında ama özledim sizi yaww....opuyorumnanaktan

tavsiye ederim şekerrr:lepi:
Hoşbuldum tatlım çok iiyiym yaa içim kıpır kıpır kıpraşiyyyy...
gelemedim canım iki gün oldu çok bişi olmadı aslında ama özledim sizi yaww....opuyorumnanaktan

canım bizde seni özledikkkk bebeğim benim mutlulugun daim olsun hihoyyyt:Saruboceq: bende cooooooooooooook mutluyum yarın askımlara gidicemmmmm:asigim:

gel beraber dağıtalim anamm gel gel...
amin canım benim Allah ağzımın tadını bozmasın hiçbirimizin inşallah...katıksız mutluluk olmaz tabi ama amaaaaannnn bi dahamı gelicem dünyaya bi dahamı sevicem aşkımı sevdiğim gibi bi dahamı döncem aşkımla bu güzel günlerime boşver beeeee......:içelim:

:dance: :dance: :dance:

:teytey: :teytey: :teytey:

canım bizde seni özledikkkk bebeğim benim mutlulugun daim olsun hihoyyyt:Saruboceq: bende cooooooooooooook mutluyum yarın askımlara gidicemmmmm:asigim:

ohhh canımcım ne güzel yaa aşkım izindeyken onlara gittiğim günler geldi aklıma öle doyumsuz zamanlardıki ahhhhh özledim şimdi looooo....
bende gidiyorum yarın aşkımcımlara hayatım babaanne gelmiş memleketten onu ziyaret edem dedim....
bu arada bende çooook mutluyum bugün çünkü yine iç çamaşırcıma gittim veeeee iki üç tane sütyen kilot takımı iki üç tane gecelik tanga takımı aldım ay o kadar keyfim yerine gelioki onları aldığım zaman anlatamam yaa ama çok pahalı yaa 40 tan aşağı bişi yok .... Ama aldıklarım süpeeeerrr bi tane kırmızı gecelik takımı aldım elbise gibi mini baselerde duruyo çorabi var jartiyeli var ayyy siyahlar ekru iç çamaşırları anaaaaaammmmm içime sokasom gelio onları şuan ne zaman evlencem ben yaaaaaaaa....zemuszemus

helal be hep böle ol tatlım hepberaber böyle olalım inşallahdediğin çok doğru 1 kez geliyoruz dünyaya wallahi bende hasta olduğum halde yatakta kıwırıyorum annem ne biçim hastasın sen diyor normalde çok neşeli bir insanımdır sewerım ınsanları güldürmeyi..
ayyyyyyyyyyyyy birde yaz gelse içimiz daha bir kıpır kıpır olur neyse ki bunada şükürrrrrrrrrrrr rabbim sağlıklıyız sewenlerımız war sewdıklerımızyanımızda ailelerimiz yanımızda daha ne isteyelim dimi rabbim kem gözlerden korusun wallaaaaaaaaaaaa

oooo süpersin cnm yaa
relakssss vallahi güzel elektrik aldım senden

bende öleyim yerimde duramıyorum askımı görcem yaaaolumunekankayizsmile kankanm beniiiiim babane düzceden mi gelmiş bakem

ellerinden öperizzz kaydirigubbakcemile3

ümmüm gülüe güle kullan aldıklarını cnm bende sıyah ıstıom jartıyer takımı ama dedıgın gıbı fiyatlar ucmus yawwwwwwwwwww

amin kuzum aminnnnn şükürler olsun çok doğru dediklerin canım daha ne olsunki neler var neler bi iki sıkıntımız illaki oluyo sıkıntısız dertsiz hayat yok dediğim gibi katıksız mutluluk olmaz ama neler var neler çok şükürki aşılamıcak sorunumuz yok Allah da vermesin inşallahhh.....
ahhhh canım yaaa o yaz bi gelse zaten varyaaaaaa....:jeyyar:sempatiksalakcinni

sağol tatlişkom...
senden gaza geldim öle 25 tane falan deyince dedimki doldurmam lazım annem uçurcak beni görse Allahın kudurmuşu bunlar dicek kafamı kırcak köşe bucak saklıyom valla yaaa dolabıma kıyafetlerimin üstüne kodum valla kilitleyip anahtarı alıp öle gidiyom dışarı her gün onları çıkartıyorum kıyafet almak için bi daha yerine koy falan uğraştırıyo çok yaa...
babanne boludan gelio tatlım onlar bolulu bize yakınlar gene gııııı....:roflol:
ümmüm gülüe güle kullan aldıklarını cnm bende sıyah ıstıom jartıyer takımı ama dedıgın gıbı fiyatlar ucmus yawwwwwwwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…