- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.141
Merhaba canlarım nasılsınız???
selam kızlarrr ben de 31 temmuz'da dünyaevine giriyorum inşalla :teytey::sm_cool:ama nikahımız bu ay içinde olacak fakat karar veremiyorum bu bir formalite nikahı,ama ben yine de tören yapmak istiyorum.ne dersiniz?
selam kızlarrr ben de 31 temmuz'da dünyaevine giriyorum inşalla :teytey::sm_cool:ama nikahımız bu ay içinde olacak fakat karar veremiyorum bu bir formalite nikahı,ama ben yine de tören yapmak istiyorum.ne dersiniz?
kız sonya warya alem hatunsun he senı bu topicin kapısına koymak gerek her gelene ben sonya diyosun çok tatlısın ya ay koptum nedenseeee
ya bence gerek yok haha nikaha ayrı düğüne ayrıboshayallersmileselam kızlarrr ben de 31 temmuz'da dünyaevine giriyorum inşalla :teytey::sm_cool:ama nikahımız bu ay içinde olacak fakat karar veremiyorum bu bir formalite nikahı,ama ben yine de tören yapmak istiyorum.ne dersiniz?
h.g cnm aramızaaaa nasılsın ben sonyakaydirigubbakcemile5
bence yatığım doğru birsey bn böle gördüüüm :dilcikar::dilcikar:
kuzum sana yanlış bişey demedik kiakannehir
tatlım cana yakınsın bu güzel bişey ama ben soğudumdur ondan garip gelio olabilirbuyrunnnnnnnnntatlım yoksa çok şekersin inan kiopuyorumnanaktan
kızlar ya midem çok kötü benim başımda dönüo tansiyonum düştü herhalde ne tavsiye edersiniz:çok üzgünüm:
:roflol: neden cnm ask olsun yaww adet olmus hem neden tanısıyorum cnmmmmmmmopuyorumnanaktan
ya bence gerek yok haha nikaha ayrı düğüne ayrıboshayallersmile
gerek bile yok hepsine bi kere oluyo diyolar dağ gibi çıkıyo önüne :1closedeyes:
ay evet sonya buna bende kopuyorum azcık dur onlar senle tanışsın yahu ama çok tatlısın tabiki şekerpare:roflol:
oyyyyyyyyyyyy askım benim ben sana kızamam zatiii sen bidenemsiiiin ben kaynanama bile annecim derim hayatta anne demem hatta sakalasırız bile oda genc gözüküyorrrzemuszemus
limon iyi gelir sanırım ama tam bende bilmiyorum
bebeğiiiiiiim hayata hep olumlu bakıp şükür edip isyan etmemek lazım zemuszemus evet
ben cok cana yakınımdııır herkez cok sever beni ve huyumu :hulya:
anlasamıcam kimse yoktur cnmm yılanı deliğinden çıkartırımmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
yok tatlım yanlıs anlama guzel bısey yaptıgın bende su gıbı sogugumdur ınsanlara ama ınsanlar ıc dunyama gırınce cok cana yakın oldugumu soylerler
kız su gacısı ne dedın sen ne dedın mıdenmı bulanıo nasıl yaneeeeeeeeeeeeeeekafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?