"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Bende evlendikten sonra alırım artık :) Ümmücüm çok hoş şeyler almışsın datlum mutlu günlerinizde giy inş :)

Canım bu 2. eklediğin boxerlı olan takımın boxer ının iç kısmında astar var mı yoksa o da dantel mi? Bende böyle boxerlar istiyorum ama içi astarlı olanlarından.Tabi bi türlü bulamadım..
yok tatlım astar yok malesef ama kullanımı çok güzel yaa üstüme giyiyorum yumuşacık hisstmiyorum bile...

yok tatlım astar yok malesef ama kullanımı çok güzel yaa üstüme giyiyorum yumuşacık hisstmiyorum bile...

Anladım canım senağlama Ya ben mini şortlar alıyım o zaman..Benim bacak boyum biraz uzunda kısa şortlar filan cezbeder diye düşünüyorum kocişimi :kedi: kaydirigubbakcemile3 E bide bo şortlar dantelli olursa yemede yanında yat yani :kedi: Amaa nerde bulurum o tazr şeyler acaba?

Wawww ümmü sen baya baya koleksiyon yapmışsın kuşum bende hiç böyle şeyler yok ya..

hadi yaa ben çok seviyorum böle şeyleri canım yaa evet aldım baya daha çok var böle bunlar bulabildiklerim aslında dierleri daha güzel ama bulamadım netten yaa neyse konuya dönelim evet canım nerdeyse koleksiyon yaptım ama gördükçe alasım gelio bi ara abartıyorum dedim almıcam daha dedim burda kızlar yok benim 25 tane var falan deyince dedimki abartmamışım demekki aldım bende yine...:lepi:

tatlım git söle iç çamaşırı mağazalarına ama böle iiolan yerlere git öle küçük yerlerde pek yok modeller ben aldım mesela üç tane oldu öle sütyen altıda dantelli şort ekru rengi aldım ama harika harika yani sen iste yeterki canım git ii biyere fiyatlar pahalı biraz ama toptan alınca indiriyolar aslında maddi yönden çok sıkıntıdayım ama şimdi almazsam ilerde düğün müğün ev telaşlarından ona fırsatta kalmaz parada şimdiki gibide istediğim gibi alamam ordan burdan artırıp alıyorum kredi kartı ödemem geldi onun parasını harcadım bugün ama napim canım yaa evlilikte çok önemli böle şeyler eşimi elimden kaybetmek istemem onu her türlü doyurmalıyım kendime çekmeliyim gözü dışarı kaymamalı sırf böle düşündüğümden alıyorum tamam benimde hoşuma gidiyo böle bunları giymek giyicek olmak ama öteki neden asıl nedenim...:1rolleyes:

ay ben evliyim ama bayılıyom genç baynların böyle muhabbetlerine ay bişey diyim mi ben eşime diyorum aşkım dur şu kırmızı geceliğimi giyeyimde geleyim yok ya gitme diyo felan bakmışız iş bitmiş bebiş ağlıyo felan ayyyyyyy eskiden böylemiydi ay kızlar tadını çıkarın valla hepiniz çok dadlusunuz böldüysem özür

kızlarrrrrrrr bunnar manyakmıs bende hep şort tarzı alıyorum altımı..g strıng sewmem fazla

ii canım beğenmene sevindim bizzat kendilerini aldım renk menk hepsi aynı bi tek ekoseli olan varya siyahlı pembeli olan onun grili pembelisini aldım o kadar dierleri aynı aslında bunlar deildi asıl göstermek istediklerim ama dierlerini bulamadım yaa...
neyse napak siz göremediniz asıl görcek olan görsünde gerisi önemli deil...:jeyyar:

valla bide kompedan mağazaları var şöle 3 katlı felan oralarda hem uygun hem bool çeşit oluyor hani aklınızda olsun canlarım

walla hepsı cok guseller cnm gule gule gıyyy...
tabe ya asıl görecek olan yaşadı wallahiiŞeniz

ayyyyy yerim sizi yaaa ne kadar güzel ama yaaaa böle şeylere önem vermiyo olması çok güzel bişi bence kimi insan hep farklı görmek istiyo karısını öle olmaması çok güzel benim nişanlım bana bi laf söledi tutuştum hiçde hoşuma gitmedi aslında o lafı evlilikten konuşurken cinsel yaşantıya değindik biraz ki konuşmamız gereken şeyleri konuştuk bana arada sırada küçük değişiklikler yapmalısın dedi süprizler yaparsan arada herşey çok daha ii olur dedi monotonlaştırmamk lazım ilşkiyi falan dedi aslında doğru söledikleri ama biraz tuhaf oldum dışarı kaymaya meyilli bi tavırmı bu sizce kızlar yaaa.....
bu arada Allah mutluluğunuzı daim etsin ablacım her zaman gel bekleriz muhabbetimize katıl bebiş var heralde Allah bağışlasın yaaaa...
ayyyy kızlar yaaaaa bizde görcekmiyiz o günleriiiiii....opuyorumnanaktan

valla kırmızı bi takım koyun mutlaka anam bu erkekler boğa gibi sevmem deselerde gırmızıya dayanamazlar he abla tavsiyesü canlarım

Hadi yaaa benim böyle seksi çamaşırlarımı toplasam 5 takım bile etmez :)) Ben çok gerilerde kalmışım desene :)))))))

denklem hoşgeldin :) Bizimki kırmızıdan hiç hoşlanmaz diye değil iç çamaşırlarım arasında kıyafetlerim arasında bile kırmızıya yer yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…