- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.241
yok tatlım astar yok malesef ama kullanımı çok güzel yaa üstüme giyiyorum yumuşacık hisstmiyorum bile...Canım bu 2. eklediğin boxerlı olan takımın boxer ının iç kısmında astar var mı yoksa o da dantel mi? Bende böyle boxerlar istiyorum ama içi astarlı olanlarından.Tabi bi türlü bulamadım..
yok tatlım astar yok malesef ama kullanımı çok güzel yaa üstüme giyiyorum yumuşacık hisstmiyorum bile...
Wawww ümmü sen baya baya koleksiyon yapmışsın kuşum bende hiç böyle şeyler yok ya..
Anladım canım senağlama Ya ben mini şortlar alıyım o zaman..Benim bacak boyum biraz uzunda kısa şortlar filan cezbeder diye düşünüyorum kocişimi :kedi: kaydirigubbakcemile3 E bide bo şortlar dantelli olursa yemede yanında yat yani :kedi: Amaa nerde bulurum o tazr şeyler acaba?
kızlarrrrrrrr bunnar manyakmıs bende hep şort tarzı alıyorum altımı..g strıng sewmem fazla
ii canım beğenmene sevindim bizzat kendilerini aldım renk menk hepsi aynı bi tek ekoseli olan varya siyahlı pembeli olan onun grili pembelisini aldım o kadar dierleri aynı aslında bunlar deildi asıl göstermek istediklerim ama dierlerini bulamadım yaa...
neyse napak siz göremediniz asıl görcek olan görsünde gerisi önemli deil...:jeyyar:
ayyyyy yerim sizi yaaa ne kadar güzel ama yaaaa böle şeylere önem vermiyo olması çok güzel bişi bence kimi insan hep farklı görmek istiyo karısını öle olmaması çok güzel benim nişanlım bana bi laf söledi tutuştum hiçde hoşuma gitmedi aslında o lafı evlilikten konuşurken cinsel yaşantıya değindik biraz ki konuşmamız gereken şeyleri konuştuk bana arada sırada küçük değişiklikler yapmalısın dedi süprizler yaparsan arada herşey çok daha ii olur dedi monotonlaştırmamk lazım ilşkiyi falan dedi aslında doğru söledikleri ama biraz tuhaf oldum dışarı kaymaya meyilli bi tavırmı bu sizce kızlar yaaa.....ay ben evliyim ama bayılıyom genç baynların böyle muhabbetlerine ay bişey diyim mi ben eşime diyorum aşkım dur şu kırmızı geceliğimi giyeyimde geleyim yok ya gitme diyo felan bakmışız iş bitmiş bebiş ağlıyo felan ayyyyyyy eskiden böylemiydi ay kızlar tadını çıkarın valla hepiniz çok dadlusunuz böldüysem özür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?