- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.261
ayyyy canım yaaa ben çok yaşadım öle şeyleri sık sık oluyo bizde alıştım artık ama çok üzülüyo insan ama elden bişide gelmio bişi diemiyosun bişi yapamıyosun zor oluyo aaaah ahh çok yaşadım çoooook...benımkıde babasıyla kawga etmıs ewden cıkmıs sokaklarda gezıo hey allam
saol tatlım benim inşallah oda böle düşünür bakcaz artık...walla hepsı cok guseller cnm gule gule gıyyy...
tabe ya asıl görecek olan yaşadı wallahiiŞeniz
hadi yaaa çok sağol abla gerçekten ii oldu sölediğin ama ben bizim burda hiiiiç görmedim öle bi mağaza fiyatlar çok uçmuş yaaa 35 den aşağı deil o fiyatıda en son koyuyolar serisi kırıldığında falan ucuzlara bakıyom onlarda hep uyduruktan şeyler yaa...nerelerde var acaba bi araştırmak lazım...sağol abla...valla bide kompedan mağazaları var şöle 3 katlı felan oralarda hem uygun hem bool çeşit oluyor hani aklınızda olsun canlarım
hii valla burayı çok sevdüm ya
denklem hoşgeldin :) Bizimki kırmızıdan hiç hoşlanmaz diye değil iç çamaşırlarım arasında kıyafetlerim arasında bile kırmızıya yer yok :))
ben kendi adıma sölim bende çok mutlu oldum abla senle tanıştığıma ilkten çok sıak elektrik verdin bana,hoşgeldin aramıza...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanvalla çok mutlu oldum sizleri gördüğüme
ay ablaaaaaaa sende çok fenesin gııııııı şuna bakın hele heleeeeekaydirigubbakcemile3muhurlukaderim bak canım bazende uyanık olcaksınız bariz sexi kıyafetlerle olmasa günlük elbisede bile yapcan işini altına bol eşofman bile giysen ev içinde giymeye şöyle arkadan çapraz ipli bady giy bide gönül yazar te bi zaman demişti çıplak kadındansa üstünde tül olan kadın daha çekicidir die
merdivenden çıkarkene bile siz önden çıkın ayakkabılarınızı evden çıkmadan siz en son giyin tabi bunları eşinizle yanlızkene yapın gızlarrr çaktırmadan tahrik yani adamın aklı hep sende kalcak yani ne kayması ondan sonra allahhhhhh
kızlar adım funda kızımınkide cansu ay çok sevdim ya ne kadar doğal burası ay çıtırsınız valla
ARAMIZA HOŞGELDİN ABLAAAA...
SENDE HALA ÇITIRSIN KANIMCA..kaydirigubbakcemile3
ÖLE SEZDİM VALLA ŞEN ŞAKRAK BİRİNE BENZİYOSUN...:1rolleyes:
nişanlılık ne güsel yaaaaaa
bide yatakodanız için yeni evleniyorsunuz kızlar pamuksaten nevrsim şarttttttttt almayanlar en az 1 2 takım alsın tabi rengini size yakışan tonda alın beyaz çarşaf beyaz gecelik adam sizi kaybetmesin soraaa
Kızlar merdivenlerden şıkarken en son ayakkabıyı giymek kısmını anlamadım ben?????
ya ay safım beim hafif kıvırtcan birazda yakın durcan maksat etkilemek bişey yapmıycan aklına kazıycan mesela parfümünüz sabit olsun aynı koku hep sizi hatırlatsınhihoyyyt
bak muhurlukaderimcim mesela eşin toplantıya mı gidecek yada 1 2 gün şehir dışında mı valla başında ağrıs afedersin başka yerinde ağrısa o gece boş bırakmıycan malum evin bütün sorumluluğu bayanda bazen yorgunluktan parmak kıpırdamıyo ya o zman mutlaka halletcen işi adamı doldurup salmıycan sokağa hep boş çıksın dışarı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?