- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.281
gızlar ben gidem sonra grüşürük öptm canlarım
aha dedım sızeee saten takım sart dıye sız yok kayar yok bılmnene olur dıe aldırmadınız bana
Ayyy ümmücüm bu insanların fıtratında var, değişiklik isteriz..Yani eşin sana hep aynı şekilde davransa saçını hep aynı yönde tarasa hep aynı pijamayı giyse bunalmazmısın? Nişanlın açıkça değişiklikten hoşlandığını ifade etmiş, bu kadar yani..Bence endişe edecek hiiiiçççbişi yokk..
Tatlım ben sana dedim ya ben aldım 1 tane, sende al değişiklik olur ama fazla kullanışlı değil, her zaman kullanamazsın diyelmaz: Ama denklemin bahsettiği pamuk saten senin dediğinden değil..:umursamaz: Pamuk saten yumuşacık oluyor, kolay kırışmıyor. Pamuklu gibi dursada rahatça kayıyor tenin üstünde ama tam saten gibi vıjjjjjttt yere yapışmıyosun kaydirigubbakcemile3
OHHH YAAAA İİİİ,AMA ŞEYDE DEDİ ZATEN HİÇ BİŞİ TEK TARAFLI DEİL TABİ DEDİ SEN BUNLARI YAPARKEN BENDE BOŞ DURMICAM DEDİ BENDE ELİMDEN GELİDİĞİNCE FARKLILIKLAR ÇIKARICAM FALAN DEMİŞTİ HERŞEY KARŞILIKLI OLCAK Bİ TEK ERKEĞİN MUTLU OLMASI YETMEZ FALAN DEMİŞTİ... UYYYYY AĞZINI YERİM KUZUMUN YAAA BİLMEDİĞİ HALTDA YOK EŞEK HERİF ÇOK ŞAŞIRTMIŞTI O GÜN BENİ ASKERDE İİ EĞİTİM VERMİŞLER ANLAŞILAN ODA CAN KULAĞIYLA DİNLEMİŞ...:roflol:
O BENİM ATEŞİMİ Bİ GÖRSE YANAR BİTER KÜL OLUR ATEŞİMDEN AMA DAHA VAR MALESEF AVUCUNU YALAR ŞİNSİK ANCAK...ümmücüm sen erkegıne degısık oyunlar yaparsan gozu dısarı kaymaz o senın ateslı haun olmanı ıstemıstır ondan ole demıstır
Tatlım ben sana dedim ya ben aldım 1 tane, sende al değişiklik olur ama fazla kullanışlı değil, her zaman kullanamazsın diyelmaz: Ama denklemin bahsettiği pamuk saten senin dediğinden değil..:umursamaz: Pamuk saten yumuşacık oluyor, kolay kırışmıyor. Pamuklu gibi dursada rahatça kayıyor tenin üstünde ama tam saten gibi vıjjjjjttt yere yapışmıyosun kaydirigubbakcemile3
E adam sana gayet mantıklı bir açıklama yapmış sen hala neyin derdindesin kuzum kaydirigubbakcemile3
hahaaaaaaa koptum ummu benımkıyle telde konusuyodum wıjjjjjjt die lafına cok guldum benımkı neye guluon dıo hahahaaaa
sırnaşık şey
DİMİ YAAAA SALAK BEN İŞTE SALAK SALAK...:sinifsinif:
AMA UZAKLIK İNSANA HERŞEYİ DÜŞÜNDÜRÜYO YAAA ONUDA ETKİSİ VAR KAYBETME KORKUSU FALAN DAHADA ÇOĞALIYO SANKİ HERŞEY ARTIK BİTEBİLİRMİŞ GİİBİ VAZGEÇİLEBİLİRMİŞ GİBİ HİSSEDİYO İNSAN...
AMAAAAAN NEYSE YAA RAHATLADIM ŞİMDİ SAĞOLUN KIZLARRR...opuyorumnanaktan
Ben ümmü değil füsunum karıştırdın kuzum
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?