"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ben çıkıyorum kızlar..Yarın aileler bir araya gelip nikahın nerede olacağını kararlaştıracağız.Umarım herşey istediğim gibi olur.Öpüyorum sizi.ıyigeceler..

Rica ederim canım kaydirigubbakcemile5 Bu arada sen anadolu yakasında oturuyodun sanırım? Kadıköy de filan Kompedan mağazaları var..
EVET CANIM ANADOLU YAKASINDAYIM ÇOK SAĞOL YAA SÖLEDİĞİN İÇİN İŞİME YARICAK GERÇEKTEN SAĞOL CANIM BENİM...
Ben çıkıyorum kızlar..Yarın aileler bir araya gelip nikahın nerede olacağını kararlaştıracağız.Umarım herşey istediğim gibi olur.Öpüyorum sizi.İyigeceler..

NE GÜZEL YAAAA BENİMKİ NE ZAMAN GELCEKDE BİZDE BAŞLICAZ ARTIK BU İŞLERE YAAA OF YAAAA...
İİ GECELER BİTANECİM İNŞALLAH HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR CANIM ÖPÜYORUM KOCAMAN İİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH...opuyorumnanaktan

TUUUUUTTTİİİİİİŞŞŞŞ BENDE ÇIKIYM ARTIK TATLIM BABAM KALKTI ŞİMDİ FIRÇA YERİM KESİN ÖPÜYORUM SENİDE KOCAMAN TATLIM İİ GECELER YARIN GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH.... BU ARADA YARINDA TADINI ÇIKAR CANIM BENİM YERİMEDE...sositososito ÖPÜYORUM TEKRAR...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam tatlımmmmmmmmmmmm ıyı gecelerrr bende askımla teldeyım..ok cnm sende hep neselı ollllllllllllllll

sonyacımm evet çok tatlısın çok şekersin böyle devam et:lepi: iyiyim valla ama bu işlerin stresi beni tüketiyo kimse beni dinlemiyosenağlamavalla bilemiyom işte ya.. ama niye nikahta tören istiyorum,çünkü kız tarafında herhangi bir tören yapılmıcak kına vs olmıcak dışarda.nişanım zaten evde oldu.bari burdaki yakınlarımın gelebileceği bi şey olsun diyom.konuyu bilmeyen varsa tekrarlıyım formalite nikahım olacak tayin durumu için düğünden 6 ay önce.salon nikahı istiyorum gelinlik giymeyi de düşünmüyorum.abes bi durum mu sizce?

kızlar ne gözü dışarda kalcak die düşünüyonuz siz eşinizi şimdiden nasıl düşünüyorsunuz ben ne kızlar gördüm erkek tabi herşeyi o yapcak o etcek deyip kenara çekilen tabi ondan sonra adam kendini dışarı atmak için fırsat kollar
bence sizinkiler bak dedi dersiniz dibinizden ayrılmazzzzzzzzz
siz kendinize güvenin anacım
türkan şorayın bi filmi vardı köylü kdını şehirli yapıyolardaı
ne diyodu BEN DÜNYANIN EN GÖZEL AVRADIYIM
hıh bitti giit anacım ya rahat olun gızlarrrrrrrrrrrrrr

kız sen psikolokmusun bizim sana sormamız lazım aslında ama neyse
bence sen gelinlik giy saçını başını yaptır madem tören istiyon
hem düğün başka yerdeyse seni herkes gelinlikle göremez bari nikahta görsünler dost var düşman var bitanemopuyorumnanaktan

benımde laptop takılıp duruyor...çok sıkıcı bugun buralar yaaaaaaaaaaaaa bunalım resmen offffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…