"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

yenge yenge kezban yenge muhtarmı oldun kezban yenge

şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaybolan yıllarımı verselerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mafoldumben

tuticm ne oldu ya de hadi anlat bilmiyorumkismile

uyuz gaci seni bnide bozduydun sen bu konuda delüüüü :roflol:
bozmuyorum da sevmem öyle şeyleri-tatlicadiarzu-
of offffffffffffffffffff
lem su saygısız deilsin bebem yanlış anladın

hem adanalıya karpuzlar çarpsın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:hulya:

kızım noliyyy sana bugünn yaa:hulya:

tuticm ne oldu ya de hadi anlat bilmiyorumkismile

ne bilim kuzum ya tarifsiz duygular içindeyim...ya ben mutlu olmayı bilmiyorum yada nankörlük yapıyorum...ne bilim kuzum ya ben acıyı sewiyorum galiba bir erkek çok üstüme çok düşünce ıhhhhhhhhh ister istemez kaçmaya başlıyorum...

Aramız bozuk,herşey güzel olsa da umrumda değil şu halde..
Boşver...
Düşünmüyorum üstünde durmuyorum,mutsuzum,susuyorum.
Sen nasılsın canım..?

seni mutsuz eden ne cnm nişanlınla aranın bozuk olmasımı hayatım son günler ya bekarlığınızın onun agresifliği wardır üstünüzde strest heyecan falan heyecan yok diyorsun ama içinde bişeyler oluyordur sen farkında değilsindir bundandır mutsuzluğun acaba herşey yolunda gidicekmi diye kendi kendine sorun yaratıyorsun boşwer cnm tadını çıkar herşeyin..

Aramız bozuk,herşey güzel olsa da umrumda değil şu halde..
Boşver...
Düşünmüyorum üstünde durmuyorum,mutsuzum,susuyorum.
Sen nasılsın canım..?
Kızlara erkeği elde tutma sanatı üzerine tavsiyelerde bulunmuş.. :1ninca:

serapcm anltrsn dinlerim :sinifsinif:
tüh yaa ama tama cnm bnm düzelick herşey düğn öncesi hep oluomş bu tarz olaylar :gitme:

hadi ya öle bi formül mü varmş olsa bile bnm aşkıma işlemz o bni olduğum gbi seviyooo :asigim:

delikafaduldendelikafadulden
bilmem değişiklik olsun diye dedim

kaydirigubbakcemile3

su gacısı walla bişeyim yok dediğim gibi nankörüm galiba

ne söyledimmmmmmmmmmmm ne söyledim sana ne söyledim e nankör kediiiiiiiiiiiiii dırım dırım dırımmmmmmmmmmmm

tuticm yapma yaa yazık adam deli divane oldu çarpıldı kaldı sna girme bu karşk duygulara çıkamsn sonra :gitme:

su gacısı walla bişeyim yok dediğim gibi nankörüm galiba

ne söyledimmmmmmmmmmmm ne söyledim sana ne söyledim e nankör kediiiiiiiiiiiiii dırım dırım dırımmmmmmmmmmmm

uçtun mu anammmm sennn ohhoooo hemen sıkılıyosun olmaz ki böleeklava:

tuticm yapma yaa yazık adam deli divane oldu çarpıldı kaldı sna girme bu karşk duygulara çıkamsn sonra :gitme:

walla cnm korkarım girdim o karışık duygulara...her şey çok güzelde ne bilim ya bazen kendime şaşırıyorum.ne istediğimi bilmiyorum acaba çok ilgidenmi yoksa ne biliyim yanlızlığı sewdiğimdenmi...
neyse yaaa gece gece germek istemiyorum kimseyi...zaten pazar günlerinden nefret ediyorum bunalım gibi hava wardı dışarda belkide onun etkisidir...

cnm anltmk istyrsn dök içini dinlerim bn..
evet bazen hava böle etkiler bırakıo tuticm ama bu kadr çabuk etkilnme duygularından emin olmalısın :1no2:

Heyecan falan cidden yok,aslında heyecnalı değil mutlu olmam gerek şu anda ve değilim.Herşey güzel olacak biliyorum,bir aksilik çıkmayacak,herkes memnun olacak..
Ama önemli olan biziz..
Ve sanıyorum şu an da ikimizde mutlu değiliz.

Cuma günü bir kriz yaşadık,suçlu benim.Kabahatliyim,özür diledim,hatta öyle ki yalvardım diyebilirim..Küçüldüm küçüldüm,ben uçlarda tepki veririm,şu anda telefonda bile konuşmak istemiyorum.Suçlu olmama rağmen resmen soğudum.Mutsuz ediyor beni,acımıyor,bir hafta kalmış,hatta kalmamış,bana mutluluğu çok görüyor.bu günleri geri getiremeyiz.bunun farkında ama hala yakınlaşmıyor.hiçbir çiftin olmadığı kadar birbirindne uzak bir çift olacağız.Bütün hayallerim ,heveslerim kursağımda kaldı sanki..
o kadar çok ağladım ki,tek bir damla bile gelmiyor artık..
bugün beni aramış ne soruyor biliyor musunuz..???
hangi uyduyu alayım..? yoksa d smart mı alayım,yoksa digitürk mü alayım..??
işte bu kıvamdayızz bizzzzz..!!

Bilgileri aldın uygulamak kaldı sositososito

uçtum sanırım birde bugün ona mesaj atıp ayrıalım diyecektim düşünün o kadar ani kararlar werebiliyorum...
:umursamaz:

saçmalama istersen delimisin sen böyle bi karar fevri verilirmi bence sen bugün yat uyu kızım ya pazar yaramamış sana daha buluşucaksınız sen bu adama nişan yapıcan bide bence bugünkü ruh halinden oldun sen böylebilmiyorumkismile

uçtum sanırım birde bugün ona mesaj atıp ayrıalım diyecektim düşünün o kadar ani kararlar werebiliyorum...
:umursamaz:

gerçkten mi cnm yaa yapma böle eger dedğim gibi duygularından emn deilsn adamıda üzme biran önce btr ki dha çok kapılmasın sna :çok üzgünüm:

derinim ne bilgisi anam ya işim olmaz öyle
tatlım bence sen alıngansın ne desin arayıp tartışmaya devam mı etsin tabii uydu sorucak:tomato:

merhaba kızlar burada sohbet koyu yine.bilmiyorumkismiletatsız bir durumun üzerine geldim sanırsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…