- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.341
yenge yenge kezban yenge muhtarmı oldun kezban yenge
şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaybolan yıllarımı verselerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmafoldumben
serapcm slm ne oldu gergin msn cnm yaa yapma böle herşey güzel olcak istedgn gbi yerimseniben
ne oldu ki tuticm nie karpuz çarpsn şimdi koskoca adanlı eniştemze :sm_confused:
kızlar kim bu abla yaa çok merak ettm sırnaşık şey
bozmuyorum da sevmem öyle şeyleri-tatlicadiarzu-uyuz gaci seni bnide bozduydun sen bu konuda delüüüü :roflol:
of offffffffffffffffffff
lem su saygısız deilsin bebem yanlış anladın
hem adanalıya karpuzlar çarpsın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:hulya:
Kızlara erkeği elde tutma sanatı üzerine tavsiyelerde bulunmuş.. :1ninca:
tuticm ne oldu ya de hadi anlat bilmiyorumkismile
Aramız bozuk,herşey güzel olsa da umrumda değil şu halde..
Boşver...
Düşünmüyorum üstünde durmuyorum,mutsuzum,susuyorum.
Sen nasılsın canım..?
Aramız bozuk,herşey güzel olsa da umrumda değil şu halde..
Boşver...
Düşünmüyorum üstünde durmuyorum,mutsuzum,susuyorum.
Sen nasılsın canım..?
Kızlara erkeği elde tutma sanatı üzerine tavsiyelerde bulunmuş.. :1ninca:
delikafaduldendelikafadulden
bilmem değişiklik olsun diye dedim
ne bilim kuzum ya tarifsiz duygular içindeyim...ya ben mutlu olmayı bilmiyorum yada nankörlük yapıyorum...ne bilim kuzum ya ben acıyı sewiyorum galiba bir erkek çok üstüme çok düşünce ıhhhhhhhhh ister istemez kaçmaya başlıyorum...
su gacısı walla bişeyim yok dediğim gibi nankörüm galiba
ne söyledimmmmmmmmmmmm ne söyledim sana ne söyledim e nankör kediiiiiiiiiiiiii dırım dırım dırımmmmmmmmmmmm
tuticm yapma yaa yazık adam deli divane oldu çarpıldı kaldı sna girme bu karşk duygulara çıkamsn sonra :gitme:
uçtun mu anammmm sennn ohhoooo hemen sıkılıyosun olmaz ki böleeklava:
walla cnm korkarım girdim o karışık duygulara...her şey çok güzelde ne bilim ya bazen kendime şaşırıyorum.ne istediğimi bilmiyorum acaba çok ilgidenmi yoksa ne biliyim yanlızlığı sewdiğimdenmi...
neyse yaaa gece gece germek istemiyorum kimseyi...zaten pazar günlerinden nefret ediyorum bunalım gibi hava wardı dışarda belkide onun etkisidir...
seni mutsuz eden ne cnm nişanlınla aranın bozuk olmasımı hayatım son günler ya bekarlığınızın onun agresifliği wardır üstünüzde strest heyecan falan heyecan yok diyorsun ama içinde bişeyler oluyordur sen farkında değilsindir bundandır mutsuzluğun acaba herşey yolunda gidicekmi diye kendi kendine sorun yaratıyorsun boşwer cnm tadını çıkar herşeyin..
serapcm anltrsn dinlerim :sinifsinif:
tüh yaa ama tama cnm bnm düzelick herşey düğn öncesi hep oluomş bu tarz olaylar :gitme:
hadi ya öle bi formül mü varmş olsa bile bnm aşkıma işlemz o bni olduğum gbi seviyooo :asigim:
-tatlicadiarzu-
uçtum sanırım birde bugün ona mesaj atıp ayrıalım diyecektim düşünün o kadar ani kararlar werebiliyorum...
:umursamaz:
uçtum sanırım birde bugün ona mesaj atıp ayrıalım diyecektim düşünün o kadar ani kararlar werebiliyorum...
:umursamaz:
merhaba kızlar burada sohbet koyu yine.bilmiyorumkismiletatsız bir durumun üzerine geldim sanırsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?