"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

cnm anltmk istyrsn dök içini dinlerim bn..
evet bazen hava böle etkiler bırakıo tuticm ama bu kadr çabuk etkilnme duygularından emin olmalısın :1no2:

biliyorum tatlımdinleyeceiğini saolasın ama gerçekten arada ben böyle bunalıma giriyrum dediğim gibi hawadandır belki...yarınabişeyim kalmaz duygularımdan emin olmam için kendimi deneyeceğim ...

cnm benim aradaki olayı bilmiyorum ama sen bence boşuna kuruntu yapıyorsun son zamanlar seni çok germiş tatlım bence o gün herşey her zamankinden daha güzel olucak nişanlının sana soğuk olduğunu düşünme arada olur böyle terslikler ki adam sana soğuk değilki bence konuşmak için arayı yumuşatmak için hangi uyduyu alayım diye sormuş sana sormadanda alabilirdi buda bir saygı canım...takma kafana son günlerinde somurtacakmısın ıhhh yakışmıyor silkelen kendine gel son rötüşları yap yarından itibaren gelinliğine bak ayakkabılarına bak isimleri yaz ayakkabının altına artık bekarlıktan çıkıp evli bir bayan olucaksın cnm bekarlığının tadını çıkar hadi

derinim ne bilgisi anam ya işim olmaz öyle
tatlım bence sen alıngansın ne desin arayıp tartışmaya devam mı etsin tabii uydu sorucak:tomato:

Alınganım..
hmm olabilir,hassas bir dönemdeyim,
benimle iki laf etmeyen adam sadece uyduyu ne yapsam diye arıyor..?
aramızda haftasonu evlenecek bir çiftin sohbeti yok..
kafam karışık ya akannehir

Alınganım..

evet alıngansın çünkü eğer senle muhabet etse evlilikle ilgilenmese o zamanda ne ilgisiz evliliğimiz hakkında hiç ilgilenmiyor sorumsuz dicektin
biraz relax ol yıpratma kendinide ilişkinidelmaz:
tamam haklısın ama evlilik arefesindesiniz o da meraklı değildir bence senle konuşmak yerine uydu bakmaya-tatlicadiarzu-

cnm anldım ama sunda gerginsin bunun farkındasın di mi oda öle ? hem siz birbirinze aşksnz serapcm olr mu öle sey yanlış düşnceler kapılma.. galiba duygusz die düşnüosn ama oda en az senin kadr gergin ilk defa evleniosn çok normal tatmdığınz duygular ve haller içindesinz.. birbirnzi üzmeyin tatlım ltfen hç değmez..

Aslında bu uydu sorma mevzusunu ben sallamamak olarak değerlendirdim.
senin canın sıkkın biliyorum,dargınız ama benim derdim tv demek istiyor.
Çünkü cuma ve cumartesi sabahı ona yanaşmaya çalışarak geçti.
O da soğuktu,kızgındı vs..
bu üçüncü gün,düğün için son 5 gün..
uydudan daha önemli sorunumuz var ki,evlenecek bir çift kadar mutlu mesut değiliz.
önce bunu çözmesi gerek,ben mutsuzken başlarım uydusuna,haksız mıyım..?
uzatmak istiyor değilim,üstleik kabahatliyim de ama bu kadar üzer mi insan sevdiği kızı,hemde düğünden bu kadar önce..?

walla dediğin doğru hayatım pazar bana yaramıyor hep agresif oluyorum...ben bazen böle çok fevri oluyorum ani karar werip hayatımı yakıyorum..ama taylanı kaybetmeye niyetim yok..

gerçkten mi cnm yaa yapma böle eger dedğim gibi duygularından emn deilsn adamıda üzme biran önce btr ki dha çok kapılmasın sna :çok üzgünüm:

haklısın cnm ama ben taylanı kaybetmek istemem gerçekten az ewwel aradığında bana fazla bağlanma dedim taylan ne demek bu dedi sen ewliliği çocuk oyuncağımı sanıyorsun dedi bağırdı çağırdı kapadı teli aradım açmadı...sonra bir daha aradım baktım dışarı çıkmış çok sinirliyim sonra konuşalım yat uyu sen bugün iyi değilsin dedi bana... ama ne bilim ya bazen olmıcakmış gibi geliyor...neyse geçti gitti yarına bişeyim kalmaz canım...

Aramadı ki bir daha.. akannehir
uyduyu sordu ve bir daha aramadı.
öldün mü geberdin mi ne halt yiyorsun diye aramadı.
adam haftasonu evleneceği kızla konuşmuyor ya

Alınganım..

serapcm seni germek istemio bnce hani strese grme die yoksa sevmediğinden düşnceszlğinden deil güzelim ltfen raht ol..

zemuszemushb canım katılmaz mıyım zevkle

buyrunnnnnnnnn

anldım cnm sende kendini sıkma herşey olacgna varır.. ne zmn gelcek tutucim?

işte bu..!
Duygusuz..
hadi bana kızgın ,tamam.. olabilir..
ee peki sen evleniyorsun bu hafta,hiç mi kıpırdamıyor için..
biz 3 yıl bekledik bu zamanları,değer mi kıytırık bir kavgaya..
ee değerse o zaman çek git,niye evleniyorsun,mecbur musun.?
ağlayamıyorum ya,ağlamak istiyorum cıksss..
öyle kırgınım ki,ağlamak çocukça geliyor şu anda

canım yanlış düşünüyorsun bence sallamasa sorarmı yapmaaaaaaaa
bence sen hatalıyım diyosun bi sen onu arasan aşkım böle böle son günlerimizi böyle gergin geçirmeyelim de hem daha huzurlu olursun herşeyi erkeklerden bekliyoruz bi yandan bundan kaybediyoruz biz bayanlar...bizimde yapmamız lazım bazı şeyleri...

sen konuşuyomusun hafta sonu evlenceğin adamla sen neden aramıyosun:umursamaz:illa o mu arıcak seni o merak etmiyo ben neden arıcam deme sen etmiyosan o nedena rıcak azcık empati kuzum ya onunda psikolojisi başka tek sen evlenmiceksin:sinifsinif:

heh şöyle kendine gel azıcıkguclubacismilesen kendine gel adamıda üzmebayanssulusmile

çarşamba gelicek hafta sonuna kadar istanbulda...boshayallersmile

aranızda gecen ve senin suclu oldugn sey ne serapcm nedn bu kadr takıldı bu olaya?
haklısın cnm yani sonçta ne olrsa olsn onunda sana destek çıkması lazım çnkü sen dha gergn olcksn haklı sebeplerin var offf ne zor durumlar bunlar ama sen yinde üzme kendini cnm bnm herşy güzel olck sakin ol rahatla onun seni sevdgni bil olr mu?

aman tuticm rahat ol sende böle triplere grme ltfen hemen geçsn bu ruh halin cnm bnm yerimseniben

Tuğçe'cim.. Su'cum..
Cuma günü ve cumartesi sabahım bu muhabbetlerle geçti..
Ne kadar üzgün olduğumu,özür dilediğimi vs vs..
bunları anlattım,son haftamız güzel geçirelim dedim..
telefonu kapattı,işim var dedi ve o an koptum.
ve bir daha asla aramadım.
cumartesi gecesi yatarken,bugün de uydu için aradı.
bu kadar.

İnattan aramıyor değilim,muamelesi yüzünden aramıyorum.
kendimi kötü hissetmemi sağlıyorbir yabancıyı arıyor gibi oluyorum.

derins merhaba öncelikle.sohbetin bir yerinden takip edebildiğim kadarıyla kendi yorumumu katacağım izninle.bence evliliğin o ağır stresi size bunu yaşatıyor.psikolog falan değilim ama anlayabiliyorum.yeni bir yuva,yeni bir hayat,birisine bağlanma ve onunla bir hayatı paylaşma,özgürlüğünü o insana bağlama bunlar biraz stres yapıyor olabilir nişanlın üzerinde.ayrıca maddi yükümlülükler ve sorumluluk duygusu bir erkek aile reisliği olayını gözünde abartabiliyor bazen.sonuçta bence erkekler büyüyemeyen çocuklar.biraz onların gözüyle bakmalıyız.birbirinizi yıpratmayın bu dönemler zor zaten,birde araya dargınlığı katmayın.arayıp bulamazsınız bu güzel günleri...

tamam canım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…