"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Yapma dediği birşeyi yaptım.
Bu kadar büyütülecek birşey değil,hatta annem onu aramış düğünle ilgili detaylar yüzünden ben evde yoktum.
derinss niye böyle bir sorun mu var demiş,ona da anlatmış kısmen.
önemli birşey değil demiş anneme..
ama beni çok üzüyor,aklınca akıllandırmak istiyor.
oysa akıllanmaktan ziyade yabancılaştım.

yaa cnm çok haklısın bak o kadr bekldnz bnce sun iknzde gergnsnz o yzden böle oluo ama onunda uzatmaması lazım serapcm geçicek üzme kendini yıpratma..
cnm evlilik psikloji nasıl bişey bilmiorm ama iki tarafıda gerio bu olay ama bnde böle bişy yaşasm tepkm senden farksz olmazdı haklısın..

slm kizlar.nasilsiniz?

hg cnm nasılsn opuyorumnanaktan

çarşamba gelicek hafta sonuna kadar istanbulda...boshayallersmile

:lepi:

oy kıyamam sana üzmüşmüşlermi seni takmaaaaaaaa kafana boşver sen bence rahat ol yaaa 1 kez geliyoruz dünyayaaa

anlıorm cnm ama ne yparsan yap bu kadr uzatmamlıydı..
bn bu erkekler gerilio lafında aslında düşnünce sinir oluorm neyn gerilmesi sanki her gece başka kızlarla gezn tipler deiller ki bizmkler madem kaldıramcklar hç altına grmesinler dedgm gibi bnde aynen senin gibi yaprdm serpacm haklısın sonuna kadr çnkü szn şurda syaılı gününz kaldı yaa mutlu olp hayallere dalmanz lazım..

Geçecek elbette,mutlaka bir an olacak ve geçecek..
Peki bu geceyi bana geri getirebilecek mi..?
O zaman adamı kızdırmasaydın diye düşünebilirsiniz..
Eee madem hayatı bana zehir edecek hata yaptığımda,ee o zaman niye seviyoruz ki biz birbirimizi?

Öncelikle teşekkür ederim.
Yorumlarına katılıyorum,gerildiğini,sorumlulukları yüzünden kafası karışık olduğunu biliyorum.Ama şu da var ki,evlilik ortak kararımızdı,üstelik aşk evliliği yapıyorum güya....
ve inan bendne çok daha zeki ve olgun biridir.Çoğu kez aşırıklarımı örter,saçmalıklarımı düzeltir.fakat şu anda inanamadığım şekilde saçmalıyor.Uydu alıcı kadar bir değerim var,durup durup buna yanıyorum,keşke bana sormadan alsaydı..

oy kıyamam sana üzmüşmüşlermi seni takmaaaaaaaa kafana boşver sen bence rahat ol yaaa 1 kez geliyoruz dünyayaaa

Öyle canım katılıyorum,ama incindim işte..

serapcm farkındaysan bn haklısın diorm hemde sonuna kadr..
evet geri gelmcek ama bundan sonraki gnlerinde kendine zehir etme takmıo mu sende salla hç oralı olma elbet farkına varck cnm..

Düğün öncesi büyük-küçük mutlaka bir problem çıkarmış ,biliyordum..
Fakat bu o mu,yoksa başka birşey mi bilmiyorum.
nişanlım bana bağlıdır,ama özgürlüğüne de düşkündür.
bende biraz dominant bir tipim,biraz bundan sebep geriliyor olabilir..
benim de kaygılarım var elbette,ama herşeyi göze aldık ve bu yola girdik hayallerle..
şimdi son 5 günde,onun içsel kaygıları yüzünden mutsuz mu olacağım..
bunu yapmaya kimin hakkı var,perşembe gelecek buraya,nasıl bakacak yüzüme..*
bunu düşünüyorum..?

serpcm anldım seni sevdgnden zaten süphemz yok senin de olmasn cnm yaaa offf yani kelimler yetrsz gelio üzülme demk yetmio çok tuhaf oldum kusura bakma cnm haklısın bnce kesinlikle ..

serpcm anldım seni sevdgnden zaten süphemz yok senin de olmasn cnm yaaa offf yani kelimler yetrsz gelio üzülme demk yetmio çok tuhaf oldum kusura bakma cnm haklısın bnce kesinlikle ..

Ya aslında anlatmak istemiyordum size..
belki bu kadar uzamasa anlatmazdım bile.
teşekkür ederim dinlediğiniz için Deniz'cim a.s.
sevgi öyle elle tutulur birşey değil ama eminim ki bugün var yarın yok birşey de değil..
eee peki çok seviyorsun mesela..?
3 gece onun mutsuz uyuduğunu bile bile nasıl uyuyorsun..?
ya da haftaya bugün onunla uyuyacağını bile bile hala o insanı nasıl mutsuz ediyorsun...?
aptallaştım :mymeka:

Hadi inşallah düğünden önce farkına varır

ne demk serpcm hem ne desk seni rahatlatmdk ki off çok üzüldüm cidden :gitme:
güzelim öle düşnme ltfen sevgisnden şüphe etme yerimseniben

nerde kalıcaksnz cnm karar verdinz mi Şeniz

ne demk serpcm hem ne desk seni rahatlatmdk ki off çok üzüldüm cidden :gitme:
güzelim öle düşnme ltfen sevgisnden şüphe etme yerimseniben

nerde kalıcaksnz cnm karar verdinz mi Şeniz

Asya Termal..
Ama şu an ki fikrim düğünden sonra evde odamda kalmak sırnaşık şey

Sen neler yapıyorsun,yoktun galiba birkaç gündür sende..?

Asya Termal..
Ama şu an ki fikrim düğünden sonra evde odamda kalmak sırnaşık şey

Sen neler yapıyorsun,yoktun galiba birkaç gündür sende..?

:lepi:

cnm fikrin değşicek bak demdi deme tamam mı içnde şüphe olmsın :Saruboceq:

bnde ne yapyım cnm yaa anca msn flan idare ediorz dünde aşkımla msn günmzdü tüm gn nettydik ondan gelmdim yerimseniben

yaa biraz konuları değştrelim serapcm hadi şimdi gelinliğn içne nasıl bi çamaşı gyceksn :asigim:

Gelinliğin altına yani aslında öncelikle üstüne sırnaşık şey
askısız sütyen aldım,tek omzum açık,ötekinde de danteller var..
rahat birşey tene yapışıyor,düğün süresince beni rahatsız etmez umuyorum.
kom'un ürünü galiba tavsiye ederim,gelinler ya inci ya kom'dan alıyormuş bu ürünü
açıkcası seksilikten öte rahatlığı gözönüne aldım,hava da soğuk zaten jartiyer falan giyiyorlarmış..
ben donarak ölürüm herhalde :)))

cnm nasıl bişey nette var mı modeli :sm_cool:

hehheeh yani jartyer gymcn mi serpacm delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…