"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

iççççççççççç çamaşırııııııııııııııııııı konusumu wuuuuuuuuuuuuuuuuu hemennnnnnnnnnnn geliom

bnce gy cnm sonrda çok uykum var dyp uyu adam sabaha kadr ölür uykuszluktan bide şeyden delikafadulden

iki tane oda tutayım yanyana..
senin dediğini yapayım.. öteki odaya kaçayım aklinialirimsmile
ancak öder bu çektirdiğini kaydirigubbakcemile

iççççççççççç çamaşırııııııııııııııııııı konusumu wuuuuuuuuuuuuuuuuu hemennnnnnnnnnnn geliom

aklinialirimsmile

selam bebeler nasılsınız bir bakım dedim aksam kimsecikler yoktu şimdi iste yatıyorum bugün cok yorucu geçti aşkımla gezdik hepinize iyi geceler yavru kuslarım :ecrin_bebek:

tama cnm hadi yat hemn o zmn yerimseniben
ii gecler cnm rüyanda aşkını gör öptm sonyacm opuyorumnanaktan :gitme: :a015:

askım sağol sende gör emiiiiiiii seviyom seni görüşürüz cnm arkadaşımmm güzel yüzlümopuyorumnanaktan

ay gece gece o kadar acıkıyorum kiiii...
birde sürekli üşüyorum bu hastalık yakamı bırakmıyor çarşambaya kadar iyi olmam gerek taylan geliyor

pofff arar diye bekledim ama yok..
aramadı,aramayacak..
belki yarın interneti hangi paket alayım diye falan arar alsanaalsanasmile
en mutsuz gelin yarışması var mıydı...?

askım sağol sende gör emiiiiiiii seviyom seni görüşürüz cnm arkadaşımmm güzel yüzlümopuyorumnanaktan

saol cnm bnde sni sevyrm görşrz cnm bnm opuyorumnanaktan

ay gece gece o kadar acıkıyorum kiiii...
birde sürekli üşüyorum bu hastalık yakamı bırakmıyor çarşambaya kadar iyi olmam gerek taylan geliyor

ne zmna gelio cnm hadi göznaydın :lepi:

pofff arar diye bekledim ama yok..
aramadı,aramayacak..
belki yarın interneti hangi paket alayım diye falan arar alsanaalsanasmile
en mutsuz gelin yarışması var mıydı...?

bugn aramzsa yarın arcak serapcm yaa Allh aşkına güldrme bni çok komiksn delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…