Kızlar biraz geç oldu ama 2günün sonunda gelebildim..
Dün Ferhat bizdeydi bidnya kağıt we defter bıraktı işiyle ilgili sabahın 9'una kdr onları yazdım..
Bugün uğraşmasın uykusunu alsın diye..
Bugünde kuzenimin eşi geldi askerden bütün aile beraber yemek falan yedkk..
Çook güzeldi yaa çok güzel bi hafta sonu geçirdim anlycanız..
Geçmişi okudum..
Hatırladıklarımı yazym..
Tuğçecim saten nevresim konusunda evli olan bayan pamuk saten dedi pamuk saten ayrı sırf saten ayrı..
Kullanamıcaksın zorluk çekersin diye alma dedik..
Ama içinde kalcaksa al güzelim..
Bulunsun bitane zararı olmaz (verdiğin para haricinde sırnaşık şey )
Serap canım sıkıntılı bi dönem geçiriomşsun.
Çok üzüldüm yazdıklarını okuduğumda hem o an burda olup seni birazcıkta olsa teselli edemediğim için hemde aranızın bozuk olmasına..
Yeni bi gün bugn inşallah bugün herşey daha güzel olcak ve aranız düzelicek.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bazen kawga edildiğinde karşı taraf suçluysa ve hatasını anladysa özür diledyse bile insan pokunu çıkartmak istio..
Üzülsün biraz dha,özür dilesin,gönlümü almaya çalşsın die (birbirini sevdiğini idda eden insanların bunu yapması ne kdr doğru orası tartışılır fakat arada bende yapıorum bunu sırnaşık şey
Sonra o rest çektğinde hemen tmm tmm oluorm )
Eminim aşkında abarttıysa abartıığının farkına varıcaktır..
Siz evlileniosunz bu kdr ciddi bi karar verip bu yolda emin adımlarla ilerleyen bi çift oldğnza göre birbiriniz için değerli ve kıymetlisinz..
O şuan sinirinden kızgınlığından senin üzüldüğünü düşünemio olabilr..
Üzülüosa da napyım bende üzülüorum mantığında da olabilr..
5 gün sonra evlenceksinz Allah'ın izniyle..
En kısa zamanda o da alycaktır uzatmaması gerektiğini cnm ben böyle düşünüorum..
Nete tekrar girdiğinde inşallah aranız düzelmiş olur cnm çook öpüyorum seni Şeniz
Kızlarr bu arada bugün nikahtn sonraki eğlence için mekanımıza net olarak karar verdik gittik görüştük beğendik yerimizi ayırttık..
Kaporayı bıraktığmzda da tam olckk Allah'ın izniyle..
En azından 1 yük omuzlarımdan kalktı çok şükür :Saruboceq:
Bu aradaaaaaaa sizi çooooooooook özledim senağlama
Bideee düşündüğüm kadar kaynatmamışsınızz ben yokken böle oliyy heraldeeeeee :lepi: