"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Kizlar,

ben evliyim, ama daha günümüz olmadi..yani aslinda nisanliyim
dügüne 4. hafta kaldi...ve seytan benimle cok ugrasiyor..stresten midir nedir ama kendimi iyi hissetmiyorum...

sorun: kayinvalidem
iyi biri, kötü demiyorum, ama cok tuhaf huylari var...ve bu beni bu dönemde cok tedirgin ediyor...
onu kiskaniyorum ya..iste ben böyle aptal biriyim...kendime inanamiyorum..ama cidden öyle..esime anan kurban olsun al ye, oglum naslsin, oglum mobilyaniz nasil oldu..oysaki bende daha fazla evimizde...(daire aldik, mobilyalar geliyor yavas yavas, o da hep evde ogulun basinda bekliyor)
benden daha cok gidiyor...
cuma günü ev'de olmamiz gerekiyordu...yatak odasi mobilyasi gelecekti..esim calistigi icin anahtari annesine vermis. ben önce kayinvalidemin evine gittim ordan beraber bizim eve gittik...kadin bana anahtari vermedi..dur ben kapiyi acim..sonra diyo rki postakutusunuza bakim belki mektp gelmistir...sonra eve vardik, dur bir yerleri silim...ben yaparim anne sen yorulma diyorum, yok kizim yok ben yaparim diyor..
esim gelene kadar SIKISTIrdi beni...iste ceyiz sermeye kalabalik gelmeyin..yerleri silince deterjan kullanma, sunu söyle yap, sunu suraya koy
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, deli oldum deliiiiii...
esime hic belli etmiyorum yanlis anlamasin diye...nisanlilik süreci diye sadece izliyorum...

annesine düskün...bu bazen iyi bazen kötü...
ya ilerde beni hic korumazda, hep annesinin tarafini tutarsa ????
cok korkuyorum kizlar...bilmiyorumkismile

ne yapmaliyim?senağlama

Aha bi kayınvalide vakkası dhaa..
Öncelikle hoşgeldin aramıza..
Çeyiz sermeye fazla kişi gelmeyinmi pardon da ona ne senin evin artık orası..
Heralde bu ayrımı daha keşfedemedi..
Ayrıca evi silerken detrjan yerine ne kullancakmışsın sırf suylamı silcekmişsin?
Hey Allah'ım yaa tecrübelerini sana aktarmak olsa amacı tmm tek kelime etmem fakat bence bu yönlendirmeye çalşmak oluo..
Sen onun istediği gbi olmak zorunda değilsin..
Sen ayrı bi bireysin o ayrı bi birey..
Eşine gelince ileride seni korurmu korumazmı bilemiycem yazdıklarından net bişey çıkaramadım o konuda..
Aranızda hiç annesiyle ilgili muh. oldumu?
Olduysa kimin tarafında yer aldı eşin?
Ayhh kayınvaliden böle giderse Allah sana sabır wersn..
Genlerinde falan war heralde böle kaynanaların.. kaydirigubbakcemile

21 mart 2010 dada ben evleniyorummmm :) herkese mutluluklar :))

Allah tamamını erdirsn mutluluklar cemilee

işin çok zor araya mesafe koyman şart yoksa tepene binmesi an meselesi.. nişanlınlada konuşmalısın kendi kendini yeme onunla paylaş..

hb seydam olumunekankayizsmile
iyiyim güzelim işte adet olmş iyiym demek aslında streslym sırnaşık şey

sen nasılsn tatlım Şeniz

Neden streslisin Denizim?

Ben biraz buruk gbiyim ya kusenimin eşi geldi ya askerden çok şükür bugn evlerine gittiler böle ev bi boş gelio bana eksik gelio ya kusenimi özledim senağlama

Hoşgeldin Serapcım nasılsın?
Rica ederim cnm yaa o an sana destk olamadım malsf senağlama

hg cnm bi gelişme var mı ?

Aynıyım,bir değişiklik yok.
Tahminim düğün gününe kadar böyle sürer bu durum.
En azından ben aramayı düşünmüyorum.
Beni arayan soran da yok zaten,yarın bildiğim kadarıyla,ailesini yanına gidecek,perşembe de buraya gelecekler.. anne,baba ve nişanlım. öteki misafirleri cumartesi gelecek düğüne..
cuma kına gecesi,cumartesi de düğün..
ne olacak,nasıl olacak bilmiyorum..

Serapcım nedir onu bu kdr sinirlendirip inada bindiren olay?
Sen hatalı oldğunu yazmışsın ama anlatmamışsın cnm anlatmak istemezsen anlarım..
Bence aranız düğün gününe kdr böyle olmycak daha perşembeye war bugn pazrtesi dha..

Yapma dediği birşeyi yaptım Şeyda'cım..
Hatta yapmadım aslında ama o önceden yapmış olmama kızdı.
Söylemedin dedi vs vs..
Cuma günü patlak verdi bu olay,bugün de pazartesi işte..
En son cumartesi sabahı aradım,işim var dedi salladı beni.
bir daha da aramadım ben..

Tamam da sen önceden yapmışsın bunu onun yapmamanı istediğini nerden bilcektin?
Geçmiş olayları gündeme getirmenin ne alemi war?
Çokmu mühim bişeydi bu kdr uzatmaya gerek varmıydı?
Bende o yapma dediği halde bile bile yaptın zannettm..
Ayrıca önceden yaşadığımız weya yaptığmz herşeyin raporunumu verices yaa.. :umursamaz:

Ona göre mühimdi,haklı da olabilir.
Ama gün bugün değil,kaç gün kalmış..
İnsan oturup düşünmez mi,ya biz 5 gün sonra evleniyoruz,ne olacak bu durum demez mi..?
önceden yapmış,söylememişim,haa mesele de şimdi ağır birşey sanılacak.
değil,zaten kendi de söylüyor,konu önemli değil,söylememiş olman önemli diyor.
annem de dedi,bu konuyu düğünden sonra da oturup konuşabilirdiniz dedi nişanlıma..
aklı sıra cezalandırıyor,ama bu flört değil,sevgililik değil 5 gün sonra evlenceğiz.
ne yapayım ben,sessiz sedasız sadece bekliyorum..aramıyorum sormuyorum hiçbirşey sorgulamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…